Töltse fel hiányzó akciós újságát

OBI üzletek és nyitvatartás

OBI üzletek és nyitvatartás

Itt megtalálja az összes információt a(z) OBI áruházra vonatkozólag, beleértve a(z) OBI áruházak elhelyezkedését, illetve a(z) OBI áruházak leggyakoribb nyitvatartási idejét. Itt, a Minden Akció oldalán megtalálja az összes szükséges információt, mint például az áruházak elhelyezkedését, valamit kedvenc áruházainak nyitvatartási idejét, beleértve a(z) OBI áruházat is.


Akciós újságok OBI

A OBI vállalatról

1970-ben nyitotta meg kapuit az első OBI áruház Hamburgban. Az áruház célja az volt, hogy a vásárlók egy fedél alatt megtaláljanak mindent az otthon- és barkács témakörben. A vállalat 1991-ben kezdte meg Németországon kívüli terjeszkedését. Jelen 11 európai országban találkozhatnak a vásárlók OBI áruházzal. A vállalat mára az egyik piacvezető otthonfejlesztési vállalattá nőte ki magát. Négy fő kategóriában találhatnak a vásárlók termékeket: lakáskultúra, műszaki cikkek, építkezés/felújítás, kerti cikkek. Magyarországon 1994-ben nyitott meg az első OBI áruház Budapesten. Ezt követően évről évre nyitottak meg az új OBI üzletek, így jelenleg Budapesten és vonzáskörzetében kilenc áruházba térhetnek be a vásárlók, míg vidéken húsz OBI üzlet várja a betérni vágyókat. 

Miért vásároljon az OBI üzleteiben?

Az áruházi vásárláson felül lehetőségük van az ügyfeleknek online a http://www.obi.hu weboldalról megrendelni a termékeket. Mind az áruházi mind az online vásárlás esetén könnyen és gyorsan megtalálhatják az ügyfelek azt, amire szükségük van. Bármi kérdés esetén szívesen állnak a szakképzett munkatársak az ügyfelek rendelkezésére. Emellett az OBI márkanév egybeforrt a minőséggel az évek során, valamint számos akció várja a vásárlókat, melyekről a rendszeresen megjelenő szórólapokban tájékozódhatnak. Az akciós újság megtalálható az OBI áruházakban is. Az akció részleteiről az ügyfelek online is tájékozódhatnak.

Kedvelt termékek az OBI kínálatából

Bestway medencék: a nyári melegben mindenkinek szüksége van a kikapcsolódásra, a lehűlésre. Tökéletesen alkalmasak erre a Bestway medencék. Egy forró nyári nap után csobbanjon egyet saját medencéjében, és élvezze a kert nyújtotta panorámát. Az egész család imádni fogja – kicsik és nagyok egyaránt.

Kerti házak: különböző méretű és kialakítású kerti házak várják a vásárlókat az OBI-ban. Többé nem kell azon aggódnia egy esős napon, hogy eláznak a kerti szerszámok vagy a kerékpárok.

LUX szerszámosláda: minden házba szükség van egy szerszámosládára. Az OBI termékkínálatában minden család megtalálja a számára ideális nagyságú szerszámosládát. Legyen akár hobbi barkács, akár profi szakember, az OBI-ra számíthat. 

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Budapest mellett több magyarországi nagyvárosban is található Obi szaküzlet, pl.: Miskolc, Győr, Szeged, Nyíregyháza, Szolnok, Eger, Veszprém, Békéscsaba, Szekszárd, Tatabánya.

Az áruházak hétfőtől szombatig 8:00 és 19:00 között, vasárnaponként 8:00 és 18:00 között tartanak nyitva.

Az OBI katalógus kényelmesen átlapozható online a weboldalunkon.