HOZZÁVALÓK
A masszához:
125 g tejszín
350 g sima bevonó
csokoládé
75 g vaj
3 evőkanál narancslikőr
2 evőkanál fahéj
A bevonathoz:
apróra vágott pisztácia,
mandula vagy mogyoró
kakaópor
porcukor
Elkészítési idő: 30 perc + hűtés
TRÜFFEL
Vágjuk apró darabokra a bevonó csokoládét. Melegítsük a tejszínt nyeles lábasban, majd adjuk hozzá a vajat. Lassan olvasszuk
fel a bevonó csokoládét a meleg tejszínben. Ízesítsük egy kis fahéjjal és narancslikőrrel, majd jól keverjük össze. Hagyjuk
a trüffelmasszát körülbelül 2 órát hűlni a hűtőben.
Ezután készítsünk kis golyókat a masszából két kanál segítségével. Kézzel formáljuk a golyókat szabályosabbra. Ehhez legyen
a kezünk minél hidegebb: tegyünk jeget egy tálba, és rendszeresen használjuk a kéz hűtéséhez. Végül pedig forgassuk bele
a csokigolyókat a tetszés szerint választott bevonóba.
Kész is a trüffel-válogatásunk!
ŐRÖLT FAHÉJ
VÁGOTT MANDULA
150 g/db
500 g/db
KAKAÓS ÉT
TORTABEVONÓ
1 kg/db
7
Termékeink aktuális árát ide kattintva tekintheti meg.