Pingvin Patika akciós újságok és akciók


Ha az interneten a(z) Pingvin Patika áruház akcióis újságai után böngészik, akkor a megtalálta a megfelelő helyet. Itt megtalálja a(z) Pingvin Patika áruház legfrissebb akcióit, hogy biztosan kihasználhassa a legjobb ajánlatokat és mindent a legjobb áron szerezhessen be. Ha szeretne pénzt megtakarítani a(z) Pingvin Patika áruház heti szórólapjainak, valamint a Pingvin Patika áruház heti akcióinak használatával, hogy a legjobb ajánlatokat kaphassa, akkor Ön a legjobb helyre jött.

Aktuális akciós újságok

Legközelebbi
spinner

 A szórólapok nem feltétlenül érvényesek minden boltban.

 

Pingvin Patika akciós újság

A Pingvin Patika az egyik legmodernebb online patika, amely immár több, mint 25 éve van jelen a magyar piacon. E patika honlapján számos olyan kedvező akció érhető el, amellyel a szükséges gyógyszerek – vény nélkül kapható gyógyszerek – a valódi gyógyszertárak árainál jóval kedvezőbb áron érhetők el. Ezen az oldalon mindig elérhető a legújabb Pingvin Patika akciós újság, amelyben mindig kedvező, igen jó ajánlatokat vannak összegyűjtve.

 

Heti és szezonális akció egész évben

A Pingvin Patika akciós ajánlata minden héten változik, ezeket általában az úgynevezett árhírek alatt találhatja meg a honlapon (https://pingvinpatika.hu). Attól függetlenül, hogy ezek jobbára hetente frissülnek, gyakran egy-egy termék az egész szezonban (tehát például a naptej, égés elleni bőrápolók, vitaminok) akció keretében kedvező áron vásárolható meg. Az árhírek katalógusán túl pedig számos egyéb kedvezményben is részesülhet! Ilyenek például a hírlevélre feliratkozóknak járó exkluzív kedvezmények, amelyek akár 30-40%-os diszkontot jelenthetnek. Mivel az akciók nem összevonhatók, érdemes a rendelés során figyelemmel kísérni, hogy melyik termék milyen akcióban érintett, így pedig igen jelentős anyagi megtakarítást lehet elérni.

 

Egyéb kedvezmények

Az aktuális akciós ajánlatokon túl előfordulnak még kupon beváltásával igényelhető kedvezmények is, amelyeket gyakran a nyomtatott szórólapon találhatunk meg. Online vásárlás esetén pedig lehetséges e-mailben kapott kuponkód beváltása is, amellyel további megtakarítás érhető el. A Pingvin Patika egyik állandó akciós ajánlata a bónuszokat kínáló kártya. Ezt elsősorban a fizikai helyszínen elérhető patikákban lehet kérni, és ott is lehet használni. Lényege, hogy a fizetés során lehetőséget biztosít valamennyi kedvezmény igénylésére.

 

Online vásárlás

Az online vásárlási lehetősége a Pingvin Patikánál viszonylag gyors és egyszerű. A regisztrációt követően a kosárba kell helyezni a kívánt terméket, majd pedig kifizetni a rendelés értékét. A kiszállítás egy bizonyos összeg fölött ingyenes. Ha érdeklik a részletek, nézze meg a legfrissebb akciós újságot oldalunkon! A megrendelés leadásától számítva 2-3 napon belül oda is ér Önhöz a csomag. Ha olyan terméket rendelne, amit minden nap szed, még azelőtt rendelje meg, mielőtt teljesen kifogyna belőle!

Pingvin Patika szórólapok termékei

Legújabb akciós újságok

Üzletek - gyógyszertárak