A legújabb akciók megtekintéséhez görgesse végig a(z) Aldi áruház aktuális akciós újságát, mely - napjától - napjáig érvényes. A(z) 24 oldalon megtalálja a(z) Hipermarketek és Szupermarketek kategóriához tartozó aktuális heti akciókat. Ha nem akar megfeledkezni az akciókról következő Aldi áruházba tett útjáig, ne felejtse el végignézni a teljes szórólapot az 1. oldaltól a 24 oldalig. Ha okosan szeretne vásárolni, és szeretne megtakarítana a következő Aldi áruházban tett vásárlása során, ne hagyja ki a legújabb akciós újságot, amely tele van csodálatos árakkal és nagyszerű kedvezményekkel. Térjen vissza minden nap a(z) Minden Akció oldalra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem maradt le a kedvenc áruházai által kínált nagyszerű akciókról.
HELLÓ 2021!
A hagyományos:
svájci sajttal, uborkával,
Raclette szalonnával és hagymával
HOZZÁVALÓK:
400 g CUCINA NOBILE pizzatészta,
MILFINA teavaj, ízlés szerint feltétek
ELKÉSZÍTÉS:
A pizzatésztát akkora darabokra
vágjuk, amekkorák beleférnek a
kis raclette-serpenyőkbe. A serpenyőket vékonyan kivajazzuk,
és kibéleljük őket a pizzatésztával.
A tésztákat kedvünk szerint megszórjuk
különböző feltétekkel és sajttal, majd megsütjük
a raclette-serpenyőkben.
TIPP: A forró serpenyőben sült ropogós harapnivalók
miniszendvicsekként is rendkívül finomak.
Elkészítési idő: kb. 15 perc
(előkészítés: 10 perc, sütés: 5 perc)
könnyű
8 adag
A vegetáriánus:
gouda sajttal,
héjában főtt burgonyával,
fokhagymával
és tejföllel
sös:
A gyümölc JTTAL,
T SA
CAMEMBER onkával
körtével, s dióval
és pekán
Hideg sertéssült
tormás szósszal
HOZZÁVALÓK:
A SERTÉSSÜLTHÖZ: 1 kg HÚSMESTER
sertéskaraj, ízlés szerint LE GUSTO tengeri
só és őrölt fekete bors, 1 fej vöröshagyma,
2 darab sárgarépa, 200 g zeller,
125 ml száraz fehérbor, 250 ml alaplé
LE GUSTO erőlevesízű kockából
A TORMÁS SZÓSZHOZ: 2 fej vöröshagyma,
1 ek. MILFINA teavaj, 200 ml száraz fehérbor,
400 ml MILFINA habtejszín, 300 g LE GUSTO csemege
torma, ízlés szerint LE GUSTO tengeri só és őrölt fekete bors,
MÜHLENGOLD étkezési keményítő
ELKÉSZÍTÉS:
A sertéskarajt ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük, majd egy kizsírozott
sütőedénybe helyezzük. A vöröshagymát, a sárgarépát és a zellert megtisztítjuk, felkockázzuk, a hús köré rendezzük és 200 °C-ra előmelegített sütőben
kb. 2 órán keresztül lefedve sütjük. Az első 20 perc sütést követően meglocsoljuk
a húst 125 ml fehérborral, a 250 ml alaplevet pedig a hátralevő sütési idő alatt,
apránként öntjük a sülthöz. Amikor a hús elkészült, hűlni hagyjuk, majd fóliába
csomagolva egy éjszakára a hűtőszekrénybe tesszük.
A tormás szószhoz a vöröshagymát meghámozzuk, felaprítjuk és 1 ek. vajon megpároljuk. Felöntjük 200 ml fehérborral, felforraljuk, majd hozzáadunk 400 ml tejszínt,
és kb. 10 percen keresztül alacsony lángon tovább forraljuk. Leszűrjük, majd hozzákeverünk 300 g csemege tormát, sóval és borssal ízesítjük, végül ismét felforraljuk.
Szükség esetén keményítővel sűrítjük. A hideg sültet vékony szeletekre vágva a tormás
szósszal kínáljuk.
Elkészítési idő: kb. 2 óra 45 perc
(előkészítés: 20 perc, sütés: 2 óra, főzés: 25 perc)
könnyű
8 adag
ALDI
17