Extreme Digital üzletek és nyitvatartás

Itt megtalálja az összes információt a(z) Extreme Digital áruházra vonatkozólag, beleértve a(z) Extreme Digital áruházak elhelyezkedését, illetve a(z) Extreme Digital áruházak leggyakoribb nyitvatartási idejét. Itt, a Minden Akció oldalán megtalálja az összes szükséges információt, mint például az fiókok elhelyezkedését, valamit kedvenc áruházainak nyitvatartási idejét, beleértve a(z) Extreme Digital áruházat is.


Extreme Digital elhelyezkedések

Az Extreme Digital vállalatról

Az Extreme Digitalt 2001-ben két magyar vállalkozó alapította. A vállalat kezdetben számítógépek és alkatrészek adásvételével foglalkozott, majd hamarosan megnyíltak első üzleteiket és szervízpontjaikat. A vállalat növekedésével párhuzamosan a kínálat fényképezőgépekkel bővült, majd hamarosan már internetes vásárlásra is lehetőség volt. A kínálat a műszaki termékeken túl mára már háztartási, otthoni és irodai eszközökkel is bővült. Jelenleg Magyarországon kívül további 6 országban van jelen a 100%-ig magyar tulajdonban álló Extreme Digital: Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Horvátországban, Szlovéniában és Bulgáriában.  A vállalat immár negyedik éve tölti be a magyar online kereskedelmi piac vezető pozícióját.

Miért vásároljon az Extreme Digitaltól?

A vásárlók kedvük szerint böngészhetnek az eDigital webáruházában, és rendelhetik meg a nap 24 órájában a kiválasztott termékeket, vagy látogathatnak el személyesen a szaküzletekbe. A legújabb termékek azonnal elérhetőek az Extreme Digital kínálatában, így az ügyfelek azonnal megvásárolhatják a legújabb technikai eszközöket várakozás nélkül. A vállalat 40 napos visszavásárlási garanciát nyújt a megvásárolt termékekre, valamint 14 napos elállási jogot. Minden évben megrendezik a Black Friday napot, amikor óriási akció várja az ügyfeleket. A széles kínálatnak köszönhetően számos jófogás közül válogathatnak a vásárlók: számológép, mp3, laptop, iPhone, Telenor Expressz SIM kártya, Honfoglaló társasjáték, Big Farm, Magyarország térkép, stb. A webáruházban paypal fizetési mód is rendelkezésre áll.

Kedvelt termékek az Extreme Digital kínálatából

Számos kategória között böngészhetnek a vásárlók az Extreme Digital online webáruházában, illetve a szaküzletekben:

A legkedveltebb márkák közé az Extreme Digital kínálatában a Philips, Samsung, Apple, Sony, Bosch, Whirlpool, Electrolux, LG, Lego és Huawei márkák tartoznak.

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Budapesten 8 helyen, vidéken Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsen, Szegeden és Székesfehérváron találhatóak szaküzletek. A szaküzletek nyitvatartási ideje átlagosan hétfőtől péntekig 10-től 18 óráig, szombaton 10-től 14 óráig tart, de az egyes szaküzletek pontos nyitvatartásiról a https://edigital.hu weboldalon tájékozódhat.

Az ügyfélszolgálat hétfőn 8:00 – 20:00, keddtől péntekig 9:00 – 17:30, szombaton pedig 9:00 – 14:00 között fogadja a vásárlók hívásait.

Lapozza át kényelmesen az Extreme Digital aktuális katalógusát online a weboldalunkon.

Termékek

Extreme Digital üzletek
TOP akciós újságok