H&M üzletek és nyitvatartás

Hol találhatók üzletek

Bővebben

A H&M vállalatról

A H&M vállalat 1947-ben Svédországban alakult meg. A vállalat kezdetekben csak női ruhát forgalmazott, idővel azonban kibővítették a kínálatukat férfi- és gyerekruhákkal, cipőkkel és további lakberendezési kiegészítőkkel. Mára az egyik vezető divatvállalattá vált. Jelenleg világszerte 72 országban összesen 4420 H&M üzlet található. A H&M Hungary 2005-ben nyitotta meg kapuit.

Miért vásároljon a H&M üzleteiben?

A H&M üzleteiben, illetve a webáruházakban a vásárlók az aktuális évszaknak megfelelő divatos ruhákat és kiegészítőket kedvező áron vásárolhatják meg. Rendszeres akciók és kuponok várják a vásárlókat az igazán kedvező árak érdekében. A vállalat nagy hangsúlyt fektet az újrahasznosításra is, így a vásárlóknak lehetőségük van a már nem használt ruháikat az üzletekben visszaadni. A rendszeresen megjelenő H&M katalógus hasznos tippekkel látja el a vásárlókat az aktuális trendeket illetően. A rendszeresen megjelenő akciós újságok nyomtatott és online formában is tájékoztatják a vásárlókat az aktuális akciókról és kuponokról. A webshop felületén is megtalálható az aktuális akció. A vásárlók a kupon beváltását követően további kedvezményekben részesülnek. Vásároljon kényelmesen otthonról a H&M online shop használatával.

Kedvelt termékek a H&M kínálatából

Bikini alsók és felsők – A nyár legkedveltebb termékei a különböző fazonú, színű és méretű, egymással könnyedén kombinálható bikinik. Stílusos megjelenés a parton is. Itt az egész család megtalálja a számára megfelelő bikinit. Kicsik és nagyok egyaránt.

Gyerekruha – Bármekkora gyerek számára széles választékban áll rendelkezésre divatos gyerekruha.  

Kismamaruha – Elegáns mégis kényelmes: minden kismama megtalálja a számára legmegfelelőbb darabot és kiegészítőt.

H&M Home – A H&M Home stílusos lakberendezési cikkek széles skáláját kínálja kedvező áron.

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Magyarországon jelenleg 45 márkaboltban vásárolhatnak az ügyfelek, valamint a https://www2.hm.com webáruházban a nap 24 órájában adhatnak le rendelést. Budapest mellett számos magyarországi nagyvárosban található H&M üzlet. A nyitvatartási idő hétfőtől szombatig 10:00 – 21:00, vasárnaponként 10:00 – 18:00. A pontos nyitvatartás az egyes üzletek esetében eltérhet.  

Lapozza át kényelmesen a H&M aktuális katalógusát online a weboldalunkon.

Legújabb akciós újságok
Üzletek - ruházat