Butlers üzletek és nyitvatartás

Hol találhatók üzletek

Bővebben

A Butlers vállalatról

A Butlers 2008 októberében nyitotta meg Magyarországon az első lakberendezési és ajándéküzletét. 2009-ben a második üzlet megnyitásával egyben létre hozta a magyaroszági webáruházát.

 A vállat filozófiája: „Made for your home“ . Ennek alapján a vásárlók elképzelését igyekszik a cég megvalósítani - gondolkodni és alkotni, szép és okos dolgokat létrehozni pontosan úgy, ahogy azt a vásárló megálmodta, elképzelte.

A https://www.butlers.hu weboldal egyben webáruház, mely könnyen áttekinthető információkkal szolgál, 20 000 Ft felletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítással.

Miért vásároljon a Butlers üzleteiben?

A Butlers csodálatos, originális dolgokat kínál az otthona számára: elegáns bútorokat, lakberendezési cikkeket, kiegészítőket, valamint óriási választékkal szolgál a dekoráció, konyha, tálalás , ajándékok területén.

A Butlers Hűségkártya segítségével a vásárlók számára különleges akciók és állandó százalékos kedvezmények lehetőségei nyílnak meg.

A Butlers termékkínálatából:

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Butlers üzlet Magyrorzágon 4 helyen található, mind Budapesten: Árkád Budapest Bevásárlóközpont, Corvin Plaza, Mammut I. Beveásrlóközpont, MOM Park Bevásárlóközpont.

Üzleteik nyitvatartási ideje hétfőtől szombatig 10-21 között tart, vasárnap 10-től 18-19 óráig.

A Butlers akciós újság hetente tájékoztatja vásárlóit akciós termékeikről , újdonságaikról, a kínálatban megtalálható kedvezményekről, valamint aktuális projektjeiről.

A Butlers akciósújságait weboldalunkon könnyen és kényelmesen áttekintheti.

Legújabb akciós újságok
Üzletek - bútor