Praktiker üzletek és nyitvatartás

Itt megtalálja az összes információt a(z) Praktiker áruházra vonatkozólag, beleértve a(z) Praktiker áruházak elhelyezkedését, illetve a(z) Praktiker áruházak leggyakoribb nyitvatartási idejét. Itt, a Minden Akció oldalán megtalálja az összes szükséges információt, mint például az áruházak elhelyezkedését, valamit kedvenc áruházainak nyitvatartási idejét, beleértve a(z) Praktiker áruházat is.


A Praktiker

Az első áruházat Luxemburgban 1978-ban építették fel, azóta világ szerte nyíltak meg üzleteik. Magyarországon 1998-ban nyitották meg első áruházukat, majd az ezt követő években, Debrecenben, Győrben, Pécsett, Székesfehérváron, Miskolcon, Kecskeméten, Szegeden és Nyíregyházán is nyitottak üzleteket.

Az áruház népszerűsége nőtt a nagy választékának és jó ajánlatainak köszönhetően, úgyhogy tovább terjeszkedtek: Zalaegerszeg, Budapest, Budaörs és Szombathely. 2004-ben már a 15. hazai Praktiker nyílik meg Szolnokon.

A Békéscsabai Praktiker megnyitása után nemsokkal indul el a teljesen Magyar fejlesztésű webshop.

2010-ben megnyitotta kapuit az esztergomi üzletük és ez után 6 év multán kerül sor a 20. hazai áruház átadására Budapesten, a Váci úton.

A Praktiker népszerűsége nem hiába ekkora, ugyanis nem szimplán egy barkácsáruház, a hazai „csináld magad” avagy „DIY” mozgalom lelkes támogatója is. Valamint, a kertépítéstől kezdve a bútorkészítésen át a kényelemig, minden megtalálható.

Miért érdemes a praktikerben vásárolni?

  • Minőség: Jó minőségű termékeik, legyen szó szerszámokról, alapanyagokról vagy kiegészítőkről, biztosítják a kényelmes munkavégzést, a kiváló végeredményt és a kellemesen töltött szabadidőt. 
  • Professzionális kiszolgálás: A Praktiker dolgozói, képzett, segítőkész emberek, akik remek tapasztalattal rendelkeznek az árusított termékekről. Ezáltal nem csak szimpla, hanem személyes segítséget tudnak nyújtani, ami a vásárlást még kellemesebbé teszi.
  • Nagy választék: A Praktikerben bármit megtalál, amire szüksége lehet. A barkácsolástól kezdve, a kertészkedésen át, a szabadidős tevékenységekig, mindenhez találhat szerszámokat, alapanyagokat és kiegészítőket. Ráadásul ötleteknek sincsenek híján.
  • Különleges ajánlatok: A rendszeres leárazások mellett még kuponokat és nyereményjátékot is találhatunk a Praktikerben. A megvásárolni kívánt termékeket le is foglalhatjuk. A rengeteg kedvezmény tetejében még törzsvásárlói programot is folytat. A rendszeresen kibocsájtott akciósa újságok mindig a friss ajánlatokat hozzák házhoz.
  • Webshop: A kényelmet tovább tetézi, hogy most már nem is kell kimozdulni az otthonunkból, hogy a Praktiker előnyeit élvezhessük. A webshopban megvásárolható a hazai áruházak készletén lévő összes termék, amennyiben nincs készleten, rendelhetünk is. A termékeket házhoz szállítják vagy akár személyesen is átvehetjük a hozzánk legközelebb lévő áruházban

Áruházak és nyitva tartás

Az ország 20. áruháza könnyen elérhető. A magához legközelebb lévő áruházat itt megtalálhatja. Az áruházak Hétfőtől Szombatig 8:00-20:00 óra között tartanak nyitva, míg Vasárnap 9:00-17:00 óra között. Amennyiben a webshopban vásárol, házhoz is szállítják vagy akár személyesen is átveheti a vásárolt terméket. További információért kérem, keresse fel a Praktiker hivatalos honlapját: https://www.praktiker.hu