Diego üzletek és nyitvatartás

Itt megtalálja az összes információt a(z) Diego áruházra vonatkozólag, beleértve a(z) Diego áruházak elhelyezkedését, illetve a(z) Diego áruházak leggyakoribb nyitvatartási idejét. Itt, a Minden Akció oldalán megtalálja az összes szükséges információt, mint például az áruházak elhelyezkedését, valamit kedvenc áruházainak nyitvatartási idejét, beleértve a(z) Diego áruházat is.


Akciós újságok Diego
Akciós újságok Diego
Akciós újságok Diego

A Diego vállalatról

A Diego nemzetközi üzletlánc Magyarországon is ismert szőnyeg és padló specialista, amely webáruházában és nagy alapterüetű áruházaiban várja vásárlóit. Fő termékcsoportjait a laminált padló, szőnyeg, padlószőnyeg, PVC, függöny, tapéta, és az ezekhez tartozó ezsközök alkotják.

Magyaroszágon több mint 90 áruházzal van jelen.

A https://www.diego.hu magyar weboldal könnyen áttekinthető információkkal szolgál minden vásárlónak.

Miért vásároljon a Butlers üzleteiben?

A Diego nemzetközi franchise kereskedelmi hálózat. A franchise üzlethálózat működtetésének lényege, hogy a vásárlók az országban mindenütt azonos árszinten és szolgáltatási színvonalon találják meg a Diego termékskálát.

A termékfilozófia része, hogy a magas színvonalú termékeket elérhető áron, fix kollekciókban értékesíti. Évente két alkalommal változik a kollekció, így a tavaszi-nyári és az őszi-téli szezonra jelennek meg új termékek. Fontos szerepet játszik a termékek értékesítésében a kollekciókhoz tartozó termékkatalógus is, amely minden áruházban elérhető.

A Diego termékpalettája az egyedi termékek mellett egyedi márkákon is alapul: a WOODSTEP laminált padlóburkoló rendszer a Diego kizárólagos márkája. Újdonság a Diego kínálatában a TULIPO, ami egy vidám, színes szőnyegkollekció márkaneve.

A Diego szolgáltatások skálát kínálja vásárlóinak, például:

  • Legyen a vendégünk egy csésze kávéra! – egy csésze kávé mellett az eladók szívesen segítenek tanácsaikkal a legmegfelelőbb termékek kiválasztásában.
  • Tanácsadás
  • Ingyenes méretre vágás
  • Akciós függönyvarrás
  • Szőnyegszegés akciós áron
  • Kedvezményes házhozszállítás

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Diego áruház Magyarország minden nagyobb városában megtalálható, mint például: Budapest, Miskolc, Szolnok, Szombathely, Szeged, Pécs.

Üzleteik nyitvatartási ideje hétfőtől szombatig 9-19 között tart, vasárnap 9-től 18 óráig.

A Diego szórólap havonta tájékoztatja vásárlóit akciós termékeikről, újdonságaikról, a kínálatban megtalálható kedvezményekről, valamint aktuális projektjeiről.

A Diego szórólapjait weboldalunkon könnyen és kényelmesen áttekintheti.