Hervis üzletek és nyitvatartás

Itt megtalálja az összes információt a(z) Hervis áruházra vonatkozólag, beleértve a(z) Hervis áruházak elhelyezkedését, illetve a(z) Hervis áruházak leggyakoribb nyitvatartási idejét. Itt, a Minden Akció oldalán megtalálja az összes szükséges információt, mint például az áruházak elhelyezkedését, valamit kedvenc áruházainak nyitvatartási idejét, beleértve a(z) Hervis áruházat is.


Akciós újságok Hervis
Akciós újságok Hervis
Akciós újságok Hervis

A Hervis vállalatról

A Hervis választékát a vezető belföldi-, illetve külföldi sportmárkák határozzák meg. Hatalmas sportszer-, sportcipő-, és sportruházat választék, rendkívül előnyös szolgáltatások, szakképzett eladók és kedvező árak emelték a Hervist a legkedveltebb sportáruházak közé.

Az első Hervis áruház Magyarországon 1997-ben nyílott meg a budapesti Europark Bevársálóközpontban. A sportszerkereskedés jelenleg országszerte, mintegy 27áruházzal áll vásárlói rendelkezésére.

A „Mozdulj meg“ mottó a szabad mozgás, illetve egy jobb életérzés örömét szimbolizálja.

A vállalat magyar weboldala https://www.hervis.hu egyben webáruház, amely könnyen áttekinthető.

Miért vásároljon a Hervis üzleteiben?

Futás, fitnesz, túrázás, kemping, síelés és további sportágak óriási válsztékát kínálja vásárlóinak. Minden sportolni vágyó megtalálja a megfelelő ajánlatot a Hervis kínálatában. Top márkák kínálata a legkedvezőbb árakon.

A Hervis szolgáltatásai lehetővé teszik, hogy a vevő úgy vásároljon, ahogy az neki tetszik – közvetlenül az üzletben, online, vagy mobiltelefonon. A vevő dönti el, hogy a megvásárolt terméket házhozszállíttatja vagy ingyenes szállítással kéri a kiválasztott Hervis üzletbe. Lehetősége van a megvásárolt terméket kicserélni, ezen kívül a Hervis reklamáció esetén garantálja a pénzvisszafizetést és az ingyenes termékvisszaküldést.

A Hervis kínálatában több, mint 100 sportmárka található meg .

Termékkategóriák és kedvelt márkák a Hervis kínálatából:

  • Ruházat –funkcionális és praktikus sportöltözet, mely követi a divat legújabb trendjei . Fitnesz nadrágok, melegítők, pólók, topok, pulóverek, dzsekik olyan neves márkáktól, mint a Nike, Adidas, Under Armour, vagy például túraruházat nagy kínálatban a Kilimanjaro, a Salewa vagy a La Sportiva márkáktól.
  • Cipők – Bauer, Acics, Adidas, Nike, Atomic, Salomon márkás futócipők, szabadidőciők, korcsolyák, sícipők,stb.
  • Sportfelszerelés – fitneszgépek, kerékpárok, rollerek, hátizsákok, labdák, sátrak, sisakok és további felszerelés széles választékban a közismert márkáktól, mint a Kettler, Mammut, KTM, Blizzard, Atomic, Fisher.

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Hervis szakáruház Magyarországon ma megtalálható például Budapesten, Egerben, Kaposváron, Nyíregyházán.

Üzleteik nyitvatartási ideje hétköznap és szombaton 10-től 21 óráig tart, vasárnap 10-től 19-ig.

A Hervis akciós újságai hétről –hétre tájékoztatják a vásárlókat a kedvezményes árú termékekről , akciós cikkekről, a kínálatban megtalálható akciókról.

 Az Hervis akciós újságait a weboldalunkon kényelmesen átlapozhatja.