A legújabb akciók megtekintéséhez görgesse végig a(z) Aldi áruház aktuális akciós újságát, mely - napjától - napjáig érvényes. A(z) 24 oldalon megtalálja a(z) Hipermarketek és Szupermarketek kategóriához tartozó aktuális heti akciókat. Ha nem akar megfeledkezni az akciókról következő Aldi áruházba tett útjáig, ne felejtse el végignézni a teljes szórólapot az 1. oldaltól a 24 oldalig. Ha okosan szeretne vásárolni, és szeretne megtakarítana a következő Aldi áruházban tett vásárlása során, ne hagyja ki a legújabb akciós újságot, amely tele van csodálatos árakkal és nagyszerű kedvezményekkel. Térjen vissza minden nap a(z) Minden Akció oldalra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem maradt le a kedvenc áruházai által kínált nagyszerű akciókról.
ALKOSSUNK EGYÜTT!
Ostyaházikó
HOZZÁVALÓK:
1 csomag FINEST BAKERY
karamellás ostyaszeletek,
1 ek. MILFINA teavaj,
100 g HAPPY HARVEST
kristálycukor, 1 darab GOLDLAND
tojás, 180 g porcukor,
1 - 2 csepp BELLA citromlé
ELKÉSZÍTÉS:
Az ostyaszeleteket egy éles kés segítségével a kívánt formára vágjuk. Egy lábasban alacsony
hőfokon felmelegítjük a vajat, majd hozzáadjuk a kristálycukrot és addig keverjük, míg sűrű
állagú karamellát nem kapunk. A karamellát, mint ragasztót használva összeállítjuk a kis
házikót. A tojásfehérjét és a porcukrot kemény habbá verjük, majd hozzáadunk 1 - 2 csepp
citromlevet és habzsákba töltve kidíszítjük vele a házikót.
Elkészítési idő: kb. 50 perc
(előkészítés: 30 perc, főzés: 5 perc, díszítés: 15 perc)
közepes
1 házikó
Fűszerkeverék
forralt borhoz
HOZZÁVALÓK:
1 darab NATUR AKTIV bio citrom, 1 darab NATUR AKTIV bio narancs, 1 darab BELLA vaníliarúd, 2 darab BELLA fahéjrúd, 3 darab BELLA csillagánizs, 1 ek. LE GUSTO szegfűszeg
ELKÉSZÍTÉS:
A citromot és a narancsot forró vízben megmossuk és meghámozzuk, a gyümölcsök héját
és a narancs húsát apró kockákra vágjuk, majd egy sütőpapírral bélelt tepsin szétterítjük
és a 100 °C-ra előmelegített sütőben megszárítjuk: a citrom- és narancshéjakat kb. 20 percig, a narancskockákat kb. 45 - 60 percen keresztül. Időnként kinyitjuk a sütő
ajtaját, hogy a magas páratartalmú levegő távozhasson.
A vaníliarudat, a fahéjrudakat, a csillagánizst
és a szegfűszeget felaprítjuk és a kihűlt
héjdarabokkal, valamint a narancskockákkal együtt egy jól zárható
üvegbe töltjük.
TIPP: 4 pohár forralt borhoz 3 ek.
fűszerkeveréket beletöltünk egy
teafilterbe és 4 ek. kristálycukor
hozzáadása után 1 l vörösborban
felmelegítjük, majd kb. 30 percig
állni hagyjuk.
Elkészítési idő:
kb. 1 óra 20 perc
(előkészítés: 20 perc,
sütés: 60 perc)
könnyű
8 adag
© Meike Bergmann & Raufeld Medien