Rólunk

Rólunk

Minden Akció egy olyan weboldal, amely segít a felhasználóknak eligazodni a több száz üzlet között, és lehetővé teszi számukra, hogy az összes szórólapos akció közül kiválasszák a legjobb ajánlatokat. Rendszeresen és időben közzétesszük a vezető kiskereskedők szórólapjait és katalógusait, a nagy hipermarketektől a kisebb szaküzletekig. A látogatók így egy helyen tekinthetik meg az összes üzletkategória kedvezményes akcióit, és nemcsak a kedvenc üzleteik szerint kereshetnek kedvezmények után, de akár csak a számukra szükséges termékeket is megkereshetik, vagy megtekinthetik a városukban található ajánlatokat. Minden Akció mobiltelefonokra is optimalizált, így mindig kéznél lehet az ajánlatok és akciók áttekintése. Ha pedig az alkalmazásokat részesíti előnyben, a Promotheus alkalmazásunkban, amely iOS és Android rendszerre is elérhető, ugyanazokat az információkat találja, mint a Kedvezményes iránytűben. Weboldalaink és alkalmazásaink segítenek Önnek okosan vásárolni, időt és pénzt megtakarítani.

Szerzők

Az Opportunus 2012 óta tevékenykedik a digitális piacon. A Cseh Köztársaság fővárosában, Prágában alapított kis cégből idővel egy közel száz alkalmazottat és munkatársat foglalkoztató, több mint 60 országban tevékenykedő nemzetközi vállalattá nőtte ki magát. Közel kétszáz olyan weboldal és alkalmazás üzemeltetésére összpontosítunk, amelyek a felhasználók számára áttekintést nyújtanak a kiskereskedők kedvezményes akcióiról és akcióiról minden lehetséges kategóriában. Weboldalaink és alkalmazásaink tartalma több ezer kiskereskedőre és azok fiókjaira, termékeire és szórólapjaira vonatkozó információkat tartalmaz. Bár üzleti tevékenységünk középpontjában a végfelhasználóknak szánt weboldalak és alkalmazások üzemeltetése és fejlesztése áll, az üzletekről és azok szórólapjairól vagy katalógusairól vezetett kiterjedt adatbázisunk üzleti partnereink, köztük multinacionális médiaházak számára is tartalomforrásként szolgál. Ők a részletes adatainkat használják fel, hogy saját olvasóik számára vonzó tartalmat hozzanak létre. A B2B szegmensen belül egy új terméket, az ecPaper-t is fejlesztjük interaktív digitális katalógusok létrehozására, amelyek költségmegtakarítást eredményeznek, és jelentősen növelik ügyfeleink - nagy és kis kiskereskedelmi és gyártó vállalatok - digitális értékesítési lehetőségeit. Az Opportunusról és digitális termékeiről bővebb információért látogasson el a https://opportunus.cz weboldalra.

Kapcsolat

Opportunus s.r.o. (ID 24260746)
Praha 7, U Uranie 1583/23, Postai irányítószám 17000
[email protected]
https://opportunus.cz

A vállalat be van jegyezve a prágai városi bíróság által vezetett kereskedelmi nyilvántartásba, C részleg, 198479-es betét.