Karácsony akciók és akciós újságok

Jelenleg nincs érvényes szórólapok

Karácsony - Üzletek

Karácsony

A karácsony az egyik legnagyobb keresztény ünnep a világon, melyet mára már nem csak a hívők ünnepelnek, hanem szerte a világon több millió ember. A karácsony szó a latin Nativitatis Domini szóból származik, melynek jelentése az Úr születése. A karácsonyt minden év december 25. napján ünneplik, mely során Jézus Krisztus születésről, az öröm és a békesség eljöveteléről emlékeznek meg. A karácsony története egy bibliai történet, mely szerint a Kis Jézus egy jászolban született. A hozzá igyekező napkeleti bölcseket egy csillag segítette, hogy megajándékozhassák a gyermeket.

Karácsony Magyarországon

Magyarországon nagy hagyománnyal rendelkezik a betlehemezés, amely során Jézus születésének történetét játszák el, megemlékezve a bibliai történetről. December 25. és 26. hivatali ünnepnapok. A keresztény családok december 24-én éjfélkor, vagy december 25-én délelőtt karácsonyi szentmisén vesznek részt. Ide Karácsony Gergely, illetve Gergely felesége is ellátogat. A hagyomány szerint december 24-én a családok böjtölnek, és este kerül csak terítékre az ünnepi bableves és mákosguba Karácsony János dalaival.

Karácsonyi ajánlatok

Az adventi időszakra a különböző üzletláncok, mint például a Lidl, Pepco, TESCO és a JYSK hatalmas akciókkal készülnek. Érdemes megnézni az újságok akcióit, illetve ellátogatni a eMAG és Bonprix áruházak weboldalaira is, hiszen nagyszerű ajánlatokat találhatunk. A karácsonyi hangulatról a háttérképek és a karácsonyi képek mellett néhány népszerű karácsonyi film is gondoskodik: Kelekótya karácsony, Karácsony Artúr, A karácsonyi mentőakció. Ezeket is megtaláljuk az áruházak polcain. Azonban ami mindenkit lebilincsel az a fehér karácsony.

Karácsonyi bevásárlás

Különösen jól járhatnak azok, akik nem szeretik a karácsonyi bevásárlást az utolsó percekre hagyni, ugyanis remek ajánlatokat találhatnak az akciós újságokban és szórólapokban. Az üzletek aktuális kiadványait pedig kényelmesen és egyszerűen elérhetik weboldalunkról: Minden-akcio.hu. Innen gyorsan és egyszerűen kiválaszthatják a legnagyszerűbb karácsonyi ajánlatokat.

Legújabb akciós újságok