Aldi akciós újság 2023.03.23 - 2023.03.29 - 4. oldal *

4 / 53

Aldi akciós újsága  - 2023.03.23 - 2023.03.29 - Akciós termékek - antipasti, csokoládé, étcsokoládé, görög olívabogyó, pesto, vegyes savanyúság, müzli, papír zsebkendő.  4. Oldal
4 / 53

A legújabb akciók megtekintéséhez görgesse végig a(z) Aldi áruház aktuális akciós újságát, mely 2023.03.23 napjától 2023.03.29 napjáig érvényes. A(z) 52 oldalon megtalálja a(z) Hipermarketek és Szupermarketek kategóriához tartozó aktuális heti akciókat. A(z) Aldi áruház szórólapja több mint 286 termékre kínál kedvezményt, biztosítva ezzel, hogy a megvásárolni kívánt termékeket a lehető legjobb áron kapja meg! Ha nem akar megfeledkezni az akciókról következő Aldi áruházba tett útjáig, ne felejtse el végignézni a teljes szórólapot az 1. oldaltól a 52 oldalig. Ezen az oldalon a(z) csokoládé, étcsokoládé, görög olívabogyó, müzli, papír zsebkendő, pesto, vegyes savanyúság oldalon található akciókat találja; azonban a Aldi szórólap számos más kedvezményt is kínál például a következő árukra: croissant, darált sertéshús, krémjoghurt, Cuvée, Merci. Ha okosan szeretne vásárolni, és szeretne megtakarítana a következő Aldi áruházban tett vásárlása során, ne hagyja ki a legújabb akciós újságot, amely tele van csodálatos árakkal és nagyszerű kedvezményekkel. Térjen vissza minden nap a(z) Minden Akció oldalra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem maradt le a kedvenc áruházai által kínált nagyszerű akciókról.

* Az összes üzletben érvényes Aldi

Még több

Az akciós újság termékei

 
 
KATEGÓRIAGYŐZTES TERMÉKEK* CHOCEUR GOOD CHOICE Mediterrán antipasti Noir étcsokoládé gyümölcsökkel az év CUCINA NOBILE Pesto genovese crema az év 2023 TÁBLÁS CSOKOLÁDÉ SZÓSZOK KATEGÓRIAGYŐZTES KATEGÓRIAGYŐZTES 2023 SAJÁT MÁRKÁS TERMÉKE 2023 VEGETÁRIÁNUS TERMÉK AMAROY Papír zsebkendő Roastmaster Crema&Aroma Prémium müzli az év az év 2023 HÁZTARTÁSI PAPÍRÁRU FORRÓ ITAL KATEGÓRIAGYŐZTES KATEGÓRIAGYŐZTES KATEGÓRIAGYŐZTES 2023 CHOCEUR Salzburgi Mozart-golyók az év SAJÁT MÁRKÁS TERMÉKE REGGELIZŐ TERMÉK 2023 KATEGÓRIAGYŐZTES KOKETT SAJÁT MÁRKÁS TERMÉKE az év SAJÁT MÁRKÁS TERMÉKE SAVANYÚSÁG KATEGÓRIAGYŐZTES GOURMET Görög olívabogyó az év SAJÁT MÁRKÁS TERMÉKE SAJÁT MÁRKÁS TERMÉKE LYTTOS SAJÁT MÁRKÁS TERMÉKE 2023 az év SAJÁT MÁRKÁS TERMÉKE 2023 CSOKOLÁDÉS DESSZERT KATEGÓRIAGYŐZTES *Idén először hirdette meg a PPH Media Store Insider Az év saját márkás termékeit díjazó pályázatot, ahol kizárólag hazai üzletekben, üzletláncokban forgalmazott saját márkás termékek vehettek részt, összesen 18 kategóriában. A zsűri szempontjai közé tartozott a minőség, az ízvilág, valamint csomagolásában is legkiválóbb saját márkás termékek. „Az Év Saját Márkás Terméke 2023” verseny alapítója, szervezője és tulajdonosa a Professional Publishing Hungary Kft. A verseny részletei a https://evsajatmarkastermeke.storeinsider.hu/ oldalon olvashatóak.

Egyéb Aldi akciós újságok

Legújabb akciós újságok