Möbelix üzletek és nyitvatartás

Itt megtalálja az összes információt a(z) Möbelix áruházra vonatkozólag, beleértve a(z) Möbelix áruházak elhelyezkedését, illetve a(z) Möbelix áruházak leggyakoribb nyitvatartási idejét. Itt, a Minden Akció oldalán megtalálja az összes szükséges információt, mint például az áruházak elhelyezkedését, valamit kedvenc áruházainak nyitvatartási idejét, beleértve a(z) Möbelix áruházat is.


Rólunk

A Möbelixet 1989-ben alapították St. Florianban, az osztrák XXXLutz cég egyik leányvállalataként. A megalapítását követő évek folyamán a vállalat hihetetlenül nagy sikert aratott Ausztriában. Napjainkban a cégnek több, mint 70 áruháza van, Ausztria, Szlovákia, Magyarország, Csehország és Horvátország területén. A Möbelix jelenleg több, mint 2000 alkalmazottat és 300 gyakornokot foglalkoztat, négy országban, összesen több, mint 100 üzletben. Cégünk Magyarország egyik legnépszerűbb és leggyorsabban fejlődő lakberendezési áruháza, amely a minőségi termékei mellett a színvonalas szolgáltatásai révén vált népszerűvé a Kárpát-medence szívében.

Lakberendezés, jó áron

A Möbelixnél úgy tartjuk, hogy stílusos és szép termékekhez alacsony áron is hozzá lehet jutni. A pénztárcabarát árainkat részben a beszerzési stratégiánknak köszönhetjük. Minden alkalommal nagyobb tételt rendelünk, mint amennyire éppen szükségünk van, így jelentősen csökkennek az egyes termékek egységárai. Ezen kívül a stratégiánk részét képezi, hogy a közvetítőket megkerülve, közvetlenül a gyártótól szerezzük be a termékeinket. A kínálatunkban megtalálható termékek jelentős hányada áruházi vagy központi raktárunkban van, így a megvásárolt bútort akár minimális várakozási idővel is kézhez kaphatják vevőink. Online vásárlás esetén akár mi is házhoz szállíthatjuk a  kívánt termékeket. Az alacsony ár persze nem minden, ha nem társul hozzá kifogástalan minőség. A Möbelix mindig a maximumra törekszik, ha a bútorok minőségéről vagy, ha teljes körű, precíz szolgáltatások nyújtásáról van szó. A 3D-s konyhatervezés például honlapunkon keresztül is elérhető: https://www.moebelix.hu. Áruházainkban pedig ingyenesen igénybe veheti személyes tervezői szolgáltatásunkat! Felmérési szolgáltatásainkhoz hasonlóan itt is személyesen mennek ki Önhöz kollégáink, hogy szemrevételezhessék a rendelkezésre álló teret, amit követően segítenek Önnek a megfelelő bútorok kiválasztásában. A bútorvásárlását ráadásul még szállítás és szerelés szolgáltatásaink is megkönnyítik! A pénztárcakímélő vásárlás érdekében pedig a hitelnyújtási szolgáltatásunkat is igénybe veheti.

Webshopunk és üzleteink

Webshopunk a nap minden percében az Ön rendelkezésére áll! Bútoraink és lakberendezési eszközeink kategóriákra bontva is elérhetőek, mint például kerti bútor, konyha, irodai bútor, kisbútorok vagy nappali. A háztartási eszközökön, elektromos gépeken, irodabútorokon, étkező, hálószobai, vagy éppen nappali bútorokon és egyéb felszereléseken felül különböző kanapé, komód, ágy, szőnyeg, szekrény és textília kínálatunkat is megtekintheti a honlapunkon! Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy nem mindenki szeret otthonról, online vásárolni. Tény, hogy ahhoz, hogy optimális módon felmérhessük, hogy milyen is egy adott bútor, illetve, hogy eldönthessük passzolna-e jelenlegi lakásunk arculatához, jobb személyesen megtekinteni a kiszemelt árucikket. Szerencsére a Möbelix üzletek országszerte elérhetőek. Több Budapesti lokáción kívül találkozhat Möbelix áruházzal Győr, Szeged, Miskolc, vagy éppen Debrecen városában is. Üzleteink teljes listájához és nyitvatartásuk eléréséhez kattintson ide.