Penny Market csicseriborsó árak és akciók

Tekintse meg a(z) Penny Market áruház csicseriborsó termékére vonatkozó e heti akcióit, melyek - napjától érvényesek. Itt töltheti le a legújabb Penny Market csicseriborsó akciós újságokat, hogy pénzt takarítson meg vásárlásaival.

 
Akciós újságok archívuma
 

Ha valóban komolyan veszi a vásárlás közbeni megtakarítást, és annyit szeretne megtakarítani, amennyit csak lehet, akkor kövesse nyomon a weboldalunkon megjelenő legfrissebb heti akciós újságokat. Rendszeresen bemutatjuk a(z) Penny Market áruház csicseriborsó termékre vonatkozó akcióit, valamint a(z) Penny Market áruház csicseriborsó termékeire vonatkozó akciók azonnal elérhetőek, amint azok megjelentek.

Nem csak a(z) Penny Market áruház csicseriborsó ajánlatait tekintheti meg, megnézheti más viszonteladóknál is a(z) csicseriborsó termékeket: Aldi, Pingvin Patika, vagy megtekintheti a nagyszerű promóciókat, kedvezményeket és leértékeléseket, melyeket más vásárlók tekintettek meg a weboldalunkon. A legnépszerűbb akciók között jelenleg a következő kedvezményes termékek szerepelnek: csöves kukorica, csirke falatkák, csuka, csuszatészta, C+D duo, cukorborsó, Colomba, csomagolópapír, csavart rágórúd, cukorgyöngy. A Minden Akció oldalán naponta több ezer új különleges ajánlatot teszünk közzé. Ha a legjobb ajánlatokat akarja, akkor tartson továbbra is velünk!


A Penny Market vállalatról

A Penny Market vállalat a REWE csoport része, mely 1927-ben 17 beszerzői társasággal azzal a céllal jött létre, hogy az élelmiszereket közösen szerezzék be. A REWE Csoport immár 90 éve áll fenn sikeresen Európában, immár 20 országban, több mint 15.000 üzlettel. Magyarországon az első Penny Market üzlet 1996-ban Szentesen nyílt meg. Az évek során a folyamatos fejlődésnek köszönhetően most már 217 Penny üzlet található Magyarország szerte, valamint három logisztikai központ. Magyarországon a Penny Market volt a legelső hard diszkont üzletlánc.

Csicseriborsó - üzletek

TOP akciós újságok

Termékek

Üzletek