Bauhaus üzletek és nyitvatartás

Itt megtalálja az összes információt a(z) Bauhaus áruházra vonatkozólag, beleértve a(z) Bauhaus áruházak elhelyezkedését, illetve a(z) Bauhaus áruházak leggyakoribb nyitvatartási idejét. Itt, a Minden Akció oldalán megtalálja az összes szükséges információt, mint például az áruházak elhelyezkedését, valamit kedvenc áruházainak nyitvatartási idejét, beleértve a(z) Bauhaus áruházat is.


Akciós újságok Bauhaus
Akciós újságok Bauhaus
Akciós újságok Bauhaus

A BAUHAUS áruházról

Az első BAUHAUS áruház 1960-ban nyílt meg, Mannheimben (Németország). Alapítója Heinz-Georg Baus volt, aki a különböző szaküzletek árukínálatát kívánta egy helyen elérhetővé tenni. Forradalmi újítás volt még a BAUHAUS üzletek önkiszolgáló rendszere is, amely egy egészen új vásárlói élményt biztosított. Nevét alapítója, valamint az akkor népszerű Bauhaus művészeti irányzat után kapta, amely a szépművészet és az építészet elegáns kombinációjára épül. Kezdetben 25000 termékcsalád került forgalomba a szakáruházban, és a Mannheimben lévő üzletet rövidesen egy heidelbergi, egy karlsruhéi, valamint egy nyugat-berlini üzlet is követte. Az áruházlánc egészen a kilencvenes évek végéig Németországon belül terjeszkedett, majd az osztrák és a skandináv piacra is belépett. 1993-ban pedig egy csehországi áruház nyitásával a kelet-európai piacon is megjelent. A BAUHAUS jelenleg Európa közel 20 országában van jelen, 250-nél is több szakáruházzal, és immáron több mint 120 ezer különböző termékkel, de a központja továbbra is alapító helyén, Mannheimben található. Első magyar üzletünket 2007-ben nyitottuk meg, és az cég által működtetett webshop pedig 2016 óta áll az ügyfelek rendelkezésre.

Minőségi termékek, elérhető árakon

Az elmúlt évtizedek során a BAUHAUSE márkanév összeforrott a minőségi háztartási gépekkel, bútorokkal, lakásdekorációs termékekkel a nyílászárókkal, valamint a széleskörű szolgáltatások nyújtásával. Termékeink elérhető ára és a széles termékpalettánk lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja köztük az egyéni igényeinek megfelelőket. A webshop termékkereső funkciójának segítségével Ön is könnyedén kiválaszthatja a szükségleteihez idomuló terméket, legyen szó, laminált padló, beltéri ajtó, csempe, kerítés, medence, bejárati ajtó, vagy egyéb a ház körüli használatra szánt termék vásárlásáról! Honlapunkon elérhető egyebek mellett az áruházak nyitvatartása is. De a legfrissebb akcióink miatt is érdemes rendszeresen felkeresnie weboldalunkat, hiszen innen első kézből tájékozódhat az éppen aktuális ajánlatainkról, és akár még házhozszállítással is megrendelheti őket, mindössze pár kattintással. Honlapunkat ezen a címen érheti el: https://www.bauhaus.hu.

Áruházaink

Budapesten leginkább weboldalunkról érdemes házhozszállítással megrendelni a termékeinket, de fel is keresheti valamelyik áruházunkat, melyek Dunakeszi, Maglód és Szigetszentmiklós településeken találhatóak. Áruházunk kínálatában a kertészeti eszközöktől kezdve, a háztartási gépeken, vasárukon, elektromos készülékeken, festékeken, autófelszerelési cikkeken, és fürdőszobai kiegészítőkön keresztül egészen a munkaeszközökig mindent megtalál, ami a ház körüli munkához a dekoráláshoz, vagy egyéb tevékenységekhez szükséges. Munkatársaink bármikor örömmel a rendelkezésére állnak, amennyiben kérdése adódik, de emellett még a házhozszállításban is segédkeznek, megrendelés esetén. A kényelmes vásárlás végett az áruházhoz közeli parkolóhelyeket kifejezetten a nagyobb méretű termékeket vásárló ügyfeleink részére tartjuk fel, ezzel is megkönnyítve az autóból való ki- és berakodást.