Valentin Nap akciók és akciós újságok

Aktuális akciós újságok

Valentin Nap - Üzletek

Szent Bálint, avagy Valentin Nap

A Valentin Nap, vagy ahogyan az angolszász országokban nevezik Valentine’s Day világszerte a szerelmesek ünnep. Minden év február 14. napján, Bálint napon minden rózsaszínben tündököl, hisz ez a szerelmesek napja. Bár eredetileg egy vallási ünnepről van szó, mára már teljesen feledésbe merült az ünnep vallási mivolta. A párok ezen jeles dátum alkalmával egy kis aprósággal ajándékozzák meg egymást, hogy ezzel is kimutassák szerelmüket. Eredetileg az angolszász országokból indult hagyományról van szó, mára azonban már az egész világot behálózta.

Valentin Nap Magyarországon

A Valentin Napot az 1990-es évektől kezdődően tartják számon Magyarországon, és évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A párok ilyenkor egy kellemes vacsora vagy film mellett eltöltenek kettesben egy szép estét. Egy kedvelt Valentin napi film a Bazi nagy Valentin Nap. A párok ezen a napon néhány kis aprósággal is megajándékozzák egymást. Legyen az akár egy szál rózsa, egy csomag bonbon vagy egy szép nyaklánc. Néhányan kedves üzenetek formájában fejezik ki szerelmüket. Az ünnep lényege, hogy a szerelmesek a közösen eltöltött időről, a szerelmükről emlékeznek meg. Néhányan versek vagy idézetek formájába öntik szerelmüket, melyet aztán évek múltával is elő vehetnek. Vannak, akik pedig szívecskékkel díszített körmök/köröm kíséretében várják kedvesüket.

Valentin napi ajánlatok

Ha Valentin Napra ajándék vásárlásán gondolkoznak, érdemes ellátogatniuk a Lidl, SPAR és a Kik üzletekbe, hiszen ilyenkor remek ajánlatokkal várják az érkezőket. A TESCO és Auchan üzletekben például a legszebb virágok közül válogathatnak. Azonban az újságok címlapjain is megtalálhatják a legkedvesebb ajándékokat a kedvesük számára. Az áruházak akciós újságjait pedig egyetlen kattintással kényelmesen elérhetik a weboldalunkról: Minden-akcio.hu. Így bármikor kéznél van az összes szórólap, amire csak éppen szüksége van. Jó böngészést kívánunk!

Legújabb akciós újságok