Apák napja akciók és akciós újságok

Jelenleg nincs érvényes szórólapok

Akciós újságok archívuma

Apák napja - Üzletek

Apák napja

Az anyák napjával szemben, melyet már az ókori Görögországban is ünnepeltek, az apák napja csak a 20. század eleje óta van jelen a világon. Ennek ellenére azonban az apák napja mára egy nemzetközi ünneppé vált. Az azonban, hogy mikor van apák napja, országokként eltérő. A családok az ünnep alkalmával az apaság fontosságáról, a család egységéről, a család férfi tagjairól emlékeznek meg és köszönik meg nekik gondoskodásukat, példamutatásukat. Számos pszichológia kutatás kimutatta, hogy milyen komoly szerepet töltenek be a férfiak a család életében, a gyermekek fejlődésében. A gyermekek az ünnep alkalmával rendszerint egy apró ajándék, vers vagy idézet formájában köszönik meg édesapjuknak, nagyapjuknak a tanító, gondoskodó szeretetüket.

Apák napja Magyarországon

A dátum évenként eltérő, de Magyarországon a legtöbb országhoz hasonlóan június harmadik vasárnapján ünneplik az apák napját. Az óvodában, iskolában versek hangzanak el az édesapáknak, illetve a gyerekek egy-egy képeslap formájában köszöntik az édesapjukat, nagyapjukat apák napja alkalmából. Sok családban képek segítségével örökítik meg az ünnep legszebb pillanatait. A családok ilyenkor közösen, szeretetben töltik a napot egy kellemes vacsora vagy film mellett. Népszerű apák napi film az Apák napja. A film jó szórakozást kínál az egész családnak.

Apák napi ajánlatok

Az áruházak sem feledkeznek meg az édesapákról. A Lidl, Auchan és OBI áruházak polcain már egész júniusban keresgélhetnek a vásárlók a kedvező ajánlatok között. Ha azonban itt nem találnák meg, amit keresnek, érdemes ellátogatni a Oriflame és Intersport boltokba is. Legyen szó akár édességről, akár egy nagyobb ajándékról, itt mindent megtalálhatnak. Az legfrissebb akciókról pedig kényelmesen otthonról tájékozódhatnak az online is elérhető akciós újságokból. Az újságok egyetlen kattintással elérhetőek weboldalunkról: Minden Akció.hu. Kellemes böngészést kívánunk!

Legújabb akciós újságok