Mömax üzletek és nyitvatartás

Itt megtalálja az összes információt a(z) Mömax áruházra vonatkozólag, beleértve a(z) Mömax áruházak elhelyezkedését, illetve a(z) Mömax áruházak leggyakoribb nyitvatartási idejét. Itt, a Minden Akció oldalán megtalálja az összes szükséges információt, mint például az áruházak elhelyezkedését, valamit kedvenc áruházainak nyitvatartási idejét, beleértve a(z) Mömax áruházat is.


Akciós újságok Mömax
Akciós újságok Mömax
Akciós újságok Mömax

A Mömax vállalatról

A Mömax az XXX Lutz bútorlánc egy leányvállalata, mely 2002-ben kezdte meg működését az osztrák Dornbirn településen. A kétezres évek közepén kezdett el a bútorok forgalmazásával foglalkozó vállalat több országban is terjeszkedni. Jelenleg 65 áruházat üzemeltetnek 5 országban. Magyarországon először Győrben jelent meg 2013-ban. Azóta már 10 üzletet nyitottak országszerte. További két áruház megnyitása várható még 2019-ben: Székesfehérváron és Miskolcon.

Miért vásároljon a Mömax üzleteiben?

A Mömax segít a vásárlóinak a konyhatervezésben: a legpontosabb kialakítás érdekében a Mömax munkatársai felmérik az otthonában rendelkezésre álló helyet, pontosítják az elképzeléseket, majd a konyhatervező program segítségével megtervezik új konyháját. A 3D képnek köszönhetően minden bútort és készüléket úgy jelenít meg a program, mint ahogyan az majd a valóságban lesz. Önnek nincs más dolga, mint megvásárolnia a termékeket, és élvezni azokat.

A Mömax 10 napos árgaranciát vállal: ha megtalálja a vásárló egy másik üzletben a Mömaxban megvásárolt terméket olcsóbban, a Mömax kifizeti a különbözetet.

Ha pedig gondja támadna a bútorok elszállításában, a Mömax akkor is segít: kölcsönözzön kisteherautót a Mömaxtól!

Az aktuális termékekről és akciókról a szórólapokon és a katalógusokban tájékozódhat. A szórólap kéthetente jelenik meg. Amennyiben online rendelné meg termékeit, nincs más dolga, mint ellátogatni a https://www.moemax.hu weboldalra, ahol számos akció közül válogathat. Az akciós újság egyes termékei csak az áruházakban érhetőek el. A prospektus megtekinthető az áruházban is.

Kedvelt termékek a Mömax kínálatából

Ülőgarnitúrák: egy szép nappali elengedhetetlen terméke egy nagy és kényelmes ülőgarnitúra. Ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák, ülőkék és fotelek elképesztő sokaságát tekinthetik meg és próbálhatják ki a vásárlók az áruházakban, vagy rendelhetik meg kényelmesen otthonról. 

Fürdőszoba bútorok: fali szekrény, fürdőszoba polc, ruhaszárító akció. Minden akció, amire a fürdőszobájának, csak szüksége lehet. Egymással könnyen kombinálható, stílusos bútorok elérhető árakon.

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Jelenleg a következő magyarországi városokban található Mömax áruház: Budapest, Budaörs, Debrecen, Győr, Kecskemét, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged. Az áruházak hétfőtől szombatig 09:00 és 20:00 között, vasárnaponként 10:00 és 18:00 között tartanak nyitva.

A Mömax reklámújság kényelmesen átlapozható online a weboldalunkon.