Diego akciós újság 2022.04.01 - 2022.09.30 - 2. oldal *

2 4 5 ... 101
Diego akciós újsága  - 2022.04.01 - 2022.09.30 - Akciós termékek - függöny, tapéta, laminált padló, vízálló padló, padlószőnyeg, szőnyeg, műfü.  2. Oldal
2 4 5 ... 101

A legújabb akciók megtekintéséhez görgesse végig a(z) Diego áruház aktuális akciós újságát, mely 2022.04.01 napjától 2022.09.30 napjáig érvényes. A(z) 100 oldalon megtalálja a(z) Bútor kategóriához tartozó aktuális heti akciókat. A(z) Diego áruház szórólapja több mint 181 termékre kínál kedvezményt, biztosítva ezzel, hogy a megvásárolni kívánt termékeket a lehető legjobb áron kapja meg! Ha nem akar megfeledkezni az akciókról következő Diego áruházba tett útjáig, ne felejtse el végignézni a teljes szórólapot az 1. oldaltól a 100 oldalig. Ezen az oldalon a(z) függöny, padlószőnyeg, szőnyeg, tapéta, laminált padló, vízálló padló, műfü oldalon található akciókat találja; azonban a Diego szórólap számos más kedvezményt is kínál például a következő árukra: függöny, padlószőnyeg, szőnyeg, tapéta, vinyl padló, laminált padló. Ha okosan szeretne vásárolni, és szeretne megtakarítana a következő Diego áruházban tett vásárlása során, ne hagyja ki a legújabb akciós újságot, amely tele van csodálatos árakkal és nagyszerű kedvezményekkel. Térjen vissza minden nap a(z) Minden Akció oldalra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem maradt le a kedvenc áruházai által kínált nagyszerű akciókról.

* Az összes üzletben érvényes Diego
Még több

Az akciós újság termékei

 
 
TARTALOMJEGYZÉK LAMINÁLT PADLÓ VÍZÁLLÓ PADLÓ PADLÓSZŐNYEG MŰFŰ FÜGGÖNY TAPÉTA SZŐNYEG 3-21 22-39 40-53 54-56 57-73 74 -79 80-100 FELÚJÍT, ÁTALAKÍT? KEZDJE A -BAN! Bizonyára már Ön is hallott a tavaly indult otthonfelújítási támogatásról, amelynek köszönhetően most akár 3 millió forintot is spórolhat a lakásfelújítás költségein! Az alábbiakban összefoglaljuk, mire figyeljen! 1. Tervezzen! A támogatásra jogosultak köre nem csak a nagycsaládosokra terjed ki, így például egyedülálló szülők is igénybe vehetik, illetve a jövőben tervezett gyermekek esetében is élhet a lehetőséggel. A pontos részletekről mindenképpen alaposan tájékozódjon, a szükséges információkat a Magyar Közlöny oldalán olvashatja el. 2. Őrizze meg a számlákat! A támogatás 50-50%-ban vehető igénybe munkadíjra, illetve anyagköltségre. A megvásárolható termékek köre -ban meghatározott, ugyanakkor jó hír, hogy a található laminált és vízálló padlókra, padlószőnyegekre, vagy akár tapétákra is igénybe vehető a támogatás. 3. Időben jelezze az igényét! Az utolsó vásárlás, illetve számla kifizetése után 60 napon belül kell beadni a visszatérítésről szóló igényt. Ne feledje a határidőt sem: az állami támogatás 2022. december 31-ig vehető igénybe. I M P R E S S Z U M OT TH O N F E LÚJ ÍTÁ S I TÁ M OGATÁ SSA L! Felelős szerkesztő: Szerkesztők: Szöveg: Tördelés és képszerkesztés: Információk: Varga Balázs Cservenkova Veliszlava, Gesztesi Gábor, Gyebnár Gábor, Maszlik Csaba, Szlávik Viktória Kosztolányi Tímea Jelenek Ákos, Kászonyi Tímea, László Adrienn és Pantó Zsolt [email protected], www.diego.hu Nyomdai munkák: Mediaworks Hungary Zrt. 6729 Szeged, Szabadkai út 20. Felelős vezető: Szabady Balázs nyomda üzletág igazgató A katalógusban meghirdetett akciók részleteiről érdeklődjön áruházainkban! A gyártó és a forgalmazó fenntartja a jogot az árak, a választék, a dizájn és a színek módosítására. A katalógusban feltüntetett fotók színei eltérhetnek a termékek tényleges színeitől. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! A katalógusban feltüntetett termékek nem minden esetben találhatóak meg minden áruházban. Egyes termékekből a boltban csak minta található, amely a megrendelés alapjául szolgál, és központi készletről néhány nap alatt leszállítható. Csak kiskereskedelmi mennyiséget szolgálunk ki! A tekercsáru termékeket a tekercs teljes szélességében áll módunkban kiszolgálni! Áraink az ÁFA-t tartalmazzák. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Ajánlataink 2022.04.01-től 2022.09.30-ig, ezen belül a készlet erejéig érvényesek!

Diego akciós újságok

TOP akciós újságok