Töltse fel hiányzó akciós újságát

Aldi akciós újság - 13. oldal - ÉRVÉNYTELEN AKCIÓS ÚJSÁG *

Aldi akciós újság - 13. oldal - ÉRVÉNYTELEN AKCIÓS ÚJSÁG *

1 ... 13 ... 25
Aldi akciós újsága  - Akciós termékek - óra, citrom, tojás, teavaj, porcukor, citromlé, kés, sütő.  13. Oldal
1 ... 13 ... 25

A legújabb akciók megtekintéséhez görgesse végig a(z) Aldi áruház aktuális akciós újságát, mely - napjától - napjáig érvényes. A(z) 24 oldalon megtalálja a(z) Hipermarketek és Szupermarketek kategóriához tartozó aktuális heti akciókat. Ha nem akar megfeledkezni az akciókról következő Aldi áruházba tett útjáig, ne felejtse el végignézni a teljes szórólapot az 1. oldaltól a 24 oldalig. Ha okosan szeretne vásárolni, és szeretne megtakarítana a következő Aldi áruházban tett vásárlása során, ne hagyja ki a legújabb akciós újságot, amely tele van csodálatos árakkal és nagyszerű kedvezményekkel. Térjen vissza minden nap a(z) Minden Akció oldalra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem maradt le a kedvenc áruházai által kínált nagyszerű akciókról.

Az akciós újság termékei

ALKOSSUNK EGYÜTT! Ostyaházikó HOZZÁVALÓK: 1 csomag FINEST BAKERY karamellás ostyaszeletek, 1 ek. MILFINA teavaj, 100 g HAPPY HARVEST kristálycukor, 1 darab GOLDLAND tojás, 180 g porcukor, 1 - 2 csepp BELLA citromlé ELKÉSZÍTÉS: Az ostyaszeleteket egy éles kés segítségével a kívánt formára vágjuk. Egy lábasban alacsony hőfokon felmelegítjük a vajat, majd hozzáadjuk a kristálycukrot és addig keverjük, míg sűrű állagú karamellát nem kapunk. A karamellát, mint ragasztót használva összeállítjuk a kis házikót. A tojásfehérjét és a porcukrot kemény habbá verjük, majd hozzáadunk 1 - 2 csepp citromlevet és habzsákba töltve kidíszítjük vele a házikót. Elkészítési idő: kb. 50 perc (előkészítés: 30 perc, főzés: 5 perc, díszítés: 15 perc) közepes 1 házikó Fűszerkeverék forralt borhoz HOZZÁVALÓK: 1 darab NATUR AKTIV bio citrom, 1 darab NATUR AKTIV bio narancs, 1 darab BELLA vaníliarúd, 2 darab BELLA fahéjrúd, 3 darab BELLA csillagánizs, 1 ek. LE GUSTO szegfűszeg ELKÉSZÍTÉS: A citromot és a narancsot forró vízben megmossuk és meghámozzuk, a gyümölcsök héját és a narancs húsát apró kockákra vágjuk, majd egy sütőpapírral bélelt tepsin szétterítjük és a 100 °C-ra előmelegített sütőben megszárítjuk: a citrom- és narancshéjakat kb. 20 percig, a narancskockákat kb. 45 - 60 percen keresztül. Időnként kinyitjuk a sütő ajtaját, hogy a magas páratartalmú levegő távozhasson. A vaníliarudat, a fahéjrudakat, a csillagánizst és a szegfűszeget felaprítjuk és a kihűlt héjdarabokkal, valamint a narancskockákkal együtt egy jól zárható üvegbe töltjük. TIPP: 4 pohár forralt borhoz 3 ek. fűszerkeveréket beletöltünk egy teafilterbe és 4 ek. kristálycukor hozzáadása után 1 l vörösborban felmelegítjük, majd kb. 30 percig állni hagyjuk. Elkészítési idő: kb. 1 óra 20 perc (előkészítés: 20 perc, sütés: 60 perc) könnyű 8 adag © Meike Bergmann & Raufeld Medien

Aldi akciós újságok

TOP akciós újságok