Karácsony akciók és akciós újságok

Tekintse meg a legfrissebb akciós újságokat a(z) Karácsony témában itt. A Minden Akció oldalán a legjobb akciók és szórólapok állnak rendelkezésre a(z) Karácsony alkalmából tervezett bevásárláshoz. Kedvenc márkái akciókkal várják Önt, hogy segítsenek Önnek megtakarítani a(z) Karácsony alkalmából történő bevásárlás során. Hozza ki a legtöbbet a(z) Karácsony előtti bevásárlásból a Minden Akció segítségével.

Aktuális akciós újságok

Akciós újság Butlers

Újság Butlers.
Az összes üzletben érvényes Butlers

Akciós újság Kik

Az összes üzletben érvényes Kik
 
Akciós újságok archívuma
 
Karácsony akciók és akciós újságok

Karácsony

A karácsony az egyik legnagyobb keresztény ünnep a világon, melyet mára már nem csak a hívők ünnepelnek, hanem szerte a világon több millió ember. A karácsony szó a latin Nativitatis Domini szóból származik, melynek jelentése az Úr születése. A karácsonyt minden év december 25. napján ünneplik, mely során Jézus Krisztus születésről, az öröm és a békesség eljöveteléről emlékeznek meg. A karácsony története egy bibliai történet, mely szerint a Kis Jézus egy jászolban született. A hozzá igyekező napkeleti bölcseket egy csillag segítette, hogy megajándékozhassák a gyermeket.

Karácsony Magyarországon

Magyarországon nagy hagyománnyal rendelkezik a betlehemezés, amely során Jézus születésének történetét játszák el, megemlékezve a bibliai történetről. December 25. és 26. hivatali ünnepnapok. A keresztény családok december 24-én éjfélkor, vagy december 25-én délelőtt karácsonyi szentmisén vesznek részt. Ide Karácsony Gergely, illetve Gergely felesége is ellátogat. A hagyomány szerint december 24-én a családok böjtölnek, és este kerül csak terítékre az ünnepi bableves és mákosguba Karácsony János dalaival.

Karácsonyi ajánlatok

Az adventi időszakra a különböző üzletláncok, mint például a Lidl, Pepco, TESCO és a JYSK hatalmas akciókkal készülnek. Érdemes megnézni az újságok akcióit, illetve ellátogatni a eMAG és Bonprix áruházak weboldalaira is, hiszen nagyszerű ajánlatokat találhatunk. A karácsonyi hangulatról a háttérképek és a karácsonyi képek mellett néhány népszerű karácsonyi film is gondoskodik: Kelekótya karácsony, Karácsony Artúr, A karácsonyi mentőakció. Ezeket is megtaláljuk az áruházak polcain. Azonban ami mindenkit lebilincsel az a fehér karácsony.

Karácsonyi bevásárlás

Különösen jól járhatnak azok, akik nem szeretik a karácsonyi bevásárlást az utolsó percekre hagyni, ugyanis remek ajánlatokat találhatnak az akciós újságokban és szórólapokban. Az üzletek aktuális kiadványait pedig kényelmesen és egyszerűen elérhetik weboldalunkról: Minden-akcio.hu. Innen gyorsan és egyszerűen kiválaszthatják a legnagyszerűbb karácsonyi ajánlatokat.

TOP akciós újságok