Takko üzletek és nyitvatartás

Itt megtalálja az összes információt a(z) Takko áruházra vonatkozólag, beleértve a(z) Takko áruházak elhelyezkedését, illetve a(z) Takko áruházak leggyakoribb nyitvatartási idejét. Itt, a Minden Akció oldalán megtalálja az összes szükséges információt, mint például az áruházak elhelyezkedését, valamit kedvenc áruházainak nyitvatartási idejét, beleértve a(z) Takko áruházat is.


Akciós újságok Takko

Hol találhatók üzletek

Bővebben

A Takko Fashion vállalatról

A Takko Fashion Európa egyik legnagyobb divatáruháza. 17 országban, 1900 üzlettel várja nap mint nap a vásárlókat az aktuális trendeknek megfelelően. Nem csak nőknek és lányoknak kínálnak divatos ruhákat és kiegészítőket, hanem az egész családnak. Női, férfi és gyermekruházat, stílusosan. Ha az üzletben esetleg nem volt a kiválasztott termék az Ön méretében, megrendelheti online a https://www.takko.com/hu-hu weboldalról. Kényelmesen, otthonról.

Miért vásároljon a Takko Fashion üzleteiben?

Ha Önnek fontos a divat és a jó ár, térjen be a Takko Fashihon üzleteibe. Kényelmes és stílusos ruhák és kiegészítők széles választéka közül válogathat a Takko Fashion üzleteiben. És az árak a földön járnak. Nyári ruhák, farmerek, pólók pulcsik különböző méretben és színben. Esetleg egy leggings az, amit keres? Vagy egy napszemüveg? Itt mindent megtalál.

Az akciós újság az évszaknak megfelelő termékekkel és akciókkal várja. Emellett számos kupon is felhasználható a Takko Fashion üzleteiben.

Kedvelt termékek a Takko kínálatából

Leggings: Kényelmes, praktikus és sokrétű. Viselhető laza, de elegáns öltözetként is. Munkában, de az edző teremben is, vagy egy laza jóga órán. Rugalmas anyagának köszönhetően tökéletesen illeszkedik Önhöz. Jól szellőzik, így nyáron is kényelmes viselet minden nő számára. A gyerekekről nem is beszélve!

Kötött kardigánok: Ősztől tavaszig bármikor hordhatja őket. A gombos kardigánok jól illeszkednek akár egy nadrág, akár egy szoknya mellé. A különböző fazonok és színek pedig lehetővé teszik, hogy minden nap a hangulatának megfelelő felsőt viselhesse.

Fehérneműk: Bugyik és melltartók különböző fazonban, színben és méretben. A teljes kínálatot megtekintheti a Takko Fashion üzleteiben, vagy online a webáruházban. Válassza ki a megfelelő darabot, és rendelje meg akár online.

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Budapest mellett számos magyarországi városban található Takko Fashion üzlet. Néhány ezek közül: Miskolc, Debrecen, Szolnok, Szeged, Hódmezővásárhely.

Az üzletek hétfőtől szombatig 9:00 és 20:00 között, vasárnaponként 10:00 és 18:00 között tartanak nyitva. Az egyes városokban a nyitvatartások változhatnak, ezért tájékozódjon a weboldalon.

A Takko Fashion katalógus kényelmesen átlapozható online a weboldalunkon.

Legújabb akciós újságok

Üzletek - ruházat