Euronics üzletek és nyitvatartás

Itt megtalálja az összes információt a(z) Euronics áruházra vonatkozólag, beleértve a(z) Euronics áruházak elhelyezkedését, illetve a(z) Euronics áruházak leggyakoribb nyitvatartási idejét. Itt, a Minden Akció oldalán megtalálja az összes szükséges információt, mint például az áruházak elhelyezkedését, valamit kedvenc áruházainak nyitvatartási idejét, beleértve a(z) Euronics áruházat is.


Akciós újságok Euronics
Akciós újságok Euronics
Akciós újságok Euronics

Az Euronics vállalatról

Az Euronics műszaki kereskedelmi hálózat 29 államban több mint 11 ezer üzlettel van jelen a piacon. Magyarország 2001-ben csatlakozott a nemzetközi társuláshoz. A csatlakozást követően a cég továbbra is magyar tulajdonban maradt.

Céljuk, hogy egy világhálózat részeként elvigyék az emberek otthonába az európai kényelmet és minőséget a háztartási, a házi szórakoztatási és számítástechnikai cikkekben.
Üzleteik Magyarország majdnem minden nagyobb városában megtalálhatóak.

A vállalat magyar weboldala a https://www.euronics.hu egyben webáruház, melyet 2008-ban indítottak be. Könnyen áttekinthető információkkal szolgál termékeiről, akciós cikkeikről. Az Euronics szórólap formájában házhoz hozza a legfrissebb kedvezményeket és információkat, ez a reklámújság minden héten megjelenik.

Miért vásároljon az Euronics üzleteiben?

Partnerük szinte minden multinacionális beszállító, ezen beszállítók a műszaki piacon jelentős szerepet vállalnak és hosszú évek óta jelen vannak.

Az áruházlánc szlogenje: Minőség olcsón – Szakértőktől! Az árubemutatástól a képzésig minden területen olyan megoldásokat keresnek és alkalmaznak, amelyek az innováció irányába mutatnak. Nagy hangsúlyt fektetnek értékesítőik és munkatársaik szakképzésére, hogy az Euronics áruházakban valódi szakértők állhassanak a vásárlók rendelkezésére.

Néhány kedvelt termékkategória az Euronics kínálatából:

  • Televíziók: A legjobb minőségű és leghíresebb márkák legújabb termékeit kínálják, remek áron.
  • Háztartási nagygépek: A kategória széles kínálatában többek között a hűtőszekrények, mosógépek, szárítógépek, mosogatógépek, páraelszívók, fagyasztók között válogathat a vásárló.    
  • Telefon és navigáció: A kategória nagy választékban kínál mobiltelefonokat, navigációs készülékeket, vezetékes telefonokat, aktivitásmérőket, okosórákat, kiegészítőket
  • Háztartási kisgépek: Kínálatukban több mint 2700 cikk található kávéfőzőktől kezdve a porszívókon át, a vasalókig. Ezen kívül szépségápolás és az egészség megőrzés területén is széles választékkal szolgálnak.

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Euronics üzlet Magyarországon megtalálható több mint 65 városban, mint például Budapest, Szombathely, Győr, Pápa, Zalaegerszeg, Miskolc, Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Debrecen, Nyíregyháza vagy Szolnok.

Az Euronics áruházainak nyitvatartásai változóak, de itt, az önhöz legközelebbi üzlettel együtt megtalálhatja.

Az Euronics akciós újság hétről-hétre tájékoztatja vásárlóit kedvezményes termékeikről, az új akciós cikkekről, a kínálatban megtalálható különlegességekről.

Az Euronics katalógusait weboldalunkon kényelmesen, online átlapozhatja.