Praktiker üzletek és nyitvatartás

Itt megtalálja az összes információt a(z) Praktiker áruházra vonatkozólag, beleértve a(z) Praktiker áruházak elhelyezkedését, illetve a(z) Praktiker áruházak leggyakoribb nyitvatartási idejét. Itt, a Minden Akció oldalán megtalálja az összes szükséges információt, mint például az áruházak elhelyezkedését, valamit kedvenc áruházainak nyitvatartási idejét, beleértve a(z) Praktiker áruházat is.


Akciós újságok Praktiker
Akciós újságok Praktiker
Akciós újságok Praktiker

A Praktiker

Az első áruházat Luxemburgban 1978-ban építették fel, azóta világ szerte nyíltak meg üzleteik. Magyarországon 1998-ban nyitották meg első áruházukat, majd az ezt követő években, Debrecenben, Győrben, Pécsett, Székesfehérváron, Miskolcon, Kecskeméten, Szegeden és Nyíregyházán is nyitottak üzleteket.

Az áruház népszerűsége nőtt a nagy választékának és jó ajánlatainak köszönhetően, úgyhogy tovább terjeszkedtek: Zalaegerszeg, Budapest, Budaörs és Szombathely. 2004-ben már a 15. hazai Praktiker nyílik meg Szolnokon.

A Békéscsabai Praktiker megnyitása után nemsokkal indul el a teljesen Magyar fejlesztésű webshop.

2010-ben megnyitotta kapuit az esztergomi üzletük és ez után 6 év multán kerül sor a 20. hazai áruház átadására Budapesten, a Váci úton.

A Praktiker népszerűsége nem hiába ekkora, ugyanis nem szimplán egy barkácsáruház, a hazai „csináld magad” avagy „DIY” mozgalom lelkes támogatója is. Valamint, a kertépítéstől kezdve a bútorkészítésen át a kényelemig, minden megtalálható.

Miért érdemes a praktikerben vásárolni?

  • Minőség: Jó minőségű termékeik, legyen szó szerszámokról, alapanyagokról vagy kiegészítőkről, biztosítják a kényelmes munkavégzést, a kiváló végeredményt és a kellemesen töltött szabadidőt. 
  • Professzionális kiszolgálás: A Praktiker dolgozói, képzett, segítőkész emberek, akik remek tapasztalattal rendelkeznek az árusított termékekről. Ezáltal nem csak szimpla, hanem személyes segítséget tudnak nyújtani, ami a vásárlást még kellemesebbé teszi.
  • Nagy választék: A Praktikerben bármit megtalál, amire szüksége lehet. A barkácsolástól kezdve, a kertészkedésen át, a szabadidős tevékenységekig, mindenhez találhat szerszámokat, alapanyagokat és kiegészítőket. Ráadásul ötleteknek sincsenek híján.
  • Különleges ajánlatok: A rendszeres leárazások mellett még kuponokat és nyereményjátékot is találhatunk a Praktikerben. A megvásárolni kívánt termékeket le is foglalhatjuk. A rengeteg kedvezmény tetejében még törzsvásárlói programot is folytat. A rendszeresen kibocsájtott akciósa újságok mindig a friss ajánlatokat hozzák házhoz.
  • Webshop: A kényelmet tovább tetézi, hogy most már nem is kell kimozdulni az otthonunkból, hogy a Praktiker előnyeit élvezhessük. A webshopban megvásárolható a hazai áruházak készletén lévő összes termék, amennyiben nincs készleten, rendelhetünk is. A termékeket házhoz szállítják vagy akár személyesen is átvehetjük a hozzánk legközelebb lévő áruházban

Áruházak és nyitva tartás

Az ország 20. áruháza könnyen elérhető. A magához legközelebb lévő áruházat itt megtalálhatja. Az áruházak Hétfőtől Szombatig 8:00-20:00 óra között tartanak nyitva, míg Vasárnap 9:00-17:00 óra között. Amennyiben a webshopban vásárol, házhoz is szállítják vagy akár személyesen is átveheti a vásárolt terméket. További információért kérem, keresse fel a Praktiker hivatalos honlapját: https://www.praktiker.hu