ZARA üzletek és nyitvatartás

Hol találhatók üzletek

Bővebben

Hasznos információk és érdekességek a Zaráról

Az első Zara üzletet Amancio Ortega alapította,1975-ben, Spanyolországban. Az üzletet eredetileg Zorbának nevezték el, az 1964-es film után, de amikor kiderült, hogy van egy hasonló nevű létesítmény a közelben, átnevezték Zara-ra, és azóta is ezt a nevet viseli. Ortega, az 1980-as években a dizájn optimalizálásával, valamint a gyártási és szállítási folyamatok idejének számottevő csökkentésével képes volt lépést tartani a folyamatosan változó, és egyre nagyobb kihívásokat támasztó új piaci trendekkel. Ennek eredményeként született meg az „instant fashion”, amit manapság „fast fashion”-nek hívnak. 1989-ben megnyíltak az első amerikai és francia Zara üzletek is. A ’90-es évektől az ezredfordulóig a Zara üzletlánc globális szintű hálózattá nőtte ki magát. A 2000-es évek elején az üzletlánc Mexikó, Japán, Svédország, valamint Magyarország területére is kiterjesztette tevékenységét. Az online vásárlás lehetőségének kiaknázása végett pedig 2010-ben a Zara megnyitotta első online webshopjait, amelyek napjainkban is folyamatosan működnek.

Márka filozófiánk

Az Inditex cégcsoport alá tartozó Zara márka üzleti filozófiája az évtizedek folyamán megmaradt a márka által eredetileg is képviselt értékeinél. A négy legfontosabb érték cégünk számára a szépség, a tisztaság, a funkcionalitás és a fenntarthatóság. A Zara tervezői mindig kiemelt figyelmet fordítanak a vásárlóink visszajelzéseire és folyamatosan követik a divat és az aktuális trendek alakulását. Ez alapján tervezzük meg termékeinket, melyeket a mindennapi használhatóság és tartósság mellett minden esetben igyekszünk környezetkímélő alapanyagok felhasználásával, és környezetbarát technológiák alkalmazásával előállítani. Legyen szó ruha, táska, öltöny, cipő, parfüm, kabát, vagy bármely egyéb típusú termékünkről, a makulátlan minőséget mindenképpen garantáljuk!

Kényelmes vásárlás, akár otthonról is!

Cégünk közel 10 üzlettel rendelkezik Magyarországon, de ez a szám folyamatosan bővül. Budapest több bevásárlóközpontjában is találhatók boltjaink, de Győr, Szeged és Debrecen városában is elérhetőek a Zara üzletei. Tisztában vagyunk azzal, hogy manapság már nem mindenki szeret órákat eltölteni sorban állással, ezért az online vásárlást preferáló ügyfeleinknek szeretnénk felhívni a figyelmét a  honlapunkra: https://www.zara.com/hu. (A webshop magyar nyelvű fordítása már készülőben van.) Online áruházunkat használva, Ön az otthona kényelméből tekintheti meg folyamatosan bővülő termékpalettánk minőségi árucikkeit, akár kategóriák (kids, man, baby, woman), akár terméktípusok (shoes, bags, hoodies, knitwear, stb.) szerint csoportosítva. Természetesen az Ön által kiválasztott és megrendelt árucikkek házhozszállításáról is gondoskodunk.

Legújabb akciós újságok
Üzletek - ruházat