eMAG üzletek és nyitvatartás

Itt megtalálja az összes információt a(z) eMAG áruházra vonatkozólag, beleértve a(z) eMAG áruházak elhelyezkedését, illetve a(z) eMAG áruházak leggyakoribb nyitvatartási idejét. Itt, a Minden Akció oldalán megtalálja az összes szükséges információt, mint például az áruházak elhelyezkedését, valamit kedvenc áruházainak nyitvatartási idejét, beleértve a(z) eMAG áruházat is.


Akciós újságok eMAG

Az eMag vállalatról

Az eMag az egyik legnagyobb Közép-Kelet európai online kereskedelemmel foglalkozó vállalat. Jelenleg négy országában van jelen: Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Bulgáriában. A vállalat magyarországi tevékenységét 2013-ban kezdte meg számítástechnikai eszközök és telefonok értékesítésével. A 2016-os évben tovább bővült a kínálatuk háztartási gépekkel, barkács termékekkel, szépségápolási cikkekkel, könyvekkel, valamint sportcikkekkel, majd 2017-ben divatcikkekkel.

Miért vásároljon az eMag felületén?

Az eMag nagy hangsúlyt fektet a vásárlók gyors és magas színvonalú kiszolgálására. Számos szolgáltatást nyújtanak az ügyfelek mindennapjainak megkönnyítése érdekében. Néhány ezek közül: rendelés nyomonkövetése, háztól-házig garancia, 30 napos termékvisszaküldés stb. A vállalat számára nagyon fontos a vásárlók elégedettsége.

Akciókkal is igyekeznek kedveskedni a vásárlóknak: évi négy alkalommal óriási akciók keretében lehet megvásárolni a termékeket:

  • Észbontó Akciók Napja
  • Black Friday, Fekete Péntek
  • Árak forradalma
  • Készletkisöprés

Továbbá hetente megjelenő akciók várják a vásárlókat, valamint a vásárlás során online kuponok is beválthatók. Az akció igénybevételéhez a fizetéskor csak a kuponkódot kell megadni. Egy vásárlás során csak egy kuponkód használható fel, mely a kuponon meghatározott kedvezményre jogosít fel.

Kedvelt termékek az eMag kínálatából

Több mint 1300 termékkategória, 9500 márka és 500.000 termék várja a vásárlókat az eMag webáruházában. A vásárlók itt mindent megtalálhatnak, amire csak szükségük lehet: telefon, tv, tablet, háztartási gépek stb. A legnépszerűbb márkák közé tartoznak a Samsung, Pampers, Philips, Chicco, Ariel, Asus, Bosch, Authorized Reseller, Sony, Lego, Kingston és a Lenovo márkák.

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

A vásárlók a nap 24 órájában rendelhetik meg termékeiket az eMag webáruházból: https://www.emag.hu. Kérdés esetén az ügyfélszolgálat a hét minden napján 0-24 órában elérhető. A 06-1-885-5500 telefonszám hívásával az ügyfélszolgálat azonnal készségesen áll a vásárlók rendelkezésére. A megrendelt termékeket az eMag házhoz-házig garanciával kiszállítja, vagy kérhető Pick Pack Pontra történő szállítás is.

Lapozza át kényelmesen az eMag aktuális katalógusát online a weboldalunkon.