Metro akciós újság 2020.01.22 - 2020.02.04 - 2. oldal - ÉRVÉNYTELEN AKCIÓS ÚJSÁG *

2 4 5 ... 33
Metro akciós újsága  - 2020.01.22 - 2020.02.04 - Akciós termékek - paradicsom, sonkahagyma, fokhagyma, grana padano, sajt, vaj, liszt, rizs, bors, olívaolaj, extra szűz olívaolaj, fehérbor, óra.  2. Oldal
2 4 5 ... 33

A legújabb akciók megtekintéséhez görgesse végig a(z) Metro áruház aktuális akciós újságát, mely 2020.01.22 napjától 2020.02.04 napjáig érvényes. A(z) 32 oldalon megtalálja a(z) Hipermarketek és Szupermarketek kategóriához tartozó aktuális heti akciókat. Ha nem akar megfeledkezni az akciókról következő Metro áruházba tett útjáig, ne felejtse el végignézni a teljes szórólapot az 1. oldaltól a 32 oldalig. Ha okosan szeretne vásárolni, és szeretne megtakarítana a következő Metro áruházban tett vásárlása során, ne hagyja ki a legújabb akciós újságot, amely tele van csodálatos árakkal és nagyszerű kedvezményekkel. Térjen vissza minden nap a(z) Minden Akció oldalra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem maradt le a kedvenc áruházai által kínált nagyszerű akciókról.

* Az összes üzletben érvényes Metro

Az akciós újság termékei

 
 
GASZTROKALANDOZÁSOK A METRO-VAL MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL A rizs vízben születik és borban kell meghalnia. A milánói kulináris tradíció és az olasz gasztronómiai művészet szimbólumaként a rizottónak legendás, anekdotákban gazdag történelme van. A legismertebb eredettörténetet egy dokumentum igazolja, mely szerint a milánói ételt először 1574-ben készítették el viccből Mastro Valerio di Fiandra, egy flamand festő lányának az esküvőjére. A mesternek volt egy segédje, akit Zafferanonak (‘sáfrány’ olaszul) hívtak, aki ezt a fűszert saját festékeivel keverte össze, hogy még élénkebbé tegye azokat. Az esküvő során, a sáfránymánia palettáról palettára terjedt, ahogy Zafferano konspirált a séffel, hogy adjon sáfrányt a rizottóhoz, melyet akkoriban csak vajjal kínáltak. A vendégek reakciója volt az igazi meglepetés: azonkívül, hogy pompás ízt adott az ételnek, a sáfrány aranyszínűvé varázsolta azt, mely a gazdagság és jólét szimbóluma. BEVÁSÁRLÓLISTA 6 személyre 1 óra + 1 óra főzés 6 velős csont steak (borjú lábszár) 45 g METRO Chef 00 liszt 1 gerezd METRO Chef friss fokhagyma 1 db mogyoróhagyma METRO Chef kakukkfű, METRO Chef borsikafű és METRO Chef majoranna ízlés szerint Fehérbor szükség szerint 3 db hámozott paradicsom 480 g carnaroli rizs 1 l hús alaplé 50 g METRO Chef sonkahagyma (a hagymát felvágjuk és 3 órát főzzük vajban) 0,75 g sáfrány por 115 g METRO Chef vaj 65 g METRO Chef reszelt Grana Padano sajt METRO Chef extra szűz olívaolaj szükség szerint METRO Chef só és bors ízlés szerint Lisztezzük be a velős csontot, és pirítsuk barnára egy ser1 penyőben kevés olajon. Egy másik serpenyőben pirítsuk le a finomra vágott fokhagymát és mogyoróhagymát. Adjuk hozzá a kakukkfüvet, borsikafüvet, majorannát és egy kevés fehérbort. Tegyük a húst a második serpenyőbe, adjuk hozzá 2 a paradicsomot és egy kevés alaplevet. Fedjük le a serpenyőt és főzzük körülbelül egy órát. Pirítsuk le a rizst egy serpenyőben. Öntsünk rá 3 fehérbort, hagyjuk elpárologni, majd öntsük a tetejére a forró alaplevet. Tegyük a hagymát a rizses serpenyőbe. A főzés felénél 4 dobjunk bele egy kocka vajat, a velős csontos serpenyő tartalmát és a sáfrányt. Folytassuk a főzést, és adjunk hozzá alaplevet, ha szükséges. 17 perc után vegyük le a serpenyőt a tűzről, adjunk hozzá vajat és extra szűz olívaolajat, keverjük össze, és adjuk hozzá a reszelt Grana Padanót. 5 6 02_FDNF_2004.indd 2 Tegyük a rizst egy meleg tányérra, majd helyezzük a velős csontot a rizsre a tányér közepén. 08/01/2020 22:06

Metro akciós újságok

 
TOP akciós újságok