Bonprix információ

Itt megtalálja az összes információt a(z) Bonprix áruházra vonatkozólag.


Akciós újságok Bonprix

Bővebben

A Bonprix vállalatról

A céget 1986-ban alapították Hamburgban, az Otto Group leányvállalataként. Mára 29 országban van jelen köztük Magyarországon is. Németországban vezető divatcéggé nőtte ki magát. A ruhaszállító cég webshopjai hatalmas népszerűségnek örvendenek, de üzleteit is megtalálhatjuk Németországban, Ausztriában, Svájcban vagy Olaszországban és még sok más országban. A cég első katalógusa 32 oldalas volt, a mai katalógusok körülbelül 200 oldalasok.

A Bonprix 1997-ben nyitotta meg első webáruházát ahol már akkor is hatalmas kínálat volt elérhető, a cipőktől kezdve, a bikiniken át egészen a mennyasszonyi és alkalmi ruhákig szinte mindent megtalálhattunk. Mára ez a kínálat csak bővült. A ruhák mellett kiegészítőket -mint például, férfi karóra, hátizsák,kalap- és háztartási cikkeket is vásárolhatunk –például, függöny, ágytakaró és még sok más. Természetesen a régebbi kínálat sem tűnt el, még mindig elérhetőek a fürdőruhák, esküvői ruhák, női cipők és a divatcikkek hatalmas választéka. A webáruház mellett már telefonos alkalmazáson is megvásárolhatjuk a Bonprix által kínált divatcikkeket, köztük az öt saját márka bármelyikét. A Bonprix akciós újságjai, katalógusai nem csupán a kiárusításokról, a leárazásokról és a különböző kedvezményekről értesít, hanem a havonta megjelenő új kollekciókról is.

A webshop Magyarországon 2007-ben jelent meg, azóta több száz ezren látogatják havonta az áruház honlapját a https://www.bonprix.hu weboldalt.

A Bonprix nem csupán minőségi divatárut biztosít vásárlói számára, hanem a nyugalmat, hogy ezek a termékek nem szennyezik a környezetet. A Bonprix lelkesen támogatja a Föld megóvását.

Annak ellenére, hogy a Bonprix főként webáruház formájában van jelen Magyarországon, a legjobb ajánlatokat eljuttatja hozzánk akciós újságok formájában is. A Bonprix akciós újság több ezer hazai háztartáshoz jut el.

Miért szeretik az emberek a Bonprixet?

Legújabb akciós újságok

Üzletek - ruházat