Töltse fel hiányzó akciós újságát

Kika üzletek és nyitvatartás

Kika üzletek és nyitvatartás

Itt megtalálja az összes információt a(z) Kika áruházra vonatkozólag, beleértve a(z) Kika áruházak elhelyezkedését, illetve a(z) Kika áruházak leggyakoribb nyitvatartási idejét. Itt, a Minden Akció oldalán megtalálja az összes szükséges információt, mint például az áruházak elhelyezkedését, valamit kedvenc áruházainak nyitvatartási idejét, beleértve a(z) Kika áruházat is.


Akciós újságok Kika

A KIKA vállalatról

A lakberendezési cikkek forgalmazásával foglalkozó KIKA vállalat 1973-ban kezdte meg működését Ausztriában. Az alapítást követően kezdetben Ausztriában, majd később nemzetközi szinten is terjeszkedésbe kezdett a vállalat. Magyarországon 2000-ben nyitották meg első áruházukat, jelenleg 6 magyarországi üzlettel rendelkeznek. A cég mottója, hogy „mindent egy kézből”. Ennek megfelelően számos szolgáltatással igyekeznek megkönnyíteni a vásárlók dolgát. 

Miért vásároljon a KIKA üzleteiben?

A vállalat szerint a siker kulcsa a munkatársakban rejlik. Épp ezért folyamatos továbbképzéseken vesznek részt a KIKA munkatársai, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassák a vásárlóknak. Vállalják a megvásárolt bútorok kiszállítását, összeszerelését, valamint konyhabútor vásárlása esetén már a kezdeti lépésektől kezdve segítenek: a helyszíni felmérést számítógépes konyhatervezés követi, majd a vásárlás után teljes körű kiszállítást és összeszerelést is biztosítanak.

Emellett számos akció várja a vásárlókat mind az üzletekben, mint a https://www.kika.hu weboldalon. Az akciós termékek megtalálhatóak a hetente megjelenő katalógusban. A katalógus nyomtatott és online formában is elérhető. Évi egy alkalommal a Black Friday nevű akció alkalmával hatalmas akciók közül válogathatnak a vásárlók.

Kedvelt termékek a KIKA kínálatából

Elemes konyhabútorok: Az elemes konyhabútorok segítségével gyorsan és egyszerűen összeválogathatja, hogy mit és hova szeretne. A tökéletes konyha többé nem csak álom.

Kárpitos ágyak: Kényelem és elegancia egyben. Több színben és méretben minden hálószobához. Önnek csak meg kell álmodnia, a KIKA pedig megvalósítja.   

Íróasztalok: Akár otthonába akár az irodába. A széles kínálatnak köszönhetően rengeteg íróasztal áll különböző színben és méretben a vásárlók rendelkezésére, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabbat.

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Jelenleg 6 városban találhatunk KIKA áruházat: Budapest Budaörs, Soroksár, Győr, Debrecen, Pécs. Szeged és Miskolc településeken egyelőre nem található KIKA áruház. Az áruházak hétfőtől szombatig 10:00 és 20:00 között, vasárnap 10:00 és 19:00 között tartanak nyitva.

Az aktuális akciós újság átlapozható online a weboldalunkon.