Reserved üzletek és nyitvatartás

Itt megtalálja az összes információt a(z) Reserved áruházra vonatkozólag, beleértve a(z) Reserved áruházak elhelyezkedését, illetve a(z) Reserved áruházak leggyakoribb nyitvatartási idejét. Itt, a Minden Akció oldalán megtalálja az összes szükséges információt, mint például az áruházak elhelyezkedését, valamit kedvenc áruházainak nyitvatartási idejét, beleértve a(z) Reserved áruházat is.


Akciós újságok Reserved
Akciós újságok Reserved
Akciós újságok Reserved

Érdekességek és hasznos tudnivalók a Reserved márkáról

A Reserved márkának a tulajdonosa a lengyelországi LPP Spółka Akcyjna, amely Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb ruhaipari vállalata. A vállalat 1991-ben alakult PH Mistral s. c. néven, majd négy évvel később kapta meg jelenleg is használatban lévő nevét. A Reserved márka első üzletét 1998-ban nyitották meg. A 2000-es évek elején a márka jelentős mértékű piaci térnyerését ért el, aminek köszönhetően a cég újabb márkákat tudott létrehozni. Ma egyebek mellett olyan neves brandek is a cég égisze alá tartoznak, mint például a House, a Cropp és a Sinsay. A Reserved üzletek elsőként Oroszországban, Észtországban, Magyarországon, Litvániában, Szlovákiában, később pedig Ukrajnában nyitották meg kapuikat a vásárlók előtt. Az európai terjeszkedés sikerén felbuzdulva, a cég 2014-től a Közel-Keletre is kiterjesztett a tevékenységét. Az LPP-nek jelenleg több, mint 1700 üzlete van világszerte, amelyből közel 500 a Reserved márka alá tartozik. A Reserved több, mint 2 millió ruhadarabot forgalmaz évente, több mint 30 országban, mindig az aktuális divat igényeinek megfelelő kollekciókkal. A Reserved Hungary az első üzletét 2002-ben nyitotta meg itthon. Folyamatosan bővülő kollekciónkat webshopunkban is megtekintheti: https://www.reserved.com/hu/hu.

Kollekcióink és filozófiánk

Kollekcióinkkal mindig a legújabb divatigények és trendek követésére törekszünk. Minden igényt igyekszünk kielégíteni a klasszikus ruháktól kezdve az alternatív ötletekig. Online shopunk a legkülönbözőbb ízléseknek megfelelő kollekciók széles palettáját biztosítja. Ruha, táska, kabát, vagy csupán kiegészítők érdeklik? Látogasson el honlapunkra, hogy a saját szemével megtekinthesse a legújabb trendeknek megfelelő viseleteket. Prémium kollekciónk a legkiválóbb alapanyagokból készülnek, így hosszú ideig megőrzik a minőségüket. RE.DESIGN kollekciónk aprólékosan megtervezett ruhák egyedi gyűjteményét tartalmazza –  neves divattervezők munkáit a világ minden tájáról. Prémium ruhakollekcióinkon felül Eco Aware kollekciónk keretében a felelősségteljes, fenntartható divat jegyében is forgalmazunk termékeket. Ezeket nemcsak környezetbarát anyagok felhasználásával és a legkörnyezetkímélőbb előállítási technológiákkal állítjuk elő, hanem a szállításuk során is figyelünk a legoptimálisabb megoldások alkalmazására.

Miért érdemes minket választania?

A Reserved márkanév garancia a minőségi, divatos, de mégis időtálló ruhadarabokra. Saját készítésű kollekcióinkat a legkiválóbb tervezők álmodják meg, és kizárólag elsőrangú alapanyagokból dolgozunk, szigorúan ellenőrzött, környezettudatos munkafolyamatok és logisztika mellett. Budapest több Reserved lokációnak is helyet ad. Egyebek mellett a Westend, az Allee, az Árkád üzletközpontokban találhatja meg üzleteinket. Webshopunk házhozszállítást is vállal, ha történetesen például, Debrecen az Ön lakhelye, de pár nagyobb vidéki városban; Pécs, Miskolc, Szeged is jelen vagyunk üzleteinkkel.