Bauhaus akciós újságok és információk a vállalatról

Bauhaus elhelyezkedések

A Bauhaus vállalatról

A Bauhaus 1960-ban új koncepciót valósított meg, mely lehetővé tette, hogy ha valaki szerszámot, építőanyagot, festéket vagy valami más hasonlót keresett, egy helyen és könnyedén vásárolhatta meg. A vállalat vevőrientált választékával, áttekinthető termékkihelyezésével 20 000 négyzetméteren, 15 termékcsoporttal, több mint 120 000 termékkel megalkotta a siker alapját.

Megtalálható Európa 19 országában több mint 260 szakáruházával.

A Bauhaus minden szakiparos és vállalkozó számára profi termékválasztékot és szolgáltatást kínál.

A vállalat magyar weboldala https://www.bauhaus.hu/ könnyen áttekinthető információkkal szolgál, onlie megtekinthető és átlapozható minden akciós katalógus és egyben webáruházként is szolgál.

Miért vásároljon a Bauhaus üzleteiben?

A vállalat számára fontos, hogy a kiváló minőségű termékek környezettudatos galdákodásból származzanak és nem forgalmaz tanúsítvány nélküli trópusi fát és olyan faanyagot, amely illegális fakitermelésből származik.

A Bauhaus nemcsak a termékek hatalmas választékát hanem a szolgáltatások széles tárházát nyújta vásárlóinak: gépkölcsönzés, házhoz szállítás, teljes fürdőszoba kivitelezés, festékkeverés, méretre vágás, kulcsmásolás, élezés, gravírozás.

A vállalat videoworkshop (Bauhaus TV) segítségével hasznos információkkal szolgál, amely 10 perc alatt igyekszik megkönnyíteni vásárlói munkáját a ház körül, a kertben, és egyéb kivitelezési munkálatok során.

Néhány kedvelt márka a Bauhaus kínálatából:

  • Kert-Szabadidő márkák: Grillstar, Gardol, Kingstone, Neptun, Sunfun
  • Padló-Fal márkák: B!design, Logoclick, Swingcolor
  • Fürdő-Konyha márkák: Admiral, Mixomat, Poseidon, Venus, Camargue
  • Szerszám-Tárolás márkák: Wisent, Stabilomat, Regalux
  • Gép márkák: Craftomat, Hercules, Toolson

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Bauahas szaküzlet Magyarországon megtalálható Dunakeszin, Maglódon és Szigetszentmiklóson. Üzleteik nyitvatartási ideje hétköznap fél 8-tól 21 óráig, szombaton 8-tól 21 óráig , vasárnap 8-tól 18.-ig tart. A Bauhaus akciós újság hétről –hétre tájékoztatja vásárlóit akciós termékeikről . Az akciós újság ot a vevő a mi weboldalon egyszerüen és kényelmesen, online is átlapozhatja.

Bauhaus üzletek elhelyezkedése

Szakáruházak:

  • Dunakeszi Szakáruház
  • Maglódi Szakáruház
  • Szigetszentmiklósi Szakáruház

Szakáruházak nyitvatartása:

Hétfő - Péntek: 07:30-21:00

Szombat: 08:00-21:00

Vasárnap: 08:00-18:00