Bauhaus üzletek és nyitvatartás

Bauhaus üzletek és nyitvatartás

Itt megtalálja az összes információt a(z) Bauhaus áruházra vonatkozólag, beleértve a(z) Bauhaus áruházak elhelyezkedését, illetve a(z) Bauhaus áruházak leggyakoribb nyitvatartási idejét. Itt, a Minden Akció oldalán megtalálja az összes szükséges információt, mint például az áruházak elhelyezkedését, valamit kedvenc áruházainak nyitvatartási idejét, beleértve a(z) Bauhaus áruházat is.


Aktuális akciós újságok
Bauhaus elhelyezkedések

A Bauhaus vállalatról

A Bauhaus 1960-ban új koncepciót valósított meg, mely lehetővé tette, hogy ha valaki szerszámot, építőanyagot, festéket vagy valami más hasonlót keresett, egy helyen és könnyedén vásárolhatta meg. A vállalat vevőrientált választékával , áttekinthető termékkihelyezésével 20 000 négyzetméteren, 15 termékcsoporttal, több mint 120 000 termékkel megalkotta a siker alapját.

Megtalálható Európa 19 országában több mint 260 szakáruházával.

A Bauhaus minden szakiparos és vállalkozó számára profi termékválasztékot és szolgáltatást kínál.

A vállalat magyar weboldala https://www.bauhaus.hu, mely egyben webáruház, könnyen áttekinthető információkkal szolgál.

Miért vásároljon a Bauhaus üzleteiben?

A vállalat számára fontos, hogy a kiváló minőségű termékek környezettudatos galdákodásból származzanak és nem forgalmaz tanúsítvány nélküli trópusi fát és olyan faanyagot, amely illegális fakitermelésből származik.

A Bauhaus nemcsak a termékek hatalmas választékát hanem a szolgáltatások széles tárházát nyújta vásárlóinak: gépkölcsönzés, házhoz szállítás, teljes fürdőszoba kivitelezés, festékkeverés, méretre vágás, kulcsmásolás, élezés, gravírozás.

A vállalat videoworkshop (Bauhaus TV) segítségével hasznos információkkal szolgál, amely 10 perc alatt igyekszik megkönnyíteni vásárlói munkáját a ház körül, a kertben, és egyéb kivitelezési munkálatok során.

Néhány kedvelt márka a Bauhaz kínálatából:

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő:

Bauahas szaküzlet Magyarországon megtalálható Dunakeszin, Maglódon és Szigetszentmiklóson. Üzleteik nyitvatartási ideje hétköznap fél 8-tól 21 óráig, szombaton 8-tól 21 óráig , vasárnap 8-tól 18.-ig tart.

A Bauhaus akciós újság hétről – hétre tájékoztatja vásárlóit akciós termékeikről .

A Bauhaus akciós újságait weboldalunkon egyszerüen és kényelmesen, online is átlapozhatja.

Termékek

Bauhaus üzletek
TOP akciós újságok