Lidl papucs árak és akciók

Tekintse meg a(z) Lidl áruház papucs termékére vonatkozó e heti akcióit, melyek - napjától érvényesek. Itt töltheti le a legújabb Lidl papucs akciós újságokat, hogy pénzt takarítson meg vásárlásaival.

 
Akciós újságok archívuma
 

Ha valóban komolyan veszi a vásárlás közbeni megtakarítást, és annyit szeretne megtakarítani, amennyit csak lehet, akkor kövesse nyomon a weboldalunkon megjelenő legfrissebb heti akciós újságokat. Rendszeresen bemutatjuk a(z) Lidl áruház papucs termékre vonatkozó akcióit, valamint a(z) Lidl áruház papucs termékeire vonatkozó akciók azonnal elérhetőek, amint azok megjelentek.

Nem csak a(z) Lidl áruház papucs ajánlatait tekintheti meg, megnézheti más viszonteladóknál is a(z) papucs termékeket: Avon, Decathlon, Bonprix, vagy megtekintheti a nagyszerű promóciókat, kedvezményeket és leértékeléseket, melyeket más vásárlók tekintettek meg a weboldalunkon. A legnépszerűbb akciók között jelenleg a következő kedvezményes termékek szerepelnek: pálmazsír, Pékség és cukrászda, Panasonic, pancetta, pulzusmérő óra, panettone, pangasius, panini kifli, panna cotta, pulyka cordon bleu. A Minden Akció oldalán naponta több ezer új különleges ajánlatot teszünk közzé. Ha a legjobb ajánlatokat akarja, akkor tartson továbbra is velünk!


A Lidl vállalatról

A Lidl vállalat 1930-ban indult útjára Németországban. Már az indulást követően gyors növekedést mutatott. Ennek az eredményes fejlődésnek köszönhetően mára Európa legjelentősebb diszkont élelmiszer kereskedelmi hálózatának tudhatja magát. A magyar piacon 2004-ben jelent meg 12 üzlettel és 1 logisztikai központtal. Jelenleg közel 200 Lidl áruház és 3 logisztikai központ üzemel Magyarországon több mint 4000 dolgozót foglalkoztatva. A Lidl nagy hangsúlyt fordít a magyar beszállítókra, támogatva ezzel a magyar gazdaság fejlődését.

Papucs - üzletek

TOP akciós újságok

Termékek

Üzletek