SPAR kés árak és akciók

Tekintse meg a(z) SPAR áruház kés termékére vonatkozó e heti akcióit, melyek - napjától érvényesek. Itt töltheti le a legújabb SPAR kés akciós újságokat, hogy pénzt takarítson meg vásárlásaival.

 
Aktuális akciós újságok
 

Ha valóban komolyan veszi a vásárlás közbeni megtakarítást, és annyit szeretne megtakarítani, amennyit csak lehet, akkor kövesse nyomon a weboldalunkon megjelenő legfrissebb heti akciós újságokat. Rendszeresen bemutatjuk a(z) SPAR áruház kés termékre vonatkozó akcióit, valamint a(z) SPAR áruház kés termékeire vonatkozó akciók azonnal elérhetőek, amint azok megjelentek.

Nem csak a(z) SPAR áruház kés ajánlatait tekintheti meg, megnézheti más viszonteladóknál is a(z) kés termékeket: Lidl, Auchan, Tupperware, Metro, XXXLutz, vagy megtekintheti a nagyszerű promóciókat, kedvezményeket és leértékeléseket, melyeket más vásárlók tekintettek meg a weboldalunkon. A legnépszerűbb akciók között jelenleg a következő kedvezményes termékek szerepelnek: kerti fotel, Kronenbourg 1664, kézi nyomáspermetező, kerek táska, Kenyér, sós péksütemények, kókuszvíz, kamion, kullancsriasztó, kóla, kérti készlet. A Minden Akció oldalán naponta több ezer új különleges ajánlatot teszünk közzé. Ha a legjobb ajánlatokat akarja, akkor tartson továbbra is velünk!

Hasonló termékek


A vállalatról

A SPAR 1932-ben alakult, Hollandiában, Zoetermeer-ben. Kezdetben a cég önálló kis- és nagykereskedők kereskedelmi láncolata volt, akik azért tömörültek, hogy együttműködésük segítségével folyamatosan profitálhassanak. Az ötvenes években elért sikereiknek köszönhetően az üzleti modellt több helyen is átvették. Jelenleg több, mint 4 kontinensen működnek SPAR üzletek, közel 50 országban, több mint 13 ezer különböző üzlettel. Ezzel a SPAR ma a világ legnagyobb önálló kereskedőkből szerveződött lánca, amely Európában, Afrikában, Ázsiában és még Ausztráliában is számottevő népszerűségnek örvend. Európán belül a többi között Lengyelország, Franciaország, Olaszország, Hollandia, Dánia és Magyarország területén működnek üzletláncaink. Első magyar üzletünket 1991-ben nyitottuk meg, Tatán. A SPAR jelenleg Magyarország egyik legjelentősebb munkaadója, több mint 10 ezer munkahellyel országszerte, közel 600 üzlettel. Hazai honlapunkat ezen a webcímen érheti el: https://www.spar.hu.

Kés - üzletek

TOP akciós újságok

Termékek

Üzletek