MediaMarkt üzletek és nyitvatartás

Itt megtalálja az összes információt a(z) MediaMarkt áruházra vonatkozólag, beleértve a(z) MediaMarkt áruházak elhelyezkedését, illetve a(z) MediaMarkt áruházak leggyakoribb nyitvatartási idejét. Itt, a Minden Akció oldalán megtalálja az összes szükséges információt, mint például az áruházak elhelyezkedését, valamit kedvenc áruházainak nyitvatartási idejét, beleértve a(z) MediaMarkt áruházat is.


Akciós újságok MediaMarkt

Hol találhatók üzletek

Bővebben

Rólunk

A MediaMarkt Európa egyik piacvezető elektronikai kiskereskedelmi cége. Áruházainkban elektronikai termékek széles választéka között válogathat, a tv készülékektől kezdve a laptopokon át egészen a háztartási gépekig. Cégünk 1979-ben, Münchenben alakult. Napjainkban több, mint 1000 üzletünk működik Európa 15 különböző országában. Célunk egy nyugodt vásárlói környezet kialakítása, amit felkészült eladókkal, versenyképes árakkal, és folyamatos akciókkal igyekszünk biztosítani. Első magyar áruházunkat 1997-ben nyitottuk meg, az akkori Europark bevásárlóközpontban. Jelenleg több, mint 30 áruházunk működik országszerte. Budapesten például a többi között a Budapest Árkád, a Mammut, a Pólus, valamint a Westend bevásárlóközpontokban találja meg üzleteinket, összesen több mint 10 helyszínen. A fővárosi és vidéki áruházainkon kívül pedig az Ön rendelkezésére áll a webáruházunk is, ahonnan Magyarország egész területén házhozszállítással megrendelhet bármely általunk forgalmazott terméket. A webáruházat a https://www.mediamarkt.hu weboldalon keresztül érheti el.

Miért válassza a MediaMarktot?

Áruházaink

A fővároson kívül Magyarország nagyobb vidéki városaiban is működnek áruházaink. Győr, Pécs, Miskolc, Debrecen, Szeged, Székesfehérvár, Baja, Esztergom, Sopron, Szekszárd és Szolnok is otthonául szolgálnak egy-egy MediaMarkt áruháznak, és ez a lista folyamatosan bővül. Üzleteinkben többezer gyártó termékeit érheti el, a számítástechnikai alkatrészektől kezdve, a telekommunikációs eszközökön át, a különböző háztartási gépekig. Ha nem találja, amit keres, nyugodtan keresse fel eladó kollégáinkat, akik minden felmerülő kérdésére választ adnak! Kollégáink abban is segítséget nyújtanak Önnek, ha egyéb szolgáltatásaink egyikét venné igénybe: például egy eszközt szeretne üzembe helyezni, vagy fényképeket hívatna elő. Amennyiben az Ön közelében nincs kényelmesen megközelíthető üzletünk, akkor érdemesebb a webáruházunkból rendelnie, amely Magyarország egész területén bármikor non-stop elérhető, házhozszállítással. Csomagját akár egy munkanapon belüli szállítással is kérheti, és a több fizetési módnak háló, kiválaszthatja az Ön számára leginkább megfelelőt.

Legújabb akciós újságok

Üzletek - elektronika és háztartási gépek