Börös sülthus
Hozzávalók
2 kg süldő malac (comb). 1 tk só bors ízlés szerint (őrölt)
.3 gerezd fokhagyma 10 dkg füstölt szalonna 1 dl sör
.3.5 dl víz. 3 ek disznózsír
1089Ft
SÜLDŐ BŐRÖS COMB
Ft/kg, csontos, védőgázas
csomagolás
Elkeszites
1. Előző nap az apróra vágott fokhagymával, szalonnával
megtűzdeljük és őröltborssal megszórjuk a húst. A sót
(asztali) 0,5 dl vízben feloldjuk, és fecskendővel több
oldalról a bőr alá juttatjuk. (Ha a bőrt só éri, akkor rágós
lesz, és nem ropogós) hűtőbe tesszük.
1259Ft
SÜLDŐ BŐRÖS KARAJ
Ft/kg, csontos, védőgázas
csomagolás
m
3599 Ft
KOMÉTA GYORSVACSORA
SÜTÉSRE KÉSZ
SERTÉS CSÜLÖK
Ft/kg, fűszerezett,
vákuumcsomagolt
n
Esaim
KOMETA
KOMETA
SERTÉS CSOLÓK
D
2. Sütés előtt éles késsel másfél ujjnyi távolságban
a bőrét bekockázzuk, majd tepsibe tesszük.
3.2-3 evőkanál zsírt rakunk köré és hozzáöntünk
2-3 deci vizet, alufóliával lefedve, előmelegített
sütőben 180 °C fokon egy órán át pároljuk.
4. Ezután az alufóliát levesszük, és ropogósra sütjük,
miközben sörbe mártott szalonnaszelettel többször
1279Ft
SÜLDŐ BŐRÖS LAPOCKA
Ft/kg, csontos, védőgázas
csomagolás
kenegetjük.
5. Sütés hőfoka: 180 °C
6. Sütés módja: alul-felül sütés
7. Tepsi mérete: 30x20x6 cm
8. Sütés ideje: 150 perc
D
1259Ft
SÜLDŐ BŐRÖS CSÁSZÁR
Ft/kg, csontos,
védőgázas csomagolás
"
1259Ft
SÜLDŐ BŐRÖS TARJA
Ft/kg, csontos, védőgázas
csomagolás
1799Ft
SERTÉS BŐRÖS PECSENYE
KARAJSZELET
Ft/kg, csontos, védőgázas
csomagolás
193