Töltse fel hiányzó akciós újságát

Aldi akciós újság - 11. oldal - ÉRVÉNYTELEN AKCIÓS ÚJSÁG *

Aldi akciós újság - 11. oldal - ÉRVÉNYTELEN AKCIÓS ÚJSÁG *

1 ... 11 ... 25
Aldi akciós újsága  - Akciós termékek - óra, meggy, habcsók, sütőtök, tojás, teavaj, étkezési keményítő, sütőpor, szódabikarbóna, finomliszt, narancslé.  11. Oldal
1 ... 11 ... 25

A legújabb akciók megtekintéséhez görgesse végig a(z) Aldi áruház aktuális akciós újságát, mely - napjától - napjáig érvényes. A(z) 24 oldalon megtalálja a(z) Hipermarketek és Szupermarketek kategóriához tartozó aktuális heti akciókat. Ha nem akar megfeledkezni az akciókról következő Aldi áruházba tett útjáig, ne felejtse el végignézni a teljes szórólapot az 1. oldaltól a 24 oldalig. Ha okosan szeretne vásárolni, és szeretne megtakarítana a következő Aldi áruházban tett vásárlása során, ne hagyja ki a legújabb akciós újságot, amely tele van csodálatos árakkal és nagyszerű kedvezményekkel. Térjen vissza minden nap a(z) Minden Akció oldalra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem maradt le a kedvenc áruházai által kínált nagyszerű akciókról.

Az akciós újság termékei

ÉDES VÁRAKOZÁS Sütőtökös piskótatekercs HOZZÁVALÓK: 5 darab GOLDLAND tojás, 200 g HAPPY HARVEST kristálycukor, 200 g sütőtök, 150 g HAPPY HARVEST búza finomliszt, egy csipet LE GUSTO tengeri só, 1 tk. szódabikarbóna, 2 ek. MILFINA natúr sajtkrém, 250 ml MILFINA habtejszín, 2 ek. HAPPY HARVEST kristálycukor, ½ BELLA vaníliarúd kikapart magjai Karácsonyi Pavlova-koszorú HOZZÁVALÓK: 6 darab GOLDLAND tojás, ½ tk. BELLA sütőpor, 200 g HAPPY HARVEST kristálycukor, 2 ek. MÜHLENGOLD étkezési keményítő, 1 darab BELLA vaníliarúd kikapart magjai, ½ tk. LE GUSTO tengeri só, 125 ml MILFINA habtejszín, 90 g GRANDESSA meggy extradzsem, a díszítéshez rozmaring, gránátalmamag és különféle bogyós gyümölcsök ELKÉSZÍTÉS: Egy nagy tálban a tojásfehérjéket a sütőporral lágy habbá keverjük. Közben apránként hozzáadjuk a kristálycukrot és addig verjük, amíg fényes, kemény habot nem kapunk. Végül beleszitáljuk az étkezési keményítőt és hozzáadjuk a vaníliát, ill. a sót is. A kész masszát habzsákba töltjük, és egy sütőpapírral bélelt tepsire koszorúformában habcsókokat halmozunk. A habcsókok közepére egy kanál segítségével bemélyedéseket készítünk. A koszorút a 120 °C-ra előmelegített sütőben kb. 1 órán keresztül sütjük, majd hűlni hagyjuk. Tálalás előtt lágy tejszínhabot készítünk és a habcsókok mélyedéseibe töltjük. A tetejére meggydzsemet kanalazunk és tetszés szerint rozmaringgal, ill. gyümölcsökkel díszítjük. Elkészítési idő: kb. 2 óra 15 perc (előkészítés: 45 perc, sütés: 1 óra, pihentetés: 30 perc) közepes kb. 8 habcsók ELKÉSZÍTÉS: A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjékből lágy habot keverünk, majd hozzáadjuk a kristálycukor felét és kemény habbá verjük. A kristálycukor másik felét a tojások sárgájához adjuk és azt is habosra keverjük. A sütőtököt 180 °C-ra előmelegített sütőben puhára sütjük, kikanalazzuk a héjából és egy botmixer segítségével pürésítjük. A sütőtökpürét egy kevés tojásfehérjehabbal fellazítjuk, hozzákeverjük a tojássárgás masszához, majd óvatosan beleforgatjuk a többi tojásfehérjehabot. A lisztet összekeverjük egy csipet sóval és a szódabikarbónával, majd óvatos mozdulatokkal a masszához keverjük. A tésztát egy sütőpapírral bélelt, kb. 50 x 40 cm méretű tepsin egyenletesen elterítjük és 190 °C-ra előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt aranybarnára sütjük. Egy tiszta konyharuhára porcukrot szórunk és a forró sütőtökös piskótát ráfordítjuk, a sütőpapírt lehúzzuk. A piskótát feltekerjük a konyharuhával és egy süteményrácsra helyezve hűlni hagyjuk. A sajtkrémet habosra keverjük a tejszínnel, hozzáadjuk a 2 ek. kristálycukrot és a vaníliát. A piskótát óvatosan kitekerjük, egyenletesen elkenjünk rajta a krémes tölteléket és visszatekerjük. Tálalás előtt kb. 2 órára hűtőszekrénybe helyezzük. Elkészítési idő: kb. 1 óra 30 perc (előkészítés: 1 óra 20 perc, sütés: 10 perc) közepes kb. 4 fő részére Borított narancstorta HOZZÁVALÓK: A TETEJÉRE: 180 g HAPPY HARVEST kristálycukor, 6 ek. víz, ½ BELLA vaníliarúd kikapart magjai, 30 ml PURE FRUITS 100 %-os narancslé, 4 ek. MILFINA teavaj, 2 darab NATUR AKTIV bio narancs A TORTÁHOZ: 250 g HAPPY HARVEST búza finomliszt, 1 ½ tk. BELLA sütőpor, ½ tk. szódabikarbóna, ½ tk. LE GUSTO tengeri só, 115 g MILFINA teavaj, 240 g HAPPY HARVEST kristálycukor, 3 darab GOLDLAND tojás, ½ BELLA vaníliarúd kikapart magjai, 60 ml PURE FRUITS 100 %-os narancslé, 1 ek. reszelt narancshéj, 200 ml MILFINA író ELKÉSZÍTÉS: Egy lábasban összekeverjük a kristálycukrot és a vizet, majd alacsony lángon addig főzzük, míg aranybarnára karamellizálódik a kristálycukor. Ezután hozzákeverjük a vaníliát, a narancslevet és a szobahőmérsékletű vajat. Az elkészített sűrű szószt egy sütőpapírral bélelt, kb. 22 cm átmérőjű tortasütő formába öntjük, majd ráhelyezzük a megmosott, és vékony karikákra szeletelt narancsokat. Egy külön tálban habosra keverjük a szobahőmérsékletű vajat a kristálycukorral. Hozzáadjuk a tojásokat, a vaníliát, a narancslevet, a reszelt narancshéjat és az írót, majd alaposan összekeverjük. Hozzáöntjük az átszitált lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát, valamint a sót, és gyors mozdulatokkal összedolgozzuk. A tésztát a tortaformába öntjük és 180 °C-ra előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük. Miután kihűlt, tortatálra vagy tányérra borítjuk. Elkészítési idő: kb. 1 óra 20 perc (előkészítés: 30 perc, főzés: 10 perc, sütés: 40 perc) közepes kb. 4 fő részére ALDI 11

Aldi akciós újságok

TOP akciós újságok