Töltse fel hiányzó akciós újságát

Aldi akciós újság - 17. oldal - ÉRVÉNYTELEN AKCIÓS ÚJSÁG *

Aldi akciós újság - 17. oldal - ÉRVÉNYTELEN AKCIÓS ÚJSÁG *

1 ... 17 ... 25
Aldi akciós újsága  - Akciós termékek - óra, sertéskaraj, sárgarépa, torma, vöröshagyma, zeller, gouda, teavaj, pizzatészta, étkezési keményítő, bors, fekete bors, fehérbor.  17. Oldal
1 ... 17 ... 25

A legújabb akciók megtekintéséhez görgesse végig a(z) Aldi áruház aktuális akciós újságát, mely - napjától - napjáig érvényes. A(z) 24 oldalon megtalálja a(z) Hipermarketek és Szupermarketek kategóriához tartozó aktuális heti akciókat. Ha nem akar megfeledkezni az akciókról következő Aldi áruházba tett útjáig, ne felejtse el végignézni a teljes szórólapot az 1. oldaltól a 24 oldalig. Ha okosan szeretne vásárolni, és szeretne megtakarítana a következő Aldi áruházban tett vásárlása során, ne hagyja ki a legújabb akciós újságot, amely tele van csodálatos árakkal és nagyszerű kedvezményekkel. Térjen vissza minden nap a(z) Minden Akció oldalra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem maradt le a kedvenc áruházai által kínált nagyszerű akciókról.

Az akciós újság termékei

HELLÓ 2021! A hagyományos: svájci sajttal, uborkával, Raclette szalonnával és hagymával HOZZÁVALÓK: 400 g CUCINA NOBILE pizzatészta, MILFINA teavaj, ízlés szerint feltétek ELKÉSZÍTÉS: A pizzatésztát akkora darabokra vágjuk, amekkorák beleférnek a kis raclette-serpenyőkbe. A serpenyőket vékonyan kivajazzuk, és kibéleljük őket a pizzatésztával. A tésztákat kedvünk szerint megszórjuk különböző feltétekkel és sajttal, majd megsütjük a raclette-serpenyőkben. TIPP: A forró serpenyőben sült ropogós harapnivalók miniszendvicsekként is rendkívül finomak. Elkészítési idő: kb. 15 perc (előkészítés: 10 perc, sütés: 5 perc) könnyű 8 adag A vegetáriánus: gouda sajttal, héjában főtt burgonyával, fokhagymával és tejföllel sös: A gyümölc JTTAL, T SA CAMEMBER onkával körtével, s dióval és pekán Hideg sertéssült tormás szósszal HOZZÁVALÓK: A SERTÉSSÜLTHÖZ: 1 kg HÚSMESTER sertéskaraj, ízlés szerint LE GUSTO tengeri só és őrölt fekete bors, 1 fej vöröshagyma, 2 darab sárgarépa, 200 g zeller, 125 ml száraz fehérbor, 250 ml alaplé LE GUSTO erőlevesízű kockából A TORMÁS SZÓSZHOZ: 2 fej vöröshagyma, 1 ek. MILFINA teavaj, 200 ml száraz fehérbor, 400 ml MILFINA habtejszín, 300 g LE GUSTO csemege torma, ízlés szerint LE GUSTO tengeri só és őrölt fekete bors, MÜHLENGOLD étkezési keményítő ELKÉSZÍTÉS: A sertéskarajt ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük, majd egy kizsírozott sütőedénybe helyezzük. A vöröshagymát, a sárgarépát és a zellert megtisztítjuk, felkockázzuk, a hús köré rendezzük és 200 °C-ra előmelegített sütőben kb. 2 órán keresztül lefedve sütjük. Az első 20 perc sütést követően meglocsoljuk a húst 125 ml fehérborral, a 250 ml alaplevet pedig a hátralevő sütési idő alatt, apránként öntjük a sülthöz. Amikor a hús elkészült, hűlni hagyjuk, majd fóliába csomagolva egy éjszakára a hűtőszekrénybe tesszük. A tormás szószhoz a vöröshagymát meghámozzuk, felaprítjuk és 1 ek. vajon megpároljuk. Felöntjük 200 ml fehérborral, felforraljuk, majd hozzáadunk 400 ml tejszínt, és kb. 10 percen keresztül alacsony lángon tovább forraljuk. Leszűrjük, majd hozzákeverünk 300 g csemege tormát, sóval és borssal ízesítjük, végül ismét felforraljuk. Szükség esetén keményítővel sűrítjük. A hideg sültet vékony szeletekre vágva a tormás szósszal kínáljuk. Elkészítési idő: kb. 2 óra 45 perc (előkészítés: 20 perc, sütés: 2 óra, főzés: 25 perc) könnyű 8 adag ALDI 17

Aldi akciós újságok

TOP akciós újságok