Metro akciós újság 2022.11.02 - 2022.11.29 - 8. oldal - ÉRVÉNYTELEN AKCIÓS ÚJSÁG *

8 / 25

Metro akciós újsága  - 2022.11.02 - 2022.11.29 - Akciós termékek - shiitake gomba, laskagomba, kelbimbó, snidling, vaj, étkezési keményítő, tengeri só, tészta, fekete bors, szőlőmagolaj.  8. Oldal
8 / 25

A legújabb akciók megtekintéséhez görgesse végig a(z) Metro áruház aktuális akciós újságát, mely 2022.11.02 napjától 2022.11.29 napjáig érvényes. A(z) 24 oldalon megtalálja a(z) Hipermarketek és Szupermarketek kategóriához tartozó aktuális heti akciókat. Ha nem akar megfeledkezni az akciókról következő Metro áruházba tett útjáig, ne felejtse el végignézni a teljes szórólapot az 1. oldaltól a 24 oldalig. Ha okosan szeretne vásárolni, és szeretne megtakarítana a következő Metro áruházban tett vásárlása során, ne hagyja ki a legújabb akciós újságot, amely tele van csodálatos árakkal és nagyszerű kedvezményekkel. Térjen vissza minden nap a(z) Minden Akció oldalra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem maradt le a kedvenc áruházai által kínált nagyszerű akciókról.

* Az összes üzletben érvényes Metro

Az akciós újság termékei

 
 
Hozzávalók: 1 kg formázott bélszín 1 csomag vajas tészta 500 g kelbimbó 450 g apró laskagomba 250 g shiitake gomba 150 g barna shimeji gomba 150 g fehér shimeji gomba 1 kis csokor snidling 1 kiskanál étkezési keményítő szőlőmagolaj 3 dkg vaj sópehely tengeri só frissen őrölt feketebors Elkészítés: A bélszínt lehártyázzuk, fejét leválasztjuk, borsozzuk, majd száraz, forró serpenyőben körbe pirítjuk. Ezt követően 160 °C-ra előmelegített sütőben 10-15 percig sütjük. Sütés után 5 percig pihentetjük, majd daraboljuk és majd csak tálaláskor szórjuk meg sópehellyel. Amíg a hús pihen, a vajas tésztalapokból sütőformában kosárkákat sütünk. A laskagombát kevés forró szőlőmagolajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt shitaket, valamint egészben a barna és fehér shimei gombákat és a felaprított snidling 2/3-át. A gombákat sózzuk, kicsit pároljuk, majd a gombák levét kevés keményítővel sűrítjük. A kelbimbókat leveleire szedjük, és forrásban lévő, sós vízbe szórva 1 percig főzzük, majd kevés vajon átforgatjuk. Elkészítési idő: 50 perc 8 Tálaláskor a gombákat a tésztakosarakba szedjük, a maradék snidlinggel megszórjuk, a szeletelt húst pedig a vajas kelbimbóra helyezzük. WWW.METRO.HU

Egyéb Metro akciós újságok

Legújabb akciós újságok