Hervis üzletek és nyitvatartás

Itt megtalálja az összes információt a(z) Hervis áruházra vonatkozólag, beleértve a(z) Hervis áruházak elhelyezkedését, illetve a(z) Hervis áruházak leggyakoribb nyitvatartási idejét. Itt, a Minden Akció oldalán megtalálja az összes szükséges információt, mint például az áruházak elhelyezkedését, valamit kedvenc áruházainak nyitvatartási idejét, beleértve a(z) Hervis áruházat is.


A Hervis vállalatról

A Hervis választékát a vezető belföldi-, illetve külföldi sportmárkák határozzák meg. Hatalmas sportszer-, sportcipő-, és sportruházat választék, rendkívül előnyös szolgáltatások, szakképzett eladók és kedvező árak emelték a Hervist a legkedveltebb sportáruházak közé.

Az első Hervis áruház Magyarországon 1997-ben nyílott meg a budapesti Europark Bevársálóközpontban. A sportszerkereskedés jelenleg országszerte, mintegy 27áruházzal áll vásárlói rendelkezésére.

A „Mozdulj meg“ mottó a szabad mozgás, illetve egy jobb életérzés örömét szimbolizálja.

A vállalat magyar weboldala https://www.hervis.hu egyben webáruház, amely könnyen áttekinthető.

Miért vásároljon a Hervis üzleteiben?

Futás, fitnesz, túrázás, kemping, síelés és további sportágak óriási válsztékát kínálja vásárlóinak. Minden sportolni vágyó megtalálja a megfelelő ajánlatot a Hervis kínálatában. Top márkák kínálata a legkedvezőbb árakon.

A Hervis szolgáltatásai lehetővé teszik, hogy a vevő úgy vásároljon, ahogy az neki tetszik – közvetlenül az üzletben, online, vagy mobiltelefonon. A vevő dönti el, hogy a megvásárolt terméket házhozszállíttatja vagy ingyenes szállítással kéri a kiválasztott Hervis üzletbe. Lehetősége van a megvásárolt terméket kicserélni, ezen kívül a Hervis reklamáció esetén garantálja a pénzvisszafizetést és az ingyenes termékvisszaküldést.

A Hervis kínálatában több, mint 100 sportmárka található meg .

Termékkategóriák és kedvelt márkák a Hervis kínálatából:

  • Ruházat –funkcionális és praktikus sportöltözet, mely követi a divat legújabb trendjei . Fitnesz nadrágok, melegítők, pólók, topok, pulóverek, dzsekik olyan neves márkáktól, mint a Nike, Adidas, Under Armour, vagy például túraruházat nagy kínálatban a Kilimanjaro, a Salewa vagy a La Sportiva márkáktól.
  • Cipők – Bauer, Acics, Adidas, Nike, Atomic, Salomon márkás futócipők, szabadidőciők, korcsolyák, sícipők,stb.
  • Sportfelszerelés – fitneszgépek, kerékpárok, rollerek, hátizsákok, labdák, sátrak, sisakok és további felszerelés széles választékban a közismert márkáktól, mint a Kettler, Mammut, KTM, Blizzard, Atomic, Fisher.

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Hervis szakáruház Magyarországon ma megtalálható például Budapesten, Egerben, Kaposváron, Nyíregyházán.

Üzleteik nyitvatartási ideje hétköznap és szombaton 10-től 21 óráig tart, vasárnap 10-től 19-ig.

A Hervis akciós újságai hétről –hétre tájékoztatják a vásárlókat a kedvezményes árú termékekről , akciós cikkekről, a kínálatban megtalálható akciókról.

 Az Hervis akciós újságait a weboldalunkon kényelmesen átlapozhatja.