Intersport üzletek és nyitvatartás

Itt megtalálja az összes információt a(z) Intersport áruházra vonatkozólag, beleértve a(z) Intersport áruházak elhelyezkedését, illetve a(z) Intersport áruházak leggyakoribb nyitvatartási idejét. Itt, a Minden Akció oldalán megtalálja az összes szükséges információt, mint például az áruházak elhelyezkedését, valamit kedvenc áruházainak nyitvatartási idejét, beleértve a(z) Intersport áruházat is.


Akciós újságok Intersport
Akciós újságok Intersport
Akciós újságok Intersport

Az Intersport vállalatról

Az Inetersport Magyarország 12 áruházával a vezető sportkereskedők közé tartozik, sportszaküzletek hálózata olyan emberek számára, akik szeretnek sportolni. A világ 44 országában több, mint 5300 áruházzal vannak jelen a piacon. A térségben 6 országban jelen levő nemzetközi Intersport csoport licensz- tagja. 400 márkán belül 150 000 sportcikket forgalmaz.

Az Intersport termékek gazdag választékát nyújta és elkötelezett abban, hogy a vásárlóiknak a legjobb ár-érték arányú márkás termékeket kínálja. Igyekszik kielégíteni minden vásárlói igényt, legyen szó akár gyerekekről, felnőttekről, kezdőkről, versenysportolókról – mindenki megtalálja a tökéletes sportcipőt, megfelelő sportruházatot, passzoló kiegészítőt.

A vállalat magyar weboldala https://www.intersport.hu egyben webáruház, amely könnyen áttekinthető .

Miért vásároljon az Intersport üzleteiben?

Az Intersport az outdoor, labdarúgás, futás, fitnesz, kerékpározás, csapat- és teremsportok kategóriái mellett számos további terméket kínál. Filozófiája: Minél nagyobb öromödet leled abban, amit csinálsz, annál gyakrabban fogod csinálni. Ezért olyan termékekkel és tanácsokkal igyekszik szolgálni, ami az örömöket maximalizálja. Szlogenje: Sport to the People!

Az Intersport szolgáltatásai kielégítenek minden igényes vásárlót. A webáruház szolgáltatásai mellett, mint a házhozszállítás , 30 napos visszaküldési lehetőség, pénzvisszautalás, lábanalízis a sportcipő választásban, az áruházaikban a sí- és snowboard szervíz, kerékpárbeállítás, kerékpárszervíz területén állnak vevőik rendelkezésére. Az Intersport törzsvásárlói kártya exluzív előnyökket és ajánlatokat kínál a vásárlóknak.

Kedvelt termékkategóriák az Instersport kínálatában:

  • Futás – a kategória a Nike, Adidas, Asics és további márkás cipők, ruházat, sportfelszerelés és kiegészítők széles választékát kínálja
  • Túrázás – több, mint 700 terméket magába foglaló kategória , például túracipők, ruházat, kiegészítők, sátrak, hálózsákok, hátizsákok ajánlatával
  • Fitnesz – funkcionális és praktikus sportöltözet, fitnesz nadrágok, melegítők, pólók, topok, pulóverek, dzsekik, fitneszkellékek, gimnasztikai eszközök.kategóriája
  • Szabadidő – több mint 600 termékcikk a kategórián belül, megtalálhatóak az esőruházat, bandázsok, izülettertók, hótaposók, táskák, softshell kabátok.

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Intersport üzlet Magyarországon ma megtalálható például Budapesten, Kaposváron, Debrecenben, Szombathelyen.

Üzleteik nyitvatartási ideje hétköznap és szombaton 10-től 20 óráig tart, vasárnap 10-től 19-ig.

Az Intersport akciós újságai és katalógusai hétről –hétre tájékoztatják a vásárlókat a kedvezményes árú termékekről , akciós cikkekről, a kínálatban megtalálható akciókról.

Az Hervis akciós újságait a weboldalunkon kényelmesen megtekintheti.