Auchan akciós újság 2021.12.09 - 2021.12.24 - ÉRVÉNYTELEN AKCIÓS ÚJSÁG - 2. oldal *

thumbnail - Auchan akciós újsága  - 2021.12.09 - 2021.12.24 - Akciós termékek - lime, koktélparadicsom, petrezselyem, római saláta, csemege hagyma, bárányborda, báránygerinc, bárányhús, bulgur, olívaolaj, bögre, fogas, korona.  2. Oldal
2 / 39

* Az alábbi üzletekben érvényes Auchan

Az akciós újság termékei

 
edezd fe Mindig csak a legfrissebbet kínáljuk! l F Tudtad? GMO-mentes takarmányon nevelt állatoktól származó minőségi húsok, kistermelőktől. Frissek, finomak és egészségesek! BÁRÁNYBORDA KORONA TABBOULEH SALÁTÁVAL Rákóczi Feri receptje Tálalás: 4 főre Elkészítési idő: 50 perc Ez minden bizonnyal a leglátványosabb fogás, amit a vacsoraasztalra letehetsz: egy gyönyörű bárányborda korona formában megsütve, egy igazi libanoni petrezselymes csodakörettel, a tabbouleh-val (ejtsd: tábulé). Egyáltalán nem bonyolult elkészíteni, viszont szemet gyönyörködtető és nagyon finom! 14899 HÁZTÁJI BÁRÁNYGERINC Ft/kg, csontos, védőgázas csomagolás 2 Ft HOZZÁVALÓK 2 db bárányborda 8 gerezd fokhagyma 2 ág rozmaring egy kevés só, frissen őrölt bors, olívaolaj 2 bögre bulgur 1 teáskanál római kömény 1 db lime 1 csokor újhagyma 8 szem koktélparadicsom sok aprított friss, petrezselyem ELKÉSZÍTÉS 1. Az úgynevezett francia vágással megpucolt báránybordákat vágd fel három borda széles darabokra. 2. Egy serpenyőt szárazon forrósíts fel. Locsolj bele egy kevés olajat, majd a sózott, borsozott bordákat pirítsd körbe. 3. Alul és felül összekötözve őket készítsd el a koronát, helyezd egy tepsire, tedd mellé a fokhagymát és a rozmaringot, majd tedd 20 percre a 180 fokra előmelegített sütőbe. Tálalás előtt 10 percig pihentesd. 4. A bulgurt keverd el a római köménnyel, majd öntsd fel lobogó forró vízzel úgy, hogy a víz egy ujjnyira ellepje. Takard le egy konyharuhával és fedd le. Nagyjából 10 perc alatt megpuhul. (Azért olvasd el a használati útmutatót, van olyan bulgur is, amit főzni kell.) 5. Aprítsd fel az újhagymát, negyedeld a paradicsomot. Ha kész a bulgur, egy villával lazítsd fel, keverd bele a zöldségeket, az irdatlan mennyiségű petrezselyemmel együtt. Facsard rá a lime-ot, locsold meg bővel olívaolajjal és most sózd. Ha az elején teszed ezt, a bulgur nem lesz soha puha.

Egyéb Auchan akciós újságok

Legújabb akciós újságok