Legközelebbi
spinner

 A szórólapok nem feltétlenül érvényesek minden boltban.

MediaMarkt akciós újságok és akciók

 

Minden Media Markt akciós újság egy helyen!

Ha legjobb és legfrissebb Media Markt akciókat keresi, akkor a legjobb helyen jár. Oldalunkon megtalálható minden aktív reklámújság, amelyek segíthetnek abban, hogy mindig a legjobb, legkedvezőbb árakon vehesse meg, amire szüksége van!

 

Állandó és szezonális kedvezmények!

Ha november, akkor Black Friday akciók, ha szeptember, akkor szuper iskolakezdési kedvezmények várnak minden vásárlót! Érdemes rendszeresen megnézni mit rejt a legújabb Media Markt szórólap! Egy új laptop, vagy egy új tablet az iskolakezdéshez manapság már alapvető szükséglet lehet, ugyanúgy, mint egy telefon, egy asztali lámpa, vagy egyéb hasznos kiegészítők, mint például egy PC billentyűzet vagy egy egér. Ha már közeleg karácsony, lehet, hogy az okostelefonok között is érdemes körülnéznie, hátha sikerül megtalálni azt, amire vágyik. Nézze meg a legfrissebb heti szórólapot, vagy nyissa meg a szezonális akciók katalógusát még ma, mivel az is előfordulhat, hogy épp egy kedvezményre feljogosító kupont rejt!

 

Széles kínálat és kedvező árak!

A Media Marktnál számos termékcsalád érhető el a legnevesebb gyártók kínálatából, de emellett a piacon jelenleg újnak számító, eddig ismeretlen gyártók termékeiből is válogathat! A cég kereskedelmi egységeiben a háztartási gépek közül elérhetőek, olyan alapberendezések, mint a hűtő és a mosógép, de a nyárhoz kapcsolódó kiegészítők, mint mondjuk egy szódagép is megtalálható a kínálatban. És ez még nem minden! Media Markt webshopban (https://www.mediamarkt.hu) számos exkluzív termék is elérhető, de érdemes hírlevelet is kérni, hiszen így egy speciális kuponkód is bármikor landolhat a postaládájában!

 

Hozzáadott szolgáltatások!

Ez a nagy múlttal rendelkező elektronikai és műszaki áruház széleskörű műszaki cikk kínálattal várja a vásárlókat online és a hazai áruházakban is! Televíziók, laptopok és hatalmas okosóra választék vár mindenkit az üzletekben, ahol szakértő eladók segítenek eligazodni, és kiválasztani a legjobb termékeket! A webshopból kedvező díjú kiszállítással kérheti termékét, de akár az üzletben is átveheti, amit online rendelt.

Ha bármilyen jellegű segítségre lenne szüksége, az ügyfélszolgálat online, telefonon és személyesen az üzletekben is a rendelkezésére áll, hogy a leghatékonyabban oldódhassanak meg a felmerülő problémák. Részletfizetés online/offline áruhitellel oldható meg, gyors elbírálással kedvező feltételekkel!

Legújabb akciós újságok
Üzletek - elektronika és háztartási gépek