Extreme Digital üzletek és nyitvatartás

Hol találhatók üzletek

Bővebben

Az Extreme Digital vállalatról

Az Extreme Digitalt 2001-ben két magyar vállalkozó alapította. A vállalat kezdetben számítógépek és alkatrészek adásvételével foglalkozott, majd hamarosan megnyíltak első üzleteiket és szervízpontjaikat. A vállalat növekedésével párhuzamosan a kínálat fényképezőgépekkel bővült, majd hamarosan már internetes vásárlásra is lehetőség volt. A kínálat a műszaki termékeken túl mára már háztartási, otthoni és irodai eszközökkel is bővült. Jelenleg Magyarországon kívül további 6 országban van jelen a 100%-ig magyar tulajdonban álló Extreme Digital: Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Horvátországban, Szlovéniában és Bulgáriában.  A vállalat immár negyedik éve tölti be a magyar online kereskedelmi piac vezető pozícióját.

Miért vásároljon az Extreme Digitaltól?

A vásárlók kedvük szerint böngészhetnek az eDigital webáruházában, és rendelhetik meg a nap 24 órájában a kiválasztott termékeket, vagy látogathatnak el személyesen a szaküzletekbe. A legújabb termékek azonnal elérhetőek az Extreme Digital kínálatában, így az ügyfelek azonnal megvásárolhatják a legújabb technikai eszközöket várakozás nélkül. A vállalat 40 napos visszavásárlási garanciát nyújt a megvásárolt termékekre, valamint 14 napos elállási jogot. Minden évben megrendezik a Black Friday napot, amikor óriási akció várja az ügyfeleket. A széles kínálatnak köszönhetően számos jófogás közül válogathatnak a vásárlók: számológép, mp3, laptop, iPhone, Telenor Expressz SIM kártya, Honfoglaló társasjáték, Big Farm, Magyarország térkép, stb. A webáruházban paypal fizetési mód is rendelkezésre áll.

Kedvelt termékek az Extreme Digital kínálatából

Számos kategória között böngészhetnek a vásárlók az Extreme Digital online webáruházában, illetve a szaküzletekben:

A legkedveltebb márkák közé az Extreme Digital kínálatában a Philips, Samsung, Apple, Sony, Bosch, Whirlpool, Electrolux, LG, Lego és Huawei márkák tartoznak.

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Budapesten 8 helyen, vidéken Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsen, Szegeden és Székesfehérváron találhatóak szaküzletek. A szaküzletek nyitvatartási ideje átlagosan hétfőtől péntekig 10-től 18 óráig, szombaton 10-től 14 óráig tart, de az egyes szaküzletek pontos nyitvatartásiról a https://edigital.hu weboldalon tájékozódhat.

Az ügyfélszolgálat hétfőn 8:00 – 20:00, keddtől péntekig 9:00 – 17:30, szombaton pedig 9:00 – 14:00 között fogadja a vásárlók hívásait.

Lapozza át kényelmesen az Extreme Digital aktuális katalógusát online a weboldalunkon.

Legújabb akciós újságok
Üzletek - elektronika és háztartási gépek