Mömax üzletek és nyitvatartás

Akciós újságok Mömax

Hol találhatók üzletek

Bővebben

A Mömax vállalatról

A Mömax az XXX Lutz bútorlánc egy leányvállalata, mely 2002-ben kezdte meg működését az osztrák Dornbirn településen. A kétezres évek közepén kezdett el a bútorok forgalmazásával foglalkozó vállalat több országban is terjeszkedni. Jelenleg 65 áruházat üzemeltetnek 5 országban. Magyarországon először Győrben jelent meg 2013-ban. Azóta már 10 üzletet nyitottak országszerte. További két áruház megnyitása várható még 2019-ben: Székesfehérváron és Miskolcon.

Miért vásároljon a Mömax üzleteiben?

A Mömax segít a vásárlóinak a konyhatervezésben: a legpontosabb kialakítás érdekében a Mömax munkatársai felmérik az otthonában rendelkezésre álló helyet, pontosítják az elképzeléseket, majd a konyhatervező program segítségével megtervezik új konyháját. A 3D képnek köszönhetően minden bútort és készüléket úgy jelenít meg a program, mint ahogyan az majd a valóságban lesz. Önnek nincs más dolga, mint megvásárolnia a termékeket, és élvezni azokat.

A Mömax 10 napos árgaranciát vállal: ha megtalálja a vásárló egy másik üzletben a Mömaxban megvásárolt terméket olcsóbban, a Mömax kifizeti a különbözetet.

Ha pedig gondja támadna a bútorok elszállításában, a Mömax akkor is segít: kölcsönözzön kisteherautót a Mömaxtól!

Az aktuális termékekről és akciókról a szórólapokon és a katalógusokban tájékozódhat. A szórólap kéthetente jelenik meg. Amennyiben online rendelné meg termékeit, nincs más dolga, mint ellátogatni a https://www.moemax.hu weboldalra, ahol számos akció közül válogathat. Az akciós újság egyes termékei csak az áruházakban érhetőek el. A prospektus megtekinthető az áruházban is.

Kedvelt termékek a Mömax kínálatából

Ülőgarnitúrák: egy szép nappali elengedhetetlen terméke egy nagy és kényelmes ülőgarnitúra. Ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák, ülőkék és fotelek elképesztő sokaságát tekinthetik meg és próbálhatják ki a vásárlók az áruházakban, vagy rendelhetik meg kényelmesen otthonról. 

Fürdőszoba bútorok: fali szekrény, fürdőszoba polc, ruhaszárító akció. Minden akció, amire a fürdőszobájának, csak szüksége lehet. Egymással könnyen kombinálható, stílusos bútorok elérhető árakon.

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Jelenleg a következő magyarországi városokban található Mömax áruház: Budapest, Budaörs, Debrecen, Győr, Kecskemét, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged. Az áruházak hétfőtől szombatig 09:00 és 20:00 között, vasárnaponként 10:00 és 18:00 között tartanak nyitva.

A Mömax reklámújság kényelmesen átlapozható online a weboldalunkon.

Legújabb akciós újságok
Üzletek - bútor