Möbelix üzletek és nyitvatartás

Akciós újságok Möbelix

Hol találhatók üzletek

Bővebben

Rólunk

A Möbelixet 1989-ben alapították St. Florianban, az osztrák XXXLutz cég egyik leányvállalataként. A megalapítását követő évek folyamán a vállalat hihetetlenül nagy sikert aratott Ausztriában. Napjainkban a cégnek több, mint 70 áruháza van, Ausztria, Szlovákia, Magyarország, Csehország és Horvátország területén. A Möbelix jelenleg több, mint 2000 alkalmazottat és 300 gyakornokot foglalkoztat, négy országban, összesen több, mint 100 üzletben. Cégünk Magyarország egyik legnépszerűbb és leggyorsabban fejlődő lakberendezési áruháza, amely a minőségi termékei mellett a színvonalas szolgáltatásai révén vált népszerűvé a Kárpát-medence szívében.

Lakberendezés, jó áron

A Möbelixnél úgy tartjuk, hogy stílusos és szép termékekhez alacsony áron is hozzá lehet jutni. A pénztárcabarát árainkat részben a beszerzési stratégiánknak köszönhetjük. Minden alkalommal nagyobb tételt rendelünk, mint amennyire éppen szükségünk van, így jelentősen csökkennek az egyes termékek egységárai. Ezen kívül a stratégiánk részét képezi, hogy a közvetítőket megkerülve, közvetlenül a gyártótól szerezzük be a termékeinket. A kínálatunkban megtalálható termékek jelentős hányada áruházi vagy központi raktárunkban van, így a megvásárolt bútort akár minimális várakozási idővel is kézhez kaphatják vevőink. Online vásárlás esetén akár mi is házhoz szállíthatjuk a  kívánt termékeket. Az alacsony ár persze nem minden, ha nem társul hozzá kifogástalan minőség. A Möbelix mindig a maximumra törekszik, ha a bútorok minőségéről vagy, ha teljes körű, precíz szolgáltatások nyújtásáról van szó. A 3D-s konyhatervezés például honlapunkon keresztül is elérhető: https://www.moebelix.hu. Áruházainkban pedig ingyenesen igénybe veheti személyes tervezői szolgáltatásunkat! Felmérési szolgáltatásainkhoz hasonlóan itt is személyesen mennek ki Önhöz kollégáink, hogy szemrevételezhessék a rendelkezésre álló teret, amit követően segítenek Önnek a megfelelő bútorok kiválasztásában. A bútorvásárlását ráadásul még szállítás és szerelés szolgáltatásaink is megkönnyítik! A pénztárcakímélő vásárlás érdekében pedig a hitelnyújtási szolgáltatásunkat is igénybe veheti.

Webshopunk és üzleteink

Webshopunk a nap minden percében az Ön rendelkezésére áll! Bútoraink és lakberendezési eszközeink kategóriákra bontva is elérhetőek, mint például kerti bútor, konyha, irodai bútor, kisbútorok vagy nappali. A háztartási eszközökön, elektromos gépeken, irodabútorokon, étkező, hálószobai, vagy éppen nappali bútorokon és egyéb felszereléseken felül különböző kanapé, komód, ágy, szőnyeg, szekrény és textília kínálatunkat is megtekintheti a honlapunkon! Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy nem mindenki szeret otthonról, online vásárolni. Tény, hogy ahhoz, hogy optimális módon felmérhessük, hogy milyen is egy adott bútor, illetve, hogy eldönthessük passzolna-e jelenlegi lakásunk arculatához, jobb személyesen megtekinteni a kiszemelt árucikket. Szerencsére a Möbelix üzletek országszerte elérhetőek. Több Budapesti lokáción kívül találkozhat Möbelix áruházzal Győr, Szeged, Miskolc, vagy éppen Debrecen városában is. Üzleteink teljes listájához és nyitvatartásuk eléréséhez kattintson ide.

Legújabb akciós újságok
Üzletek - bútor