Töltse fel hiányzó akciós újságát

Aldi akciós újság - 21. oldal - ÉRVÉNYTELEN AKCIÓS ÚJSÁG *

Aldi akciós újság - 21. oldal - ÉRVÉNYTELEN AKCIÓS ÚJSÁG *

1 ... 21 ... 25
Aldi akciós újsága  - Akciós termékek - óra, gránátalma, édesburgonya, koktélparadicsom, paradicsom, póréhagyma, vöröshagyma, fokhagyma, tőkehalfilé, sonka, frankfurti virsli, virsli, mozzarella, cheddar, tej, tojás, teavaj, porcukor, sütőpor, finomliszt, csicseriborsó, pesto, bazsalikom, bors, fekete bors, olívaolaj, kesudió, citromlé, konyhai.  21. Oldal
1 ... 21 ... 25

A legújabb akciók megtekintéséhez görgesse végig a(z) Aldi áruház aktuális akciós újságát, mely - napjától - napjáig érvényes. A(z) 24 oldalon megtalálja a(z) Hipermarketek és Szupermarketek kategóriához tartozó aktuális heti akciókat. Ha nem akar megfeledkezni az akciókról következő Aldi áruházba tett útjáig, ne felejtse el végignézni a teljes szórólapot az 1. oldaltól a 24 oldalig. Ha okosan szeretne vásárolni, és szeretne megtakarítana a következő Aldi áruházban tett vásárlása során, ne hagyja ki a legújabb akciós újságot, amely tele van csodálatos árakkal és nagyszerű kedvezményekkel. Térjen vissza minden nap a(z) Minden Akció oldalra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem maradt le a kedvenc áruházai által kínált nagyszerű akciókról.

Az akciós újság termékei

FOGÁSOK 4 FŐRE 2 000 FT ALATT Gofriszendvics Mandulapestós tőkehalfilé spenótos csicserisalátával HOZZÁVALÓK: A GOFRIHOZ: 100 g MILFINA teavaj, ½ tk. LE GUSTO tengeri só, 3 darab GOLDLAND tojás, 150 g HAPPY HARVEST búza finomliszt, 1 csapott tk. BELLA sütőpor, 1 ½ tk. porcukor, 70 ml MILFINA tej, 50 g cheddar reszelve, 2 ek. CASTELLO olívaolaj a sütéshez A TÖLTELÉKHEZ: 1 üveg CARLONI pesto, 2 darab paradicsom, 250 g CARLONI mozzarella, 10 szelet sonka, néhány levél friss bazsalikom ELKÉSZÍTÉS: A gofri elkészítéséhez a szobahőmérsékletű vajat habosra keverjük. Hozzáadjuk a sót és egyenként a tojásokat, majd jól összedolgozzuk. A finomliszttel összekeverjük a sütőport és a porcukrot, majd a tejjel felváltva a tésztához adjuk, végül a reszelt sajtot is belekeverjük. A gofrisütőt felmelegítjük, majd olajjal vékonyan kikenjük és a gofrikat ropogósra sütjük. A kihűlt gofrikat szendvics módjára rétegezzük: először 1 evőkanál pestóval megkenjük, majd egyegy szelet paradicsomot, mozzarellát és sonkát, ill. bazsalikomlevelet helyezünk rá, végül egy másik szelet gofrival lefedjük és azonnal tálaljuk. Elkészítési idő: kb. 45 perc (előkészítés: 30 perc, sütés: 15 perc) könnyű 10 gofri HOZZÁVALÓK: 250 g NATURE’S GOLD csicseriborsó, 300 g friss bébispenót, 2 gerezd fokhagyma, 2 ek. CASTELLO olívaolaj, 20 ml BELLA citromlé, ízlés szerint LE GUSTO tengeri só és őrölt fekete bors, 800 g ALMARE SEAFOOD alaszkai tőkehalfilé, 1 darab gránátalma, 1 üveg CARLONI pesto Édesburgonyás quiche kesudióval és sajtkockákkal HOZZÁVALÓK: 150 g HAPPY HARVEST búza finomliszt, ízlés szerint LE GUSTO tengeri só, 30 ml víz, 75 g MILFINA teavaj, 400 g édesburgonya, 50 g HAPPY HARVEST kesudió, 150 g koktélparadicsom, 1 csomag frankfurti virsli, 150 g póréhagyma, 150 g vöröshagyma, 2 ek. CASTELLO olívaolaj, 150 g MILFINA dán fehérsajt, 2 darab GOLDLAND tojás, 100 ml MILFINA főzőtejszín ELKÉSZÍTÉS: A csicseriborsót és a spenótot leöblítjük, a fokhagymát megtisztítjuk és felaprítjuk. A csicseriborsót egy serpenyőben az olívaolajon felmelegítjük a fokhagymával együtt, majd hozzáadjuk a spenótot és néhány perc alatt lepirítjuk, citromlével, sóval és borssal ízesítjük. A fagyaszott tőkehalfiléket kiolvasztjuk, leöblítjük, majd konyhai papírtörlővel szárazra töröljük. A szeleteket vékonyan bekenjük olívaolajjal, ízlés szerint sóval, borssal fűszerezzük, majd sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük. 205 °C-ra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt készre sütjük. A kihűlt csicseriborsó-salátához hozzákeverjük a gránátalmamagokat. A frissen sült halfilét a salátaágyon tálaljuk, tetejét megkenjük pestóval. Elkészítési idő: kb. 45 perc (előkészítés: 30 perc, sütési idő: 15 perc) könnyű 4 fő részére ELKÉSZÍTÉS: A finomlisztet, a sót, a vizet és a szobahőmérsékletű vajat egy tálba tesszük és gyors mozdulatokkal tésztává gyúrjuk. A tésztát fóliába csomagolva kb. 1 órára a hűtőszekrénybe helyezzük. Ezalatt az édesburgonyát meghámozzuk és vékonyan felszeleteljük. A kesudiót nagyobb darabokra, a koktélparadicsomokat negyedekre, a virslit pedig vékony karikákra vágjuk. A póréhagymát és a vöröshagymát megtisztítjuk, feldaraboljuk és egy serpenyőben az olajon üvegesre pirítjuk. A sajtkockákat egy tálban összetörjük, hozzáadjuk a tojásokat, a főzőtejszínt, a megdinsztelt vörös- és póréhagymát, a felszeletelt édesburgonyát, a kesudiót, a koktélparadicsomot és a virslit, majd jól összekeverjük. A sütőformát kivajazzuk és kilisztezzük. A tésztát lisztezett felületen akkorára nyújtjuk, hogy a sütőformát a szélével együtt kitöltse. A formát kibéleljük a tésztával, és a tetejét egy villával többször megszurkáljuk. A quiche töltelékét ismét elkeverjük, sóval és borssal ízesítjük, majd egyenletesen elterítjük a tésztán és a 170 °C-ra előmelegített sütőben kb. 35 percig sütjük. Ha elkészült, hűlni hagyjuk, majd felvágjuk és langyosan tálaljuk. Elkészítési idő: kb. 2 óra 5 perc (előkészítés: 30 perc, pihentetés: 1 óra, sütési idő: 35 perc) könnyű 4 fő részére ALDI 21

Aldi akciós újságok

TOP akciós újságok