IKEA üzletek és nyitvatartás

Hol találhatók üzletek

Bővebben

A IKEA vállalatról

Az IKEA vállalat története 1947-ben Svédországban kezdődött. A vállalat akkoriban háztartási termékek forgalmazásával foglalkozott. A termékeket egy postai csomagküldő katalógus segítségével értékesítették. Ahogy teltek az évek a vállalat folyamatosan fejlődött, egyre több bútor jelent meg a kínálatban, és a vállalat is egyre több áruházat nyitott külföldön. 2018-ban több mint 50 piacon 422 IKEA áruház volt jelen világszerte. Az első magyarországi IKEA áruház 1990-ben nyitotta meg kapuit. Jelenleg 3 magyarországi áruházat üzemeltetnek, emellett a vásárlók a www.ikea.com/hu/hu webshopban is megvásárolhatják a termékeket.  

Miért vásároljon a IKEA üzleteiben?

Az IKEA üzleteiben a vásárlók mindent megtalálnak legyen szó akár a saját otthon akár az iroda berendezéséről. A https://www.ikea.hu weboldalon a webshop látogatók az IKEA Family és IKEA Business opciók közül választhatnak. Az egyes helyiségek berendezéséhez segítséget nyújt a rendszeresen megjelenő IKEA katalógus, illetve az IKEA online tervezője, ahol a vásárlók megadhatják a helyiségek paramétereit, és ehhez igazítva online berendezhetik a megvásárolni kívánt termékekkel. Mind az áruházi, mind az online vásárlás esetén kérhetik a vásárlók a csomagok házhoz szállítását, valamint igény esetén a bútorok összeszerelését. Számos akció érhető el a személyes és online vásárlás során.  Az aktuális akciók könnyen és gyorsan áttekinthetők az online is elérhető akciós újság segítségével.

Kedvelt termékek a IKEA kínálatából

Konyhák és készülékek – Tökéletes konyha elérhetően. Rendezze be könnyedén álmai konyháját az IKEA segítségével. Legyen szó akár a konyhabútor megtervezéséről akár a beépíthető készülékek paramétereiről, az IKEA mindenben segít az ügyfeleinek.

Nappali – gondoskodjon a vendégek kényelméről egy kényelmes és stílusos FRIHETEN kanapéval.

Gyerekek IKEA-ja – Stuva rendszerek a tökéletes tároláshoz. Alacsony kialakításuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a gyerekszobákba, megkönnyítve ezzel a gyerekek öltözködését vagy a játékok elpakolását.

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Magyarországon jelenleg 3 IKEA áruház található Budapesten: IKEA Budaörs, IKEA Örs vezér tere, Budapest, IKEA Soroksár Budapest. Vidéki városokban, mint például Szeged, Debrecen vagy Miskolc egyelőre sajnos nem található IKEA áruház. A Budapesti áruházak nyitvatartása hétfőtől szombatig 9:00 és 21:00, vasárnap 9:00 és 19:00 között tart.

Lapozza át kényelmesen a IKEA aktuális katalógusát online a weboldalunkon.

Legújabb akciós újságok
Üzletek - bútor