Töltse fel hiányzó akciós újságát

IKEA üzletek és nyitvatartás

IKEA üzletek és nyitvatartás

Itt megtalálja az összes információt a(z) IKEA áruházra vonatkozólag, beleértve a(z) IKEA áruházak elhelyezkedését, illetve a(z) IKEA áruházak leggyakoribb nyitvatartási idejét. Itt, a Minden Akció oldalán megtalálja az összes szükséges információt, mint például az áruházak elhelyezkedését, valamit kedvenc áruházainak nyitvatartási idejét, beleértve a(z) IKEA áruházat is.


Akciós újságok IKEA

A IKEA vállalatról

Az IKEA vállalat története 1947-ben Svédországban kezdődött. A vállalat akkoriban háztartási termékek forgalmazásával foglalkozott. A termékeket egy postai csomagküldő katalógus segítségével értékesítették. Ahogy teltek az évek a vállalat folyamatosan fejlődött, egyre több bútor jelent meg a kínálatban, és a vállalat is egyre több áruházat nyitott külföldön. 2018-ban több mint 50 piacon 422 IKEA áruház volt jelen világszerte. Az első magyarországi IKEA áruház 1990-ben nyitotta meg kapuit. Jelenleg 3 magyarországi áruházat üzemeltetnek, emellett a vásárlók a www.ikea.com/hu/hu webshopban is megvásárolhatják a termékeket.  

Miért vásároljon a IKEA üzleteiben?

Az IKEA üzleteiben a vásárlók mindent megtalálnak legyen szó akár a saját otthon akár az iroda berendezéséről. A https://www.ikea.hu weboldalon a webshop látogatók az IKEA Family és IKEA Business opciók közül választhatnak. Az egyes helyiségek berendezéséhez segítséget nyújt a rendszeresen megjelenő IKEA katalógus, illetve az IKEA online tervezője, ahol a vásárlók megadhatják a helyiségek paramétereit, és ehhez igazítva online berendezhetik a megvásárolni kívánt termékekkel. Mind az áruházi, mind az online vásárlás esetén kérhetik a vásárlók a csomagok házhoz szállítását, valamint igény esetén a bútorok összeszerelését. Számos akció érhető el a személyes és online vásárlás során.  Az aktuális akciók könnyen és gyorsan áttekinthetők az online is elérhető akciós újság segítségével.

Kedvelt termékek a IKEA kínálatából

Konyhák és készülékek – Tökéletes konyha elérhetően. Rendezze be könnyedén álmai konyháját az IKEA segítségével. Legyen szó akár a konyhabútor megtervezéséről akár a beépíthető készülékek paramétereiről, az IKEA mindenben segít az ügyfeleinek.

Nappali – gondoskodjon a vendégek kényelméről egy kényelmes és stílusos FRIHETEN kanapéval.

Gyerekek IKEA-ja – Stuva rendszerek a tökéletes tároláshoz. Alacsony kialakításuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a gyerekszobákba, megkönnyítve ezzel a gyerekek öltözködését vagy a játékok elpakolását.

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Magyarországon jelenleg 3 IKEA áruház található Budapesten: IKEA Budaörs, IKEA Örs vezér tere, Budapest, IKEA Soroksár Budapest. Vidéki városokban, mint például Szeged, Debrecen vagy Miskolc egyelőre sajnos nem található IKEA áruház. A Budapesti áruházak nyitvatartása hétfőtől szombatig 9:00 és 21:00, vasárnap 9:00 és 19:00 között tart.

Lapozza át kényelmesen a IKEA aktuális katalógusát online a weboldalunkon.