Euronics - nyitvatartás, üzletek, akció és újság

Euronics elhelyezkedések

Az Euronics vállalatról

Az Euronics műszaki kereskedelmi hálózat 29 államban több mint 11 ezer üzlettel van jelen a piacon. Magyarország 2001-ben csatlakozott a nemzetközi társuláshoz. A csatlakozást követően a cég továbbra is magyar tulajdonban maradt. Céljuk, hogy egy világhálózat részeként elvigyék az emberek otthonába az európai kényelmet és minőséget a háztartási, a házi szórakoztatási és számítástechnikai cikkekben. Üzleteik Magyarország majdnem minden nagyobb városában megtalálhatóak. A vállalat magyar weboldala https://euronics.hu egyben webáruház, melyet 2008-ban indítottak be. Könnyen áttekinthető információkkal szolgál termékeiről, akciós cikkeikről.

Miért vásároljon az Euronics üzleteiben?

Partnerük szinte minden multinacionális beszállító, akik a műszaki paicon jelentős szerepet vállalnak és hosszú évek óta jelen vannak.

Az áruházlánc szlogenje: Minőség olcsón – Szakértőktől! Az árubemutatástól a képzésig minden területen olyan megoldásokat keresnek és alkalmaznak, amelyek az innováció irányába mutatnak. Nagy hangsúlyt fektetnek értékésítőik és munkatársaik szakképzésére, hogy az Euronics áruházakban valódi szekértők állhassanak a vásárlók rendelkezésére.

Néhány kedvelt termékkategória az Euronics kínálatából:

  • Televíziók –a televíziók kategóriájában megtalálható cikkek közül az egyik legnépszerűbb a Samsung UE55NU7023KXXH 4k Ultra HD Smart LED Tv televízió ( 32 coll képátlátó felett), melyen kivül még további 290 termék várja a vásárlókat
  • Háztartási nagygépek – a kategória széles kínálatában többek között a hűtőszekrények, mosógépek, szárítógépek, mosogatógépek , páraelszívók, fagyasztók között válogathat a vásárló
  • Telefon és navigáció – a kategória nagy választékban kínál mobiltelefonokat, navigációs készülékeket, vezetékes telefonokat, aktivitásmérőket, okosórákat, kiegészítőket
  • Háztartási kisgépek – kínálatában több mint 2700 cikk található kávéfőzőktől kezdve a porszívókig, vasalókig. Ezen kívül szépségápolás és az egszségmegőrzés területén is széles választékkal szolgál.

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Euronics üzlet Magyarországon megtalálható több mint 65 városban, mint például Budapest, Szombathely, Győr, Pápa, Zalaegerszeg.

Üzleteik nyitvatartási ideje hétköznap 8-9- től 18-19 óráig, hétvégén 10-től kb 18.-ig tart, némely üzlet vasárnap zárva van.