DARABOLT
LASKAGOMBA
METRO
Chef 1 kg/db
5
1 kg
METRO
Chef
DIÓS GOMBÓC GOMBAMÁRTÁSSAL
Főzze meg a burgonyákat sós vízben, öntse le róluk a forró vizet, majd hámozza meg őket. Törje össze a burgonyát és
gyúrja össze a keményítővel, kukoricadarával, felvert tojással és a darabolt dióval. Fűszerezze az egészet sóval, borssal,
szerecsendióval ízlés szerint és adja hozzá az apróra vágott petrezselymet. Formázzon azonos méretű gombócokat az
összegyúrt tésztából. A hüvelykujjával fúrjon lyukat a gombócokba, tegyen egy-egy egész diót a közepükbe, majd zárja le és
formázza őket újra gömbölyűre.
Tegye a gombócokat forró, de nem forrásban lévő vízbe kb. 15 percig.
Tisztítsa meg a gombát és szeletelje fel. A hagymát és a fokhagymát vágja apróra. Kevés olívaolajon dinsztelje meg a gombát.
Adja hozzá a hagymát, a fokhagymát, a kakukkfüvet és a vajat és párolja őket össze. Ízlés szerint fűszerezze sóval, borssal és
ízesítse a finoman felaprított snidlinggel.
Forró serpenyőben a vajat hevítse habosra az őrölt dióval együtt. Helyezze bele a gombócokat és tálalja a gombával együtt.
AUSTIERNSTLINGE
GESCHNITTEN
OYSTER
MUSHROOMS
CUT
*****
METRO
Chef
RÓKAGOMBA
1 kg/db
1 kg
METRO
Chef
PFIFFERLINGE
CHANTERELLES
DERELLES
Termékeink aktuális árát ide kattintva tekintheti meg.
HOZZÁVALÓK
A gombóchoz
600 g burgonya
60 g keményítő
60 g kukoricadara (vagy búzadara
durum lisztből)
****
1 tojás
100 g darabolt dió
4 szál petrezselyem
100 g vaj
100 g őrölt dió
egész dió a töltelékhez
A gombamártáshoz
500 g gomba - pl. laskagomba
1 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
2 evőkanál vaj
4 ág kakukkfű
1 csokor metélőhagyma
só, bors, szerecsendió
olívaolaj
Elkészítési idő: 4-5 óra
ERDEI
METRO
GOMBA-
Chef KEVERÉK
1 kg/db
1 kg
METRO
Chef
WALDPILZMISCHUNG
WILD MUSHROOM
MIX
METRO