Dobozok akciók és árak

search

Ár áttekintés

Üzletek
Leírás
Platnost
Ár
logo - JYSK
JYSK
Tároló doboz PROBOX 3L tetővel átlátszó  
1 350,00 Ft
logo - JYSK
JYSK
Tároló doboz BASIC BOX 9L tetővel átlátszó  
1 500,00 Ft
logo - JYSK
JYSK
Tároló doboz PROBOX 14L tetővel átlátszó  
2 000,00 Ft
logo - JYSK
JYSK
Tároló doboz BASIC BOX 52L tetővel átlátszó  
4 000,00 Ft
logo - JYSK
JYSK
Tároló doboz PROBOX 31L tetővel átlátszó  
5 000,00 Ft
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Az ár eltérhet az egyes üzletekben

** Az ár ÁFA nélkül lehet

Hol van akcióban - dobozok
dobozok termék ma több akcióban van, kedvezménnyel megvásárolható JYSK üzletekben.

Hol van a legolcsóbb - dobozok
A legolcsóbb áron veheti meg a dobozok terméket a JYSK üzletekben, a jelenlegi akcióban 1 350,00 Ft az ára. Ez az akció 2024.06.19 és 2025.06.20 között érvényes.

 

Szerezze meg a legjobb ajánlatokat velünk
A Minden Akció oldalán tudunk minden olyan akciós újságról, akcióról, szórólapról és katalógusról, amely elérhető a(z) dobozok termékkel kapcsolatban. Megtaláljuk a legjobb kedvezményeket, és elsőként értesítjük Önt, amikor a(z) dobozok terméket leakciózzák. Ezáltal hihetetlen megtakarításokat érhet el heti vásárlásai során. Csak nézze meg, mennyit takaríthat meg a(z) dobozok termék árából a legújabb szórólapok ajánlataival és akcióival.

Ellenőrizze a(z) dobozok termék árát kedvenc viszonteladóinál
Ha pénzt szeretne megtakarítani, csak kattintson bármelyik akciós újságra, és nézze meg az aktuális árakat kedvenc viszonteladójánál: Auchan, TESCO, SPAR, INTERSPAR, SPAR market, Aldi, Penny Market, XXXLutz, Pepco, JYSK. Az akciók keresésének megkönnyítése érdekében szűrhet az egyes márkák szórólapjait és katalógusai között. Ne felejtse el, hogy a Minden Akció oldalán más termékek hatalmas választékát is megtekintheti. Vessen egy pillantást a nagyszerű üzletekre, és kezdjen el megtakarítani vásárlásain.
Nálunk megtalálja Magyarország legnépszerűbb viszonteladóinak összes akciós újságát és szórólapját, így könnyedén összehasonlíthatja kedvenc üzleteit, és megtudhatja, hol takaríthatja meg a legtöbb pénzt. Itt, a Minden Akció oldalán gyorsan és egyszerűen megtekintheti őket!

Keressen további ajánlatokat!
Vessen egy pillantást kedvenc termékeire, az aktuális ajánlatokra és promóciókra például így: 7Days, 7UP, Activelle, Asus VivoBook, Aquarel. Itt, a Minden Akció oldalán mindent megtalál egy helyen, csupán egy kattintásnyira van a nagyszerű ajánlatoktól. Tartson velünk nap mint nap - folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, és naponta új promóciókat és akciókat osztunk meg, hogy a lehető legkedvezőbb ajánlatokat biztosítsuk Önnek!

 

Dobozok - legalacsonyabb ár

Megjelenés az akciós újságokban

Hol lehet megvásárolni - dobozok

Legújabb akciós újságok