Töltse fel hiányzó akciós újságát

Aldi akciós újság - 14. oldal - ÉRVÉNYTELEN AKCIÓS ÚJSÁG *

Aldi akciós újság - 14. oldal - ÉRVÉNYTELEN AKCIÓS ÚJSÁG *

1 ... 14 ... 25
Aldi akciós újsága  - Akciós termékek - vöröshagyma, zöldborsó, fokhagyma, darált sertéshús, feta, tojás, teavaj, bors, fűszerpaprika, fekete bors, mustár, olívaolaj, olaj.  14. Oldal
1 ... 14 ... 25

A legújabb akciók megtekintéséhez görgesse végig a(z) Aldi áruház aktuális akciós újságát, mely - napjától - napjáig érvényes. A(z) 24 oldalon megtalálja a(z) Hipermarketek és Szupermarketek kategóriához tartozó aktuális heti akciókat. Ha nem akar megfeledkezni az akciókról következő Aldi áruházba tett útjáig, ne felejtse el végignézni a teljes szórólapot az 1. oldaltól a 24 oldalig. Ha okosan szeretne vásárolni, és szeretne megtakarítana a következő Aldi áruházban tett vásárlása során, ne hagyja ki a legújabb akciós újságot, amely tele van csodálatos árakkal és nagyszerű kedvezményekkel. Térjen vissza minden nap a(z) Minden Akció oldalra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem maradt le a kedvenc áruházai által kínált nagyszerű akciókról.

Az akciós újság termékei

Helló 2021! Mini húsgolyók TIPP: A HÚSG OL VÁGOTT ZÖLD YÓKAT APRÓRA FŰS GAZDAGÍTHA ZEREKKEL IS MEGTÖLTHETJÜ TJUK VAGY K1DARAB FETA S 1 KISEBB AJTTAL. HOZZÁVALÓK: 2 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 kg HÚSMESTER darált sertéshús, 4 darab GOLDLAND tojás, 100 g HAPPY HARVEST panírmorzsa, 2 tk. LOMEE mustár, 2 tk. LE GUSTO fűszerpaprika, ízlés szerint LE GUSTO tengeri só és őrölt fekete bors, OSANA olaj a sütéshez ELKÉSZÍTÉS: A vöröshagymát és a fokhagymát megtisztítjuk és apró darabokra vágjuk. Hozzáadjuk a darált húst, a tojásokat és a panírmorzsát. Mustárral, őrölt paprikával, sóval és borssal fűszerezzük. Az alaposan összekevert masszából dióméretű golyókat formázunk. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat és a húsgolyókat ropogósra sütjük. Elkészítési idő: kb. 40 perc (előkészítés: 20 perc, sütés: 20 perc) könnyű 8 adag Zöldborsókrémleves garnélával HOZZÁVALÓK: 1 fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 30 g MILFINA teavaj, 800 ml alaplé LE GUSTO zöldséglevesízű kockából, 400 g GARTENGOLD zöldborsó, 100 ml MILFINA főzőtejszín, ízlés szerint LE GUSTO őrölt szerecsendió, tengeri só és őrölt fekete bors, 250 g ALMARE SEAFOOD garnélarák, 8 darab kisebb nyárs vagy hurkapálcika, kevés olívaolaj a sütéshez ELKÉSZÍTÉS: A vöröshagymát és a fokhagymát megtisztítjuk. Az apró darabokra vágott vöröshagymát megdinszteljük a vajon, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, és állandó kevergetés mellett tovább pirítjuk. Felöntjük a zöldségalaplével. Hozzáadjuk a fagyasztott zöldborsót, felforraljuk és kb. 5 percig forrni hagyjuk. A borsólevest finomra pürésítjük, belekeverjük a tejszínt, majd szerecsendióval, sóval és borssal ízesítjük. A fagyasztott garnélát kiolvasztjuk, leöblítjük, majd szárazra töröljük, sóval, borssal fűszerezzük és a kis nyársakra szúrjuk. Egy kiolajozott serpenyőt felforrósítunk és folyamatos forgatás közben a garnélanyársakat kb. 6 - 10 perc alatt megsütjük. A botmixer segítségével a levest ismét habosra keverjük, kis tálkákba töltjük és a nyárson sült garnélákkal együtt tálaljuk. Elkészítési idő: kb. 30 perc (előkészítés: 20 perc, sütés: 10 perc) könnyű 14 ALDI 8 adag

Aldi akciós újságok

TOP akciós újságok