Kika üzletek és nyitvatartás

Kika üzletek és nyitvatartás

Itt megtalálja az összes információt a(z) Kika áruházra vonatkozólag, beleértve a(z) Kika áruházak elhelyezkedését, illetve a(z) Kika áruházak leggyakoribb nyitvatartási idejét. Itt, a Minden Akció oldalán megtalálja az összes szükséges információt, mint például az áruházak elhelyezkedését, valamit kedvenc áruházainak nyitvatartási idejét, beleértve a(z) Kika áruházat is.


Akciós újságok Kika
Kika elhelyezkedések

A KIKA vállalatról

A lakberendezési cikkek forgalmazásával foglalkozó KIKA vállalat 1973-ban kezdte meg működését Ausztriában. Az alapítást követően kezdetben Ausztriában, majd később nemzetközi szinten is terjeszkedésbe kezdett a vállalat. Magyarországon 2000-ben nyitották meg első áruházukat, jelenleg 6 magyarországi üzlettel rendelkeznek. A cég mottója, hogy „mindent egy kézből”. Ennek megfelelően számos szolgáltatással igyekeznek megkönnyíteni a vásárlók dolgát. 

Miért vásároljon a KIKA üzleteiben?

A vállalat szerint a siker kulcsa a munkatársakban rejlik. Épp ezért folyamatos továbbképzéseken vesznek részt a KIKA munkatársai, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassák a vásárlóknak. Vállalják a megvásárolt bútorok kiszállítását, összeszerelését, valamint konyhabútor vásárlása esetén már a kezdeti lépésektől kezdve segítenek: a helyszíni felmérést számítógépes konyhatervezés követi, majd a vásárlás után teljes körű kiszállítást és összeszerelést is biztosítanak.

Emellett számos akció várja a vásárlókat mind az üzletekben, mint a https://www.kika.hu weboldalon. Az akciós termékek megtalálhatóak a hetente megjelenő katalógusban. A katalógus nyomtatott és online formában is elérhető. Évi egy alkalommal a Black Friday nevű akció alkalmával hatalmas akciók közül válogathatnak a vásárlók.

Kedvelt termékek a KIKA kínálatából

Elemes konyhabútorok: Az elemes konyhabútorok segítségével gyorsan és egyszerűen összeválogathatja, hogy mit és hova szeretne. A tökéletes konyha többé nem csak álom.

Kárpitos ágyak: Kényelem és elegancia egyben. Több színben és méretben minden hálószobához. Önnek csak meg kell álmodnia, a KIKA pedig megvalósítja.   

Íróasztalok: Akár otthonába akár az irodába. A széles kínálatnak köszönhetően rengeteg íróasztal áll különböző színben és méretben a vásárlók rendelkezésére, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabbat.

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Jelenleg 6 városban találhatunk KIKA áruházat: Budapest Budaörs, Soroksár, Győr, Debrecen, Pécs. Szeged és Miskolc településeken egyelőre nem található KIKA áruház. Az áruházak hétfőtől szombatig 10:00 és 20:00 között, vasárnap 10:00 és 19:00 között tartanak nyitva.

Az aktuális akciós újság átlapozható online a weboldalunkon.

Termékek

Kika üzletek
TOP akciós újságok