Anyák napja akciók és akciós újságok

Jelenleg nincs érvényes szórólapok

Anyák napja - Üzletek

Anyák napja

Az anyák napja az egyik legrégebi ünnep a világon. Története egészen az ókori Görögországig nyúlik vissza. Ezen a jeles napon szerte a világon az anyaságról, a szerető édesanyákról emlékeznek meg az emberek. Bár országokként eltérő, hogy mely napon tartják, abban biztosak lehetünk, hogy az egészén világon van egy olyan nap az évben, amikor a gyermekek hálát adnak szerető édesanyjuknak. Hisz nincs is ennél szebb a világon, mint amikor egy nő életet adományoz gyermekének, majd féltve, óvva neveli egész életén át.

 

Anyák napja Magyarországok

Magyarországon az anyák napját minden év májusának első vasárnapján ünneplik. A bölcsődékben, óvodákban, iskolákban a gyerekek ünnepi műsor kíséretében köszöntik fel édesanyjukat, nagymamájukat. A kézzel készített apró ajándék átadása mellett idézetek, dalok, versek is helyet kapnak a műsorban. Rendszerint már a köszöntő szöveg elhangzása után könnybe borul a legtöbb boldog édesanya szeme. Erre a jeles alkalomra születnek gyönyörű versek felnőtteknek, édesanyáknak, nagymamáknak. Sok családban ilyenkor néhány száll virággal köszönik meg az édesanyáknak a szerető, féltő gondoskodásukat. Magyarországon az elmúlt években kedvelt anyák napi film az Anyák napja.

 

Ajánlatok anyák napjára

Ha egy szép idézet vagy vers/versek mellett, valami maradandót is szeretnének édesanyjuknak ajándékozni, érdemes ellátogatniuk a TESCO, Aldi, SPAR, Lidl boltokba. Itt rengetek szép és személyes ajándék közül válogathatnak az érintetteknek. Akik azonban inkább kézműves ajándékokat szeretnének készíteni, de még nincs konkrét ötletük, azoknak érdemes betérniük a Pepco, Kik, JYSK és OBI üzletekbe. Itt remek tippeket kaphatnak a következő témában: ajándék gyerekektől, felnőttektől. Mielőtt azonban neki vágnának az ajándékok keresgélésének, érdemes belelapozni az akciós újságokba. Az akciós újságok kényelmesen elérhetők és átlapozhatók weboldalunkon: https://minden-akcio.hu. Itt remek akciókról értesülhetnek, és már céltudatosan vághat bele a vásárlásba.

Legújabb akciós újságok