eMAG üzletek és nyitvatartás

Hol találhatók üzletek

Bővebben

Az eMag vállalatról

Az eMag az egyik legnagyobb Közép-Kelet európai online kereskedelemmel foglalkozó vállalat. Jelenleg négy országában van jelen: Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Bulgáriában. A vállalat magyarországi tevékenységét 2013-ban kezdte meg számítástechnikai eszközök és telefonok értékesítésével. A 2016-os évben tovább bővült a kínálatuk háztartási gépekkel, barkács termékekkel, szépségápolási cikkekkel, könyvekkel, valamint sportcikkekkel, majd 2017-ben divatcikkekkel.

Miért vásároljon az eMag felületén?

Az eMag nagy hangsúlyt fektet a vásárlók gyors és magas színvonalú kiszolgálására. Számos szolgáltatást nyújtanak az ügyfelek mindennapjainak megkönnyítése érdekében. Néhány ezek közül: rendelés nyomonkövetése, háztól-házig garancia, 30 napos termékvisszaküldés stb. A vállalat számára nagyon fontos a vásárlók elégedettsége.

Akciókkal is igyekeznek kedveskedni a vásárlóknak: évi négy alkalommal óriási akciók keretében lehet megvásárolni a termékeket:

Továbbá hetente megjelenő akciók várják a vásárlókat, valamint a vásárlás során online kuponok is beválthatók. Az akció igénybevételéhez a fizetéskor csak a kuponkódot kell megadni. Egy vásárlás során csak egy kuponkód használható fel, mely a kuponon meghatározott kedvezményre jogosít fel.

Kedvelt termékek az eMag kínálatából

Több mint 1300 termékkategória, 9500 márka és 500.000 termék várja a vásárlókat az eMag webáruházában. A vásárlók itt mindent megtalálhatnak, amire csak szükségük lehet: telefon, tv, tablet, háztartási gépek stb. A legnépszerűbb márkák közé tartoznak a Samsung, Pampers, Philips, Chicco, Ariel, Asus, Bosch, Authorized Reseller, Sony, Lego, Kingston és a Lenovo márkák.

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

A vásárlók a nap 24 órájában rendelhetik meg termékeiket az eMag webáruházból: https://www.emag.hu. Kérdés esetén az ügyfélszolgálat a hét minden napján 0-24 órában elérhető. A 06-1-885-5500 telefonszám hívásával az ügyfélszolgálat azonnal készségesen áll a vásárlók rendelkezésére. A megrendelt termékeket az eMag házhoz-házig garanciával kiszállítja, vagy kérhető Pick Pack Pontra történő szállítás is.

Lapozza át kényelmesen az eMag aktuális katalógusát online a weboldalunkon.

Legújabb akciós újságok
Üzletek - elektronika és háztartási gépek