Deichmann üzletek és nyitvatartás

Deichmann üzletek és nyitvatartás

Itt megtalálja az összes információt a(z) Deichmann áruházra vonatkozólag, beleértve a(z) Deichmann áruházak elhelyezkedését, illetve a(z) Deichmann áruházak leggyakoribb nyitvatartási idejét. Itt, a Minden Akció oldalán megtalálja az összes szükséges információt, mint például az áruházak elhelyezkedését, valamit kedvenc áruházainak nyitvatartási idejét, beleértve a(z) Deichmann áruházat is.


Aktuális akciós újságok
Deichmann elhelyezkedések

A Deichmann vállalatról

A Deichmann vállalat egy cipőkészítő műhelyként kezdte pályafutását 1913-ban a Ruhr vidéken, Essen-Borbeckben. A cég központja továbbra is Essen maradt. Egy Heinrich Deichmann nevezetű ember vezette a felesége segítségével. A cégalapító unokája ma a cég igazgatótanácsának elnőke. Mára a cipőkészítő műhely Európa legnagyobb cipőáruházává nőtte ki magát, mely 26 országban, majdnem 4000 üzlettel van jelen.

Magyarországon az első Deichmann 2001-ben nyílt meg, Budapesten. Azóta több mint 100 üzlet található szerte az országban. Több mint 20 üzlet található Budapesten, a többi a nagyobb városokban található, mint például Miskolc vagy Debrecen.

A Deichmann közösségi médiákon is figyelemmel követhetjük a legújabb kollekciókat vagy a legjobb ajánlatokat, akciókat csakúgy, mint a Deichmann újság. Az online webshop segítségével már otthonról is válogathatunk a márkás és minőségi termékek közül.  Az webshopot és további információkat a https://www.deichmann.com weboldalon talál.

Környezetbarát vállalatként nem csupán a földet, hanem lakosságát is segíti. Rászorulóknak segít, létszámleépítés helyett munkahelyeket teremtenek. A károsanyagtartalom vizsgálatánál a törvény által előírtaknál sokkal szigorúbban járnak el. Nem csupán ma, de holnap is kiakarják szolgálni vásárlóik igényeit.

Miért szeretik az emberek a Deichmann-t

Áruházak és nyitva tartás

Deichmann áruház található szerte Magyarországon, többek között Budapesten, Debrecenben, Nyíregyházán, Miskolcon, Szegeden, Pécsett és még sok más helyen.

Az üzletek nyitvatartási ideje üzletenként változó. Az önhöz legközelebbi üzletet és a nyitvatartási időket itt találhatja.

Termékek

Deichmann üzletek
TOP akciós újságok