MANGÓ ÉS
ANANÁSZ
SORBET
Elkészítési idő: 10 perc
Hűtési idő: 8 ó
HOZZÁVALÓK (6 SZEMÉLYRE)
• 300 g mangó (hámozott)
• 300 g ananász (hámozott)
• 60 g porcukor
ELKÉSZÍTÉS
1. Előkészítés: Kockázzuk fel
gyümölcsöt, majd fagyasszuk
le az Alacsony Fagyasztó
Társban (2,25 L)* legalább 8
órán át.
2. Hagyjuk a gyümölcsöt
szobahőmérsékleten állni
15-20 percig miután kivettük
a mélyhűtőből. Szilikon
Keverővel keverjük össze
porcukorral, és a KonyhaGuru
Jeges Varázzsal készítsünk
belőle sorbet-et. Még
ízletesebb lesz, ha tálalás előtt
megszórjuk kókuszreszelékkel.
HASZNÁLT
TERMÉKEK:
Alacsony Fagyasztó Társ
2,25 L, Z22 a katalógus 26.
oldalán található
Szilikon Keverő, K25,
a katalógus 36. oldalán
található
KonyhaGuru Jeges Varázs,
júliusi ajánlatban található