Reserved marha steak árak és akciók

Tekintse meg a(z) Reserved áruház marha steak termékére vonatkozó e heti akcióit, melyek - napjától érvényesek. Itt töltheti le a legújabb Reserved marha steak akciós újságokat, hogy pénzt takarítson meg vásárlásaival.

 
Aktuális akciós újságok
A termék akutálisan nem az Reserved akciós kínálatában.
 

Ha valóban komolyan veszi a vásárlás közbeni megtakarítást, és annyit szeretne megtakarítani, amennyit csak lehet, akkor kövesse nyomon a weboldalunkon megjelenő legfrissebb heti akciós újságokat. Rendszeresen bemutatjuk a(z) Reserved áruház marha steak termékre vonatkozó akcióit, valamint a(z) Reserved áruház marha steak termékeire vonatkozó akciók azonnal elérhetőek, amint azok megjelentek.

Nem csak a(z) Reserved áruház marha steak ajánlatait tekintheti meg, megnézheti más viszonteladóknál is a(z) marha steak termékeket: SPAR, Metro, vagy megtekintheti a nagyszerű promóciókat, kedvezményeket és leértékeléseket, melyeket más vásárlók tekintettek meg a weboldalunkon. A legnépszerűbb akciók között jelenleg a következő kedvezményes termékek szerepelnek: matricáskönyv, Miele, Michael Kors, Manikűr és pedikűr, Molfix, mosótabletta, mikrós kerek tésztafőző, MSI Bravo, mikroséf mikrokanna, merülő búvárszivattyú. A Minden Akció oldalán naponta több ezer új különleges ajánlatot teszünk közzé. Ha a legjobb ajánlatokat akarja, akkor tartson továbbra is velünk!

Hasonló termékek


Érdekességek és hasznos tudnivalók a Reserved márkáról

A Reserved márkának a tulajdonosa a lengyelországi LPP Spółka Akcyjna, amely Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb ruhaipari vállalata. A vállalat 1991-ben alakult PH Mistral s. c. néven, majd négy évvel később kapta meg jelenleg is használatban lévő nevét. A Reserved márka első üzletét 1998-ban nyitották meg. A 2000-es évek elején a márka jelentős mértékű piaci térnyerését ért el, aminek köszönhetően a cég újabb márkákat tudott létrehozni. Ma egyebek mellett olyan neves brandek is a cég égisze alá tartoznak, mint például a House, a Cropp és a Sinsay. A Reserved üzletek elsőként Oroszországban, Észtországban, Magyarországon, Litvániában, Szlovákiában, később pedig Ukrajnában nyitották meg kapuikat a vásárlók előtt. Az európai terjeszkedés sikerén felbuzdulva, a cég 2014-től a Közel-Keletre is kiterjesztett a tevékenységét. Az LPP-nek jelenleg több, mint 1700 üzlete van világszerte, amelyből közel 500 a Reserved márka alá tartozik. A Reserved több, mint 2 millió ruhadarabot forgalmaz évente, több mint 30 országban, mindig az aktuális divat igényeinek megfelelő kollekciókkal. A Reserved Hungary az első üzletét 2002-ben nyitotta meg itthon. Folyamatosan bővülő kollekciónkat webshopunkban is megtekintheti: https://www.reserved.com/hu/hu.

Marha steak - üzletek

TOP akciós újságok

Termékek

Üzletek