Töltse fel hiányzó akciós újságát

Libri üzletek és nyitvatartás

Libri üzletek és nyitvatartás

Itt megtalálja az összes információt a(z) Libri áruházra vonatkozólag, beleértve a(z) Libri áruházak elhelyezkedését, illetve a(z) Libri áruházak leggyakoribb nyitvatartási idejét. Itt, a Minden Akció oldalán megtalálja az összes szükséges információt, mint például az fiókok elhelyezkedését, valamit kedvenc áruházainak nyitvatartási idejét, beleértve a(z) Libri áruházat is.


Libri elhelyezkedések

A Libri rövid története

A Libri könyvkereskedelmi Kft. 1991-ben alakult meg, ekkor vette át a stafétát az Állami Könyvterjesztő Vállalattól. 2001 óta már saját kiadóval is rendelkezik, Libri Kiadó néven. Cégünk több ízben is elnyerte az Év Könyvkereskedője címet, a Hermész-díjat, és emellett több különböző marketing díjat is szereztünk az évek során. A 2000 óta működő és folyamatosan bővülő webáruházunk egyik különlegessége, hogy a piacon egyedülálló módon olyan könyvek megrendelését is vállalja, amelyeket már nem forgalmaznak áruházaink. Ezeket, a Libri hálózatában már nem kapható könyveket is beszerezzük vásárlóinknak, akár egy antikvárium. 2016-ban megalapítottuk a Libri irodalmi díjat és a Libri irodalmi közönségdíjat is, amivel olyan hazai szerzőket jutalmazunk, akik munkásságukkal nagyban hozzájárulnak Magyarország szellemi és kulturális örökségének gyarapításához. A jelölteket minden év elején hirdetjük ki, az elbírálást pedig egy több, mint száz fős szakmai bizottság végzi. Látogasson el weboldalunkra az éppen aktuális nevezettek listájának megtekintéséhez: https://www.libri.hu.

Termékeink és szolgáltatásaink

Az olvasás öröme

A Librinél az az egyik fő célunk, hogy mindenki számára hozzáférhetővé tegyük az olvasás örömét. Ezért is indítottuk el, 2016-ban Libri Trend néven közleménysorozatunkat, amelynek keretében havonta tájékoztatjuk feliratkozóinkat aktuális kedvenceinkről, valamint a hazai és a globális sikerlisták alakulásáról. A Libri Magazinban publikált cikkekben a legkülönbözőbb ízlésekhez igazodó könyvajánlatokat találhatja, nem utolsó sorban kollégáink kedvenceit is. Amennyiben hivatásszerűen szeretne a magyar kultúra gyarapításáért tenni, és szívesen dolgozna cégünknél, kérjük, keresse fel a karrier oldalunkat, ahol megtekintheti az aktuális állások mindegyikét.

Termékek

Libri üzletek
TOP akciós újságok