KONYHA
FEHÉRJEDÚS SALÁTA FRISS
FŰSZERNÖVÉNYEKKEL,
CIROKKAL ÉS
LILAHAGYMÁVAL
hozzá a vizet és a sót. Forraljuk fel,
vegyük le a lángot, fedjük le és fözzük
puhára 50-60 perc alatt.
TIPPEK A SALÁTA ÍZESÍTÍSÉRE
2. Közben készítsük el az öntetet. Ke-
verjük össze az ecetet, a citromlevet,
a mézet, a mustárt, izlés szerint sót és
O Elkészítési idő: 70 perc
TIt Adag: 2
borsot. Folyamatos keverés közben
öntsük bele az olivaolajat, és addig
keverjük, amíg a hozzávalók ösze
• 100 g nyers cirok (kölesféle)
• 375 ml víz • ½ tk só • ½ piros színű
paprika • ½ sárga színű paprika
1 fej lilahagyma •1 db kigyóuborka
100 g zöld salátalevél • 10 db friss
nem állnak.
3. Mossuk meg a paprikát, az uborkát
és a salátát, majd mindet vágjuk
apróra. A hagymát tisztítsuk meg és
vágjuk vékony szeletekre. Keverjük
Ösze a zöldségeket, és adjuk hozzá
az apróra vágott koriandert, valamint
a friss mentát. Végül adjuk hozzá a
megfött cirkot is. Keverjük össze, osszuk
szét tálakban és locsoljuk meg az
mentalevél •1 ek friss koriander
• ½ tk só
Tesco olajos magvak, aszalt
és kandírozott gyümölcsök és
kókuszszeletek keveréke
ÖNTET:
•1 ek borecet • 1 ek olivaolaj
•1 ek citromlé •1 tk méz • ½ tk mustár
• só, fekete bors
100 g
elkészített öntettel.
Egy adag hozzávetőleges tápértéke:
1. Öblitsük le a cirkot folyó víz alatt,
Energia Fehérje Zsir Szénhidrdt
majd tegyük egy edénybe. Adjuk
318 kcal 9 g
7g 54 g
Tesco olajos magvak, aszalt
goji bogyó és szeletelt man-
dula keveréke
150 g
Tesco tökmag, pirított zsem-
lekocka, fenyömag, olivabo-
gyó és szárított paradicsom-
pehely-keverék
150 g
63